С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 573
  • 546
  •   1
Отговори
# 285
  • София
а ул. Гладстон номерче има ли?!?!?!
Дивака, ул. Гладстон" N: 54
svetlat  Hug благодаря!

# 286
  • София
Роисин - идвай  Hug - казвай как я караш - ти си ми пример за сериозност

Ванеска, Сноу - живот  и здраве ще се запзная и с вас и с много други най-после

# 287
  • София
Здравейте сладурчета!
Значи за 5-ти април :
Твърдо трябва да запазим двете големи маси ... ако не правят резервация или искат пари, може би трима-четирима трябва да отидем по-рано и да се настаним и на двете маси

Светлат Heart Eyes в моя неофициален списък вече са 18 хихихихи Joy

Татит, Светлат, Нелсън, Люси, Мирка, Блюмхен, Венерас, Викито, Сноучева, Хеписмайл, Таняманя, Инсендио, Крикри, Роисин, Ванесса, Дари68, Тан4ето, Даниа ... чакаме Мименсита, Ривелка, СлаБе и още .... обадете се бре!

# 288
  • Там, край реката
Здравейте! Помните ли ме? Отдавна не пиша, но чета. Работата нещо ме затрупа.
Но не мога да не се похваля, че постигнах целта си 57 кг, според калкулатора на Дюки. Сега ме блазнят 55 кг., а нещо ми е притеснително навлизането в трета. без едно мога, ама с едно... Laughing newsm78. Ще се настроя психически първо.
Гледах снимки - много сте хубави, ама сте ми далече всичките, за да се включа и аз в срещичките.
Пожелавам на всички - ПРОЛЕТ!

# 289
Сноучева,  Hug

Lucie, аз съм подвъпросна - на 2-3ти ще знам със сигурност  Blush Hug

без едно мога, ама с едно... Laughing newsm78. Ще се настроя психически първо.

и моя проблем е същия...  Embarassed наркомански  ooooh!

Михи, спаначеното ти руло е с пушена сьомга, нали?!

забравих да ви кажа, че си взех Центрум на таблетки (не разтворими), че нещо ноктите взеха много да ми се цепят
чисти са - без допълнителни вредни съставки, ще пробвам да ги пия в П дните и ще наблюдавам да няма застой на кантара  Thinking

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 18:21 от incendio

# 290
В интерес на истината Мименсита ме покани тук , да попрочета и да се запозная с нещата на тази диета , а аз съм бивш спортист голям мъж съм 202 см в момента съм над 135 кг някъде , а предимно са в областа на корема дислоцирани така да се каже , пък нещо и проблем с ходенето по нужда имам това е май проблема при мен но ще попрочета и ще видя с кое да се захвана !

Благодаря ви дами за гостоприемството !

veteran1972  - Добре дошъл, аз имам въпрос колко искаш да сваляш ? При този ръст и бивш спортист? Предполагам че голяма част от теглото ти е мускул.
Ето ти нещо за твоя проблем http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%b7%d0%b0%d0% … 0%ba%d1%8a%d1%82/

Ами бивш активен спортист съм , сега съм вече на 36 и отдавна не съм на 20 прекратих поради контузия , от тогава си подържах теглото с 10тина кг отгоре но като минах 30 взеха и мастни тъкани да се натрупват най вече в областа на корема , имам и лениви черва , принципно ям си всичко без червени меса , алкохоли и бири и подобни неща не пия , но пия сокове и безалкохолни , но искам да пробвам някаква отчистителна диета понеа 20 -25 кг искам да сваля най вече от коремчето  Simple Smile

# 291
  • София
Ветеран Hug при нас 25-30 кг за нищо ги нямаме!
Захващай се и успех!

# 292
  • София

Светлат Heart Eyes в моя неофициален списък вече са 18 хихихихи Joy

Люси  Hug да не стане съревнование кой колко души повече ще запише  Joy

# 293
Вие спирка нямате, докато се завлека до домашния комп и съм изостанала със списъка  hahaha 

Люси, от моя списък всички са и в твоя, допопълвай го  Hug  Hug  Hug
Татитт вече е обявила датата  Heart Eyes 

Ройсин приемаме и нови и стари нали знаеш, идвай  Hug

Кри, аз с Люси не мога да се съревновавам - не съм и в категорията  Joy

Ветеран - захващай се тогава, ще успееш! И да пишеш как върви!

# 294
Здравейте банда!

Въобще не се бях замисляла, но се оказа, че още преди няколко седмици е трябвало да вляза официално в четвърта фаза, но покрай провала на третата ми може да се каже, че съм го направила и то по-рано  Embarassed . По този повод реших, че от днес ще започна една поправителна, пък да видим какво ще стане.
Преглеждайки миналата тема случайно видях мнението, че колата лайт не е подходяща за термична обработка - нещо, което не ми беше известно, а и не би ми хрумнало при всичките рецепти с нейно участие... Наистина ли колата лайт не трябва да се обработва топлинно? Ще се радвам ако споделите мнения, че аз бая се притесних, особено знаейки, че съм правила пилешко с нея, а пък тя ставала канцерогенна...ааа

Хубава вечер на всички!  Hug

# 295
  • София
Вие спирка нямате, .......
Кри, аз с Люси не мога да се съревновавам - не съм и в категорията  Joy

Ай ся, на категории лЕ щЪ сЪ обиждаме???  hahaha

И аз не виждам как от твойта категерия ще сваляш още цели 8 кила, ма си трая ... то с теб спори ли се? newsm78

# 296
И аз не виждам как от твойта категерия ще сваляш още цели 8 кила, ма си трая ... то с теб спори ли се? newsm78

Ами може да опиташ  Joy  Айде от мен да мине ще ги направя пак на 6 кила  Hug

# 297
Добра и минусова вечер на всички! Весито5  Hug благодаря ти много се радвам ,когато ме поздравяват познати smile3503 Шуши , къде изчезна мило? Да не се стопи като снега?Тази сутрин съм още 200 надолу, т.е 89.700 newsm68 , но от утре съм 5 ПЗ.Видях,че има нови дюканци,че и дюканец-успех и бъдете режимни!Моите колежки все още се мъчат с мръвките,риба си правим 2 пъти в седмицата на работа имаме скара,която се ползва само за риба.За сега са смъкнали по 4 кг. и са много доволни!Чао от мен и  Hug  Hug  Hug за всички без изключение newsm53

# 298
Наистина ли колата лайт не трябва да се обработва топлинно? Ще се радвам ако споделите мнения, че аз бая се притесних, особено знаейки, че съм правила пилешко с нея, а пък тя ставала канцерогенна...ааа

наистина е канцерогенна!!!!!! дори необработена е такава, заради АСПАРТАМа, който садържа... топлинната обработка я прави много сериозно опасна!
от спорадична консумация едва ли ще те увреди сериозно, но редовната е... хм...

Кока-Кола Лайт:
[edit] Ingredients
The ingredients in Diet Coke (as formulated in the United States), listed in order of greatest to least amount:

Carbonated water
Caramel color
Aspartame
Phosphoric acid
Potassium benzoate (to protect taste)
Natural flavors
Citric acid
Caffeine

Вимание! Кока-кола Зеро също садържа Аспартам!

# 299
Оооох друго си е човек да се прибере и да си хапне до насита (в случая с Дюкански вариант на шопска салата) Simple Smile
Което ме подсеща да попитам къде се губи Мастерчето днес? И да я приканя и тя да се появи на срещата на 5 април  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт