Абитуриетски бал [5]

• 32 181
  • 337
  •   1
Отговори
# 225
Всички сте страхотни! Нямам думи! Прекланям се пред красотата на всички ви!   bouquet   bouquet   bouquet

Ето линк със снимки и от бала на дъщеря ми, който беше на 23.05
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381237

Поздравления! Много е красива,  излъчва младост и свежест! Всичко е с вкус и подходящо за възрастта й и събитието! Успех й желая!

# 226
maria.4, много красиво, нежно и лъчезарно момиче имаш:)

# 227
Ето ме и мен след най-невероятните дни в живота ми... Еххх  Rolling Eyes Не знам дали да се радвам или да плача,  но няма и значение де всичко мина... Беше прекрасно! Дано и вие да сте си изкарали и да си изкарате толкова хубаво, та и повече ако е възможно (в което се съмнявам  Laughing ). Ето и от мен снимки. Пак така ще ги покажа, защото не ми  се качват иначе. Засега съм събрала много малко, но по натам още  Stuck Out Tongue http://www.impulse.bg/albums/by/8036357/view/1239529  smile3525
Mн ми харесваш. Роклята ти е мн оригинална, а прическата ти каква е била, имаш ли снимка в гръб?

# 228
  • Ямбол
Queen_of_wind, инфантилна, искрено благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet
Това беше целта й, да бъде естествена !
Бъдете живи и здрави всички!!!

# 229
Включвам се в темата, за да поздравя всички абитуриенти и да им пожелая много късмет и успех оттук нататък.
Моят бал беше преди 2 години... но това не пречи да си го спомням и до ден днешен като едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали през живота.  Flutter

А и имах повод да си припомня цялото вълнение наново - сестра ми е абитуриентка.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 12:12 от chernokoska

# 230
Шушулче, още нямам всички снимки и не знам дали ще се появи някоя в гръб, но иначе не е кок, просто е дигната нагоре с много обем. Ще я покажа и отзад ако мога помятам  Simple Smile Радвам се, че ти харесва роклята. Оригинална е,  защото модела си е почти мой, а както писах преди време, мама я уши!  mamma Между другото, не знам как сте били вие с обувките, но аз явно уцелих 6 от тотото, защото се указаха адски удобни, въпреки че бяха на висок ток и не ги бях носила преди това.  Grinning

# 231
Нашият бал мина вчера. Празнувахме в тесен кръг само най-близки.
Дъщеря ми каза, че си е изкрала супер и не е спряла да танцува цяла вечер. Прибра се към 9 сутринта след традиционното посещение на училището.
Роклята я шихме и останах доволна от крайния резултат, а и детето много се хареса. Ето и малко снимки

# 232
Днес мина и на Нана бала! Един прекрасен ден за роднини и приятели.
Малко снимки и от мен:
http://picasaweb.google.bg/mail2monda/NanaAbit#

# 233
monda , чудесна е! Не мога да и се нагледам. Татуировка ли има от вътрешната страна на ръката?

# 234
monda , чудесна е! Не мога да и се нагледам. Татуировка ли има от вътрешната страна на ръката?

да

# 235
monda, разкошно ти е детето, и другите 2също разбира се. ))))
Как избрахте цвета на обувките? Стана ми много интересна комбинацията между тях и роклята.

# 236
Включвам се само да кажа,че това момиче Нана е УБИЙСТВЕНА.  Страхотно нежно момиче с необикновенно излъчване,просто е супер красива.

# 237
Как избрахте цвета на обувките? Стана ми много интересна комбинацията между тях и роклята.
Ами имаме пауни в къщи и тази комбинация е всеки ден пред очите ми, много я харесвам.

# 238
След като в една друга тема пуснаха снимки на абитуриентки 2009, повечето от които сякаш бяха на маскен бал,а не на абитуриентски бях много разочарована, че в последните години момчетата абитуриенти са по- стилни и разчупени от момичетата. По мое време беше обратното.
 Хубаво е , че има момичета като Нана, която явно е далеч от стайлинга на Планета Пайнер. Много, много ми харесва.

# 239
Ами имаме пауни в къщи и тази комбинация е всеки ден пред очите ми, много я харесвам.

Да, наистина е изключително красиво и интересно. )))) Пожелавам всичко най-хубаво на дъщеря ти. ))

Общи условия

Активация на акаунт