Навън е студ и скреж, започна ФЕВРУАРСКИЯ бебевалеж :)

• 20 529
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
blueberrygirl,мила,съжалявам че е трябвало да преживееш това!!!!Вярно е,че всеки има лоши дни,ама това направо ми се струва толкова неотговорно от страна на лекарката,че нямам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Все пак си нейна пациентка и подобно отношение е недопустимо.За да си по-спокойна защо не отидеш при друг лекар да те погледне.Дано наистина това да е просто тапата,но все пак трябва специалист да те види.
Толо,благодаря ти!

# 166
naiema, и аз за това си мислех, но не знам при кого да отида.

# 167
Ами нека се включат мами от Сф със съвет при кого да отидеш или пък просто отиди до някое АГ и при който е на смяна.Ще обясниш какъв е проблема и хората ще те погледнат.Иначе няма да имаш мира и ще се притесняваш много за бебчо.

# 168
Фокси,ама аз не искам вече да стискам,аз искам да раждам,че много  ми тежи вечеееееееееееееееееее #Crazy

# 169
Бори, ако искаш може да направим срещата в заведение с детски кът, в Донатело, например. Не знам по кое време спи малкия. Аз лично от 11 часа съм на ЖК, така че не ми е удобно само времето10.30-12 часа.
blueberrygirl, не те ли прегледаха в крайна сметка? Отиди на лекар, ако трябва в дежурния кабинет, но искай да те прегледа някой.

# 170
  Ха добър ден и от мен, нищо че навън е тооолкова мрачно.
Днес бях на лекар.Всичко си е наред с бебчо, малко ми е ниско кръвното и хемоглобина, ама...
Гледа ме и на ехограф, махаше си с  ръчички милото  Heart Eyes  Обаче от днес съм в деветия месец и понеже имам контракции от една седмица ми изписа магнерич да го пия поне една седмица.Аз все си мисля, че в деветия май не трябва да се пие, ама нали  лекар го изписва.

Със спането сме скарани отдавна вече.....поне имам тренировка за недоспиването, което ме чака   Laughing

Засега това е от мен.

# 171
Blueberrygirl,не мога да си представя какво ти е!Явно е тапата,а може и леееко отлепване на плацентата,но при сериозно такова кървенето е обилно.Освен утре пак да отидеш...и да си измислиш причина,ако нямаш основателна такава!Докторката явно е била напрегната(незнам дали инцидента от вчера не е същият,от който се развълнувахме всички...защото става въпрос за същата болница).

"Атмосферчето" е писала вчера в друга тема,така че явно всичко е наред!Тя има този навик периодично да изчезва.. Laughing

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 17:15 от толо

# 172
  • Стара Загора
Много мъчно ми стана за януарката ,боже,каква мъка ,милата,нямам думи  Cry Cry Cry
Скапа ми се и настроение и всичко  Confused
blueberrygirl,отиди да те види и втори доктор  Peace
Найема,документа за граждански брак го искат ,вземи си го  Peace

# 173
  • Sofia
Боровинче, отивай в някоя голяма болница и настоявай да те прегледат! Не чакай до утре! Ти имаше проблем, уж те наблюдават, а то какво  #2gunfire Нямам думи! Аз не бих се доверила на тази лекарка да ме изражда  Rolling Eyes Можеш да отидеш в Шейново, в Тина Киркова, в някоя частна клиника... Никой няма да те върне! Отивай, не се бави! По-добре напразно, отколкото нещо да стане...
Хайде, стискаме палци и чакаме да кажеш после! Hug Hug Hug

# 174
Здравейте!Да ви се оплача и аз със моите болежки.От вчера насам имам болки ниско долу,кога по силни кога по слаби но са на често.Аз вчера бях на ЖК и ми казаха че всичко е наред и ме боляло от това че се разширява таза ама то много ме боли бе хора.Като започне и имам чувство че бебето ми слиза надолу и ме натиска нещо.Май ще се ражда скоро.Аз имам уговорка с док да му се обадя другата седмица,за да определим дата.Дано да устискам до тогава.

# 175
  • София,Младост 3
Здравейте! Аз съм нова във форума. Много ми хареса темата която сте започнали. Аз също чакам своето бебе на 28 февруари 2009. Голямото ми детенце е момиче на 8 години. Сега чакам момченце. Ще раждам  в Шейново, без уговорка с лекар. Има ли е други които ще раждат там по това време? Моше да се засечем.
ще се радвам да ми пишете.
успех на всички!

# 176
  • София
blueberrygirl  Във всяка болница като Тина Киркова, Майчин Дом и Шейново има спешен кабинет. Не отлагай за утре.

# 177
Боровинке, отивай в Шейново - предполагам ти е по-близко от Майчин дом и Тина Киркова след като си избрала да раждаш в Окръжна! по принцип след 16-17ч. се облекчава режима на ЖКто при тях и е по-спокойно. но и в дежурният кабинет никой няма да ти откаже да те приеме. много е важно да отидеш - дори да е тапата, фактът че има кръв си е нещо, което не бива да се пренебрегва. на мен акушерката от ЖКто в поликлиниката ми каза, че един от случаите, при които трябва да тръгвам за болницата е точно наличието на кръв. пише го и в много от ръководствата и наръчниците за бременни.

# 178
Здравейте  Hug Hug Hug

Да кажа за срещичката аз съм за , където и да е стига да може да дойдат повече мами  Grinning Дано да се включат и другите варненки за да може утре да се разберем и да се организираме

Сега отивам да си почина малко, че днес пак цял ден хайманосвах и сега съм малко  newsm27 После ще трябва да наваксвам с четенето, че доста странички сте наредили  newsm53
  bouquet

# 179
Blueberrygirl, наистина е по-добре да идеш да те прегледат, за да се успокоиш поне Peace

Фокси, и на мен ми стана много криво за януарското бебоче, дръпнах му един рев по обяд, но за съжаление нищо не можем да направим, после хванах прахосмукачката да се успокоя, че ако ме беше видял мъжът ми сигурно щеше да ми спре интернета.

Добре, че беше статийката за старозагорските тризначета да се разведря малко.

dor77 добре дошла при нас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт