Май-чета и Май-ки (4)

• 10 628
  • 304
  •   1
Отговори
# 300
Krisis,най-добре отидете на преглед и си плати.Аз сям я водила 2пъти-ок.2я мес.и на 6тия.(доктора каза,че тогава трябва пак).Ходихме в Горна баня,но и за там направленията важат само за преглед "на око".Казаха ми,че ако искам да я прегледат с апарат трябва да си доплатя(не помня точно колко,но си мислех защо ли въобще дават направления newsm78,щом трябва да си доплащаш)..На 2рият път пак си платих.Добре е да се направи преглед,при това при някой добър д-р,защото някои са направо за съд(буквално).На моята приятелка,която си е водила децата(близначки)2пъти на преглед не са видели някаква деформация,която си "пролича"едва след като детето проходи добре.И се наложи операция,рехабилитация и...др.неща,а накрая са и казали,че не е особено успешна и трябва пак да правят.Абе страхотно "ходене по мъките".Детенцето и не трябваше да се движи активно доста дълго време.А ортопеда и е казал,че "съжалява"....

# 301
  • София
...Или съм затъпяла или съм изпуснала нещо от темата, за какво иде реч  Embarassed
редактор съм натехнически текстове. и в последата седмица-две чета в умопомрачение едни ръководства за фотоапарати от х 170-180 страници. чета, и се дивя кой потребител ще има търпението да направи същото. имало кой значи - светлето  Mr. Green за себа си лично мога да кажа, че все още не знам къде е функцията за размразяване на 'новата' ни микровълнова, която всъщност скоро ще направи 5 месеца - то копчета, то бутони, то врътки - ужасТ   ooooh!

Така и си помислих, ние си купихме фото и към него ни пуснаха на мейла, ръководството за ползване и мъж ми го пусна да се принтира над 300стр. се оказа  #Crazy

# 302
първо честито на psm  Hug
по въпроса за оставянето НИКОГА не ми се е случвало. пробвахме преди нова година с Лора да 20-30 мин. сама, и то по нейно желание - мисля, че ви бях казала как като се върнахме имаше пожарникарска кола и над нас гореше огън  #Crazy добре, че преди минути я бях чула по телефона, иначе сигурно щях да получа удар. тя дори не разбрала...но аз здравата се изплаших не смея.

# 303
# 304
краси - това е лошо. но ще се оправиш  Peace

пипа също се опита да се разболее. вдигна Т, ама много странна - 10 минути имаше 38 градуса и после вичко изчезна. шантава работа. това вчера. днес е ок. тя и вчера си беше ок всъщност, така че утре с бодра стъпка ще замине към ДГ  Wink

аз 2 дни отмарям, т.е. не аботя. чистих, гових много, требих, извадих пролетните дрехина децата, подреждах, но това не го броя за работа. голям е кеф като си шеташ из къщата и си играеш с 2 те без да мислиш кога и колко ще успееш да прочетеш. утре пак ще съм на тръстиката, но поне тоя уикенд си починах. за 2та дни отбелязах едва 2 часа работа, което не ми се е случвало от времето от преди НГ.
сега отивам да мия една зелена салата и да ракиджосваме по средиземноморски
а, забравих да споделя, че окълцах камен по един безподобен начин. неочаквано за мен реших,че ТРЯБВА да го подстижа. обаче той се ужаси от машинката, така че включих ножицата. и от нея рева, но се справих. сега прилича на краставото магаре на дядо ми - като си купи магаре преди 20 години, взе едно много по-евтино  от обичайното. а беше евтино, защото беше супер смешно одялано - редният му стопанин го беше подстигвал. впоследствие животното си се окосми както е редно, но пък се оказа, че е сляпо с едното око, та ни стана ясно защо всъщност магарето е било по-евтино  Mr. Green
божкееее, как завъртях към магарето на дядо  ooooh!

п--гъфгдсфднсннннннннн
поздрав от камбата

Общи условия

Активация на акаунт