Vip Brother епизод 3 - Първа благотворителна кауза

• 71 177
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 660
Вярно ли, че трябва да съберат 400 000 лв. или не съм разбрала правилно? Това са много пари за месечна мисия, особено като нямат връзка с външния свят.

Ще имат връзка с външният свят. В събота като ги пускат, ще ходят да търсят пари от различни хора, по различни начини, както в едно шоу на Опра. Всички ли още си мислите че ще набират само пари със смс-и. Дори яв момента 5 човека от тях,играят в хола Стани богат, за допълнителни средства.

# 661
  • София
                       Чудех се на чии крака лежи Емил в момента, а то на Милко на краката  Mr. Green.
вчера вечерта на миската - ми редува ги човека  Laughing

# 662
  • София
.... Бакалова е имала връзка с един от най-богатите българи newsm78...

Единия от тях покойник! А другия не е много щедър!
 Peace

# 663
                        Гала и Емил си говореха за събличане, обличане, кой кога се съблича и облича... В крайна сметка стигнаха до извода, че голямата любов идва в живота един или два пъти... Никога повече...

# 664
Мария почти не се коментира  newsm78 странно...

# 665
                       Емил е готов да даде 4 зъба за една изпепеляваща любов...
                       Мария е голяма сладурана - сутринта тренира, умерена е, говори за състезанията, конкуренцията, китайките...
                       Гала говори за парите си... кога колко е била добре... че в определен момент е можела да си поръча наистина всичко във Вселената... Но никакъв личен пример във ВБ. Разочарована съм. Щото и за нейните шопинги с приятелки в Париж сме слушали.

# 666
 #Crazy ...в категорията "Сексбомба на годината" ще се конкурират Аня Пенчева, Андреа, Златка Райкова, попфолк певицата Ивена и Мис Плеймейт Николета Лозанова.  ooooh! ooooh! ooooh!
от тук http://life.dir.bg/2009/03/18/news4158306.html

# 667
Малък Тошко обаче е удрал кожата на баща си.
Хапва пийва лафи си.
Кефи ме! Peace Grinning

# 668
#Crazy ...в категорията "Сексбомба на годината" ще се конкурират Аня Пенчева...
                      Редно е да включат и Лили Иванова  Crossing Arms.

# 669
hahaha Вярно бре  Joy Joy Joy

# 670
  • София
Joy Интересно ще бъде..от 20 до 50-годишни..

# 671
Мария почти не се коментира  newsm78 странно...

мишкува засега....като пооредеят ще се появи в полезрението ж момента вътре са 18 ВИП-а

# 672
Аничка и с памперс като тръгне още ще се има за секс бомба. Вярно ще е бомба, ама тя ще и е на дупето.

# 673
мишкува засега....като пооредеят ще се появи в полезрението ж момента вътре са 18 ВИП-а
                       Не съм съгласна, просто не я дават постоянно. Води нормални разговори, като е и много умерена. Съответно: няма скандал - няма излъчване.

# 674
Joy Интересно ще бъде..от 20 до 50-годишни..
Амииииииии вдигни летвата Лили ,май тази година завърта 70-те.
Айде за по- сигурно да кажем до 80г.,че знае ли се....... Thinking  

Общи условия

Активация на акаунт