Mamma mia за 96 ти път! Италианска тема.

• 23 531
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Гери да ти е жив и здрав ,да ви слуша и гледа.
Джоя   Peace това имах предвид,няма място.

Мами тъй като сте пресни мами с опит по самолетите с малки деца,сестра ми ВИ пита: може ли да носи ,биберон с вода,бутилка вода за другото дете,буркан4ета с храна? И последно; малкото е с сухо мляко Фризолак,но тук не мога да го намеря,кой е най близкия заместител до Фризолакса?

ами те4ност до 100мл е позволено, но може да си купи вода на бар4ето след проверките или да си поиска в самолета
млеката казват, 4е са еднакви
колко е голямо бебето? с коя компания пътуват?

# 286
  • Italia
Гери, 4РД на Массимо.   bouquet Да ти е жив и здрав. И моя зет днес има рожден ден. Wink
Ти кога Ще влизаШ в болницата да стиснем по едни палци?  Simple Smile

# 287
Шуре,т.е.,главата ми да е една страна или да съм по очи? О,аз не се майтапя...Трябва да си накапя едни капки,щото с клечките за уши съм си натъпкала церумена навътре към тъпанчето,та трябва да се разтопи,щото възпалява канала.
Относно маратона,ние ще сме на СтраМИЛАНИНО..Ако и вие ще сте там,дай поне на Арената,да се видим Rolling Eyes Laughing

Фейам,знаеш ли къде има коприва по нашия край,щото така ми се е дояла... Cry baby_neutral.Ако знаеш пиши ми на лични.

# 288
Dобьр ве4ер!
Астреа,4естит рожден ден на сьпруга ти! newsm59  :ura
Да е жив и здрав,да сте винаги влюбени и щастливи!
за много години!!! Tada
Ня кой питаше за поставяне на капки в ухото;ЛЯГАШ НА СТРАНИ ,ГЛАВАТА В ЛЕК НАКЛОН НАДОЛУ.КАПЕ СЕ В СЬОТВЕТНОТО УХО И СЕ СЛАГА ПАМу4ЕН ТАМПОН!
А за вода,винаги е позволено за бебета ,сьщо и мляко.може да ти го приготви стуардесата ,или да я заведе в приспособеното бокс4е ,тя да си го приготви.А вода винаги може да се купи на борда.
лека и спокона нош на вси4ки мамми!
приятен и сльн4ев уекенд!

# 289
  • в едно миланско село
Шуре,т.е.,главата ми да е една страна или да съм по очи? О,аз не се майтапя...Трябва да си накапя едни капки,щото с клечките за уши съм си натъпкала церумена навътре към тъпанчето,та трябва да се разтопи,щото възпалява канала.
Относно маратона,ние ще сме на СтраМИЛАНИНО..Ако и вие ще сте там,дай поне на Арената,да се видим Rolling Eyes Laughing

Фейам,знаеш ли къде има коприва по нашия край,щото така ми се е дояла... Cry baby_neutral.Ако знаеш пиши ми на лични.

ffr, има специални спреове за 4еруме, пръска се с глава наведена наляво ако е ляво ухо и обратно, затиска се малко като при излизане от басейн, или море, обръЩа се наопаки главата и се подсуШава с марля или тоалетна хартия, без да се бърка надълбоко в ухото и без кле4ки.

ниЩо не знам за коприва, ина4е и тук да ти напиШа, сигурно не си единствената, на която и се яде  Laughing
ама предполагам вирее по дворове и про4ие, навремето съм  виждала по откритите пазари  Rolling Eyes

Ня кой питаше за поставяне на капки в ухото;ЛЯГАШ НА СТРАНИ ,ГЛАВАТА В ЛЕК НАКЛОН НАДОЛУ.КАПЕ СЕ В СЬОТВЕТНОТО УХО И СЕ СЛАГА ПАМу4ЕН ТАМПОН!А за вода,винаги е позволено за бебета ,сьщо и мляко.може да ти го приготви стуардесата ,или да я заведе в приспособеното

какво имаШ предвид, 4е това ми е ново?  Shocked

# 290
Джуф, гледах 11.
хареса ми, обаче ми се стори глупаво обяснение, че Бен няма да помни нищо от това, к се случи. Кейт така и не разбрах, защо реши да се връща, т.е какво я принуди. 
Обърквам се понякога.

Коприва продават суха в пакетчета - иначе, има по разни диви места, на който му се търси да бере....иначе така коприва не съм виждала да се продава.

# 291
  • ...до морето..
Има и по магазините прясна коприва Лени,вчера купих от нашия Конад  chef.А иначе досега и аз не бях виждала да се продава...

# 292
хех, ама по-хубава става, като се заровиш в храсталака,че да се опариш едно хубаво Simple Smile)))
ще видя и аз, че ме подсетихте за тази коприва ...
в моят двор има лапад, расте си така, красив и зелен, скоро ще   chef

# 293
Привет на всички ви .
Гери , честит рожден ден на половинката ! - макар и със закъснение .
Желая му много здраве и късмет в живота !
Ако има и други празнували тия дни нека се чувстват поздравени и от мен !
Щастие и здраве да ги съпътстват в живота !
Аз си взех изпита по кормуване и вече съм с книжка .
Тия дни съм много зле , гърба ме боли ужасно много и съм почти труп , от два дни започнах да си бия и волтарен сама , но не виждам подобрение .
На купихте ли колумби и яйца ?

# 294
Buonasera a tutti!
Come va?
Феиям,не разбрах какво ти е ново от това ,което пиша?
За капките или за млякото и водата?
Навел,аз си приготвям сама козунази.на плитки,с бадеми,набозкани
отгоре.стават супер вкусни.
яиза боядисвам да спазя нашата традизия,а копъвам шоколадови за вси4ки приятел4ета на Норберт.
По традицията на тедеските,крием яицАХе в градината. уж заико го е донесал.
Ах,щтях да забравя да ти пиша, 4е наи- добрият ънгвент за болки в гьрба,колене,крьст и др.е -матсандой4-4ервен.
И ЗПИТАНО СРЕДСТВО!
ОХ,СПИ МИ СЕ ,днес зял ден сме обикаляли по гори и поля..
Хубава ве4ер на вси4ки! Wine Glass smile3535

# 295
Здравейте..
Лени ,Бен си спомня вси4ко за това от на4алото знаеше толкова много за вси4ки.А Кейт се връща за да търси майката на Ароон,Клер.

Джоя много мерси. Peace още веднъж   bouquet Пътуват с Уицаир.

Дани 4естото книжка ,да я полееш .

# 296
  Бонди,  Hug
преди да зачезна да ви отворя новата темичка  Wink

Благодаря на всички за пожеланията ! Peace

Ти кога Ще влизаШ в болницата да стиснем по едни палци?  Simple Smile

Във вторник сутринта, ако всичко е наред трябва да ме изпишат в петък.  Peace

Лек остатък от деня на всички и успешна седмица!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт