ДЕКЕМВРИ ние ще родим, хайде да се преброим!

• 13 411
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Добро утро, хайде да пийнем сутрешно кафенце:

Аз тези дни се чуствам отлично, нямам гадене, гърдите изобщо не са ме болели, спа си нормално, само имам придърпвания в яйчниците и постоянно течение, което е прозрачно като вода , без мирис.
Успех на всички на прегледите , хайде да си видите точиците, много е вълнуващо. Мен ми като вчерашен сън, когато видях за прът път малката точка, която вече е голяма кака. Нямам търпение отново да изпитам чуството Hug

П.С. Не забравяйте да пиете ФК Peace

# 196
Вече официално си оставам при вас, защото сутрешният ми тест бе с две наситени чертички. Чакам следобед да излезне и кръвният.
Искам да ви попитам нещо- имате ли болки в областта на яйчниците? Мен вчера и днес така ме боли в ляво, че направо се чудя дали да не изпия едно но-шпа.

Добро утро и от мен Simple Smile

Аз със съня нямам големи проблеми, спя доста добре... но на мен и останалите симптоми ми липсват... Вчера направих още един тест, появи се бледорозова втора черитчка, но не толкова наситена колкото контролната. Днес сме на лекар да видим какво ще каже (приготвили сме си списък с въпроси и довечера ще има кръстосан разпит  Mr. Green )... Според калкулаторите трябва да съм в 5г.с. и се надявам да видим точицата  Praynig
Huntress , честити 2 чертички  EFP   bouquet  И аз имам ужасни болки в яйчниците(и не само там ами понякога и в целия корем ниско долу Sad ), а понякога така ме прорязва че чак звезди виждам... А точно в момента имам чувството, че някой е забил игла в левия ми яйчник и ръчка ли ръчка... място не мога да си намеря... както и да застана, все ме боде Sad

Момичета, имам лек пролем - още не съм си избрала лекар който да ми води ЖК Sad Чувам доста добри отзиви за лекарите в Тинка Киркова, ама ми е мнооооого далече (работата ми е в дървеница...) Sad Все пак ако са наистина толкова добри мога да се жертвам... все пак бебчето е най-важно... Но въпроса ми е, там работят ли по здравната каса? Ще ми се поне един лекар да ми води ЖК по здравната каса... пък ако не съм доволна ще търся друг платено разбира се...

# 197
и аз със вас, и аз съм по същия начин с яйчниците, но ме боли само левия в момента и точно като при теб- толкова силни болки, все едно някой ме боде и удря точно там. Чак едва си ставам от стола в офиса да отида до някъде.
Дано всичко да е наред.
И аз все още не съм си избрала лекар.
Аз съм от Пловдив и ще ходя в Селена, защото там условията от хигиенна гледна точна най ми допадат.

# 198
момичета изобщо не се притеснявайте това е само в началото болките в яйчниците.......и мен в началото ме боляха много, но от както влязох в шестата седмица изобщо вече не ме болят, но ми се появи страшното гадене и повръщане....така, че всяка седмица е различно едно минава друго идва....но в името на нашите бебчета сме готови всичко да изтърпим....

# 199
Потайна,ще чакам с нетърпение инфото! Praynig Аз мисля утре да ходя!Дали ще се сети и за мен докторката?Май доста помни,щото тогава като започна секциото и се сети,че няколко дни преди това бях ходила с бъбречна криза и ми назначи АБ след това!
А колко струва този първи платен преглед?Може и аз така да направя! Thinking

# 200
  • Варна
Преди 2 години ходих на лекар да установяване на бременност, но без направление, и ми взеха 20 лв. Peace

# 201
  • София

Хайде и аз да разпиша с един въпрос за парички:
Така аз съм с допълнително здравно осигуряване към Доверие - имам на всички пакети "пълен". Знам
малко неща, които влизат -едното е 30 дена двоен ВИП (става въпрос за Тина Киркова).
Някой с допълнително осигуряване... да е разпитвал повече от мен  newsm78

# 202
добриутро и от мен!  Whistling

Аз все още съм бременна  Laughing, вече ме избива на черен хумор след толкова вълнения....
Днес бях сутринта и при другата докторка. Бях се уговорила, с Ризова, да видя и нейното мнение. И тя ме прегледа. Видя не само сакчето, а и ембрионални структури!  Crazy Grinning, аз съм много хепи от този факт, защото вчера се виждаше само сакче, в нета четох че точно средата на 5 седмица почва да се вижда ембрионче, след като ЧХГ е 6000 вече може да се установява и сърдечна дейност. Е, при мен е някъде все още под това число сигурно, но поне се вижда нещо. Че не е празно  Grinning.
Питах за намаляващия ми Прогестерон - страшно ли е или не - тя каза, че не е нещо от което да се притеснявам и ми изписа УТрогестан 2х2 вагинално. Аз много исках някой да ми смени дуфастона с утрогестан, че знам че е по щадящ, но зная че го изписват чак като се види ембрионче.
После отидох и до ТИна Киркова и пуснах и там прогестерон, на обяд ще си взема резултата и ще видим.
Засега нещата са ок. Зацапването ми спря. И след 2 седмици пак ще гледаме бебо на едното място, а на другото може и края на седмицата.
Ходих до регистратурата в Тина Киркова и снимах какво пише за ЖК на вратата - довечера ще пусна снимките - че са ми на телефона - но не видях КОвачева на списъка  . Не зная дали води ЖК. Ако не при нея и аз се чудя къде д а ми е ЖК по здравна каса, така че събирам идеи.
Иначе е най-удобно да е близо до дома или до работата. На първата бременност ходих на ЖК в поликлиниката където живея. А частно по доктори отделно отвреме навреме да видя как вървят нещата. НО нещо накрая се скарах с поликлинската лекарка че е джаста праста и не ми се ходи сега при нея.
На втората бременност се записах на ЖК до работата ми на 5 мин. Но доктора беше пълен идиот, и въпреки че ми беше супер удобно, повече няма да стъпя там.
Та и аз съм в търсене.

ААаа, забравих, При Рени вчера дадох 35.

Стискам палци на всички да видят скоро бобчетата!
Вчера прочетох че на бебето му се появява сърдечна дейност на 26 ден след овулацията. При мен това е днес  Heart Eyes. Така че ще давам кротко  Grinning Praynig Hug.
И също че е колкото оризче  Grinning.
И тежи под 1 грам  Grinning.
Иначе в момента сакчето ми е 0,87см.

От вчера се чувствам доста по-добре и аз - изчезнаха силните болки в кръста . Иначе е нормално - напрежение в коремчето и боцкания в яйчницте - не се притеснявайте. Можете да взимате ношпа при болки , не се колебайте - успокоява мускулатурата.

Питах защо съм имала зацапване и кървене преди седмица - казаха ми че може да е било псевдо менструация.

За щастие изчезна поне засега...  Praynig

Иначе спах отново неспокойно. Събудих се в 3.30ч през нощта  - в момента в който си отворя очите и почва да ми става лошо и разбъркано и после не мога да спя....
но все пак дремуцам до сутринта. А вечер към 9ч вече ми се спи и п очват едни прозявки....  Crazy Flutter

Хайде, лек ден! И само добри новини!  Grinning Flutter Hug

# 203
Потайна с първата си бременост бях точно като теб. Заспивах с кокошките и се събуждах точно в 3.30 ама месеци на ред. Взех по едно време да се чудя да не би да е някакво предзнаменовние ли що ли  Crazy Grinning После обаче се оправиха нещата и последните месеци спах като къпана. Сега с тази бременост нямам почти никакви симптоми в сравнение с първия път. Гади ми се съвсем леко и гърдите малко са напрегнати но това е общо взето. Чак се плаша нормално ли е това, но нали казват че две бремености еднакви няма, дано е за добро  Praynig

# 204
Привет и от мен,
Ако симптомите, които имам - ми потвърдят бременността- термина ми ще е през декември.

Дай боже да е така. Praynig

Последната менструация ми беше на 02.03.2009 год. ,но съм решила ,че ако до Великден не ми дойде - ще направя тест.
Имам следните симптоми:
1. Първи бяха болките в кръста и гърба - отпреди около 10 дни.
2. Миналата седмица към четвъртък почуствах и първите симптоми на гадене и оригване.
3.За тежеста долу ниско в корема въобще не говоря, защото това си е задължителен признак.
4, Също променливите настроения и нервността ми на моменти- направо не мога да се позная.
4. Най-странното като симптом е сутрин като се събуждам- ръцете са ми изтръпнали. - Някой имал ли е такъв симптом?
С първата ми бременност не си спомням такова нещо. Схващаха ми се прасците на краката, но така и не можах да разбера каква е причината.

Стискайте ми палци!!!  Hug

По колко хапченца ФК трябва да пия. Аз досега пиех по 1. Трябва ли да го увеличавам????????? newsm78

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 12:32 от nora13

# 205
  • тук
Потайна, хайде стига се кри Wink
Очевидно Рени изражда всички бременни на света  Laughing което и хубаво, разбира се

т.е. "събрахме се" по доста направления  Joy

# 206
nora13 добре дошла!  Hug

Много се радвам да те видя в тази темичка. Дано всичко е наред и скоро се похвалиш с  EFP
Едно хапче ФК е достатъчно. Ще очаквам новината bouquet

# 207
nora13 ,ето къде си била! Hug
И на мен ми беше последната на 02.03,но дори и на лекар бях вече.
Стискам палци!!!
На въпроса за ФК-не е необходимо,освен по предписание от лекар Peace

# 208
  • София
Добре дошли на новодошлите Hug
За протокола аз съм що годе добре, ама не съвсем - е то няма без хич пък никакви признаци бременнни Grinning
Аз като единствена дето няма да ходи при ДР.Ковачева  Grinning - ама проучила в другите теми - тя не вози ЖК в Тина Киркова - ама защо не разбрах и другото което не разбрах и че я няма в никое от отделенията в страничката на болницата /а пък Григорова е шеф родилно/.
Да подхвана още една тема ми се иска - освен че забременях, спрях и цигарите и сега ме е страх че ще се окръгля здраво - най-вече поради втората причина. Първия път от 55кг станах 100, после бързо ги свалих повечето ама Embarassed

# 209
Търся място да си помрънкам-днес така ме болят яйчниците все едно всеки момент ще ми дойде и ме е страх да не стане нещо  Embarassed.
Още повече ме е яд на мен си ,че все мисля ужасии ,а трябвало уж да съм спокойна..

Общи условия

Активация на акаунт