90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №54

• 20 330
  • 447
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета днес съм доста бона имам растройство и повръщам и реших да спра диетката докато се оправя че положението е много зле  Tired Надявам се скоро да съм на линия . Пожелавам ви много минусчета   bouquet

# 436
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Даниелка , бързо възстановяване и скоро да си отново в редиците ни.  Hug

# 437
Danielka_ дано скоро се оправиш и ще те чакаме да се върнеш. Ама това не означава, че не може да ни пишеш, хем да знаем как си и как се чувстваш.
Жабче сега без да те лаская и без никви четки, ще съм строга и справедлива като Фънки. Момиче, постигнала си невероятен резултат. Гледах ти снимките днес  Peace искам само да ти кажа, че аз те познавах още преди да дойдеш тук при нас, и си казах това е невероятно позитивен човек. После като дойде тук много ти се зарадвах, няма да забравя колко зле се чувстваше  Hug Искренно се радвам, че при теб нещата се наредиха. А за деди, незнам май ще си те открадне от нас в Испания  Hug И лек път утре, добре че предупреди че щяхме да се притесним и да те мислим.
Ирка миличка пиши как сте?
Жани надявам се че многото разходки те държат далече от нас, а не че не искаш да пишеш  Hug
Нати ако скоро дойда в Свищов, незнам дали ще мога де ако си свободна ще пийнем по едно кафенце.
 newsm78 Петка трябва да е в България вече.
Мушмороче купона вихри ли се вече?
Моя ден днес е чисто режимен, да видим какво ще стане утре, бях решила да не се качвам на кантара, но утре ще го сторя да видя пораженията от цикъла.
Силни  Hug на всички, които не споменах и утре да се похвалите с минус.

# 438
Ели , не ме стрескай така.  Mr. Green
Викам , малеее кви ги надробих сЯ.  Laughing
А то кво било , пак хвалебствия и ласкателства.  Heart Eyes
Вече срам ме хваща да се похваля с нещо или да покажа.  Embarassed
Но , нали сте ми като второ АЗ , та да го съгласувам с вас.  Hug

Имам сериозно питане и искам съвет.  Peace
На 31 ми се пада воден ден , а съм и рожденничка и незнам
кво да направя. На 1юни децата следобяд летят за испанско и
ще съм в движение и да не ми стане зле.
Та въпроса е кога да го направя тоз воден ден? Rolling Eyes

Аз мисля така: да си карам на 31- белтъчен , на 01 - варива ,
на 02 - въглехидратен , на 03 - плодов и на 04 ми е точно 90-тия ден и да
го направя воден.  Thinking Кво ще кажете за тази схема? newsm78

# 439
Жабче да ти кажа добре си го пресметнала, просто изтегляш водния ден с още една врътка, няма да е фатално  Peace
Аз пък на моя се падам плодова, както и миналата година  ooooh! пустия му късмет  Joy

# 440
Ели , благодаря ти.  Hug
Така ще го направя , ще Апна една пРЪжолка за мое здраве.  Mr. Green

# 441
  • София
Мушмуроче, честит рожден ден! Бъди здрава и вечно слаба.
Жабке, браво за постигнатото.
Не съм специалист, но мисля че както си го решила за водния е най-добре. Почерпете се за РД и за детския празник и после. Даже виж в лунната кога се пада и може да си караш на тази до тогава.
Приятно пътуване утре.
Аз - стоя си на тези кг. без диета, без хляб и сладко.  Но съм си обещала без вино до неделя. Да видим да не би от него да не съм сваляла. Ако падне кг. ще му мисля.

# 442
Добър вечер мили момичета.

Ели сега видях снимките ти. Направо останах втрещена. Ти момиче трябва да си имала желязната воля и много постоянство за да постигнеш това което е на снимките сега. Искренно ти се възхищавам. И Жабка е постигнала много, но ти направо ме срази. Сега изглещаш мацка и половина. Не зная какво искаш още да постигнеш но според мен изглеждаш перфектно.  bouquet
Danielka_ ще те чакаме скоро отново при нас. Бързо оздравяване.
НаТи гледай да оздравееш. Това което ме накара да прекъсна диетата беше когато се разболях. Реших че тогава е по-важно да се храня /не да се тъпча/, но организма има нужда от сили за да се възстанови. Според мен не трябва да се ядосваш, а да мислиш вие да се вдигнете по-бързо на крака.

Днес бях белтъчна и приключих деня без прегрешения. Единствено не успях да вечерям преди 20,00 часа. Хапнах в 21,15. Сигурна съм,че кантара ще покаже плюс утре, защото независимо колко стриктна съм била след плодов ден следва минус, а след белтъчен плюс. Така е поне при мен.

Искам да ви попитам нещо защото днес гледах една реклама за едини хапчета за отслабване. И преди съм си го мислела, но дали някоя от вас е пила нещо такова? Не че аз съм тръгнала да пия, но просто от любопитсво питам.

# 443
 Ехе Ели задължително ще пийнем по едно кафенце  Laughing много ще ми е драго да се запознаем  Hug.Ти само ела  Mr. Green
  Жабче и аз мисля,че както си го замислила става Peace Пък и хайде едно парче торта може да хапнеш за чудесния резултат който постигна  Hug
Даниелка дано и на теб ти мине за ден като при мен,много е неприятен тояя вирус Sick
   Момичета аз да Ви кажа,че от няколко дена Явор много започна да повтаря думички и много му се кефя,досега мълчеше като теле  Mr. Green.От два дни казва числата до 3 с моя помощ де,днес каза-шапка,цаца и бира  Mr. Green-това преди малко когато баща му се настани да гледа мача с цаца и бира Joy
  айде лека нощ  Hug
Петко де пак забегна Crossing Arms
   Вирджиния   Hug никакво отказване,днес съм си режимна обаче и аз вечерях малко по късно и от от разни неша (все белтъчни) по малко знам че не е много правилно,но пусти му мач направих разни неща и от всичко искам да опитам Mr. GreenУтре няма да с етегля ooooh!
  Хапчета за отслабване не съм пила,предубедена съм спрямо тях Thinking
   Жанчето дали ще се появи да пусне нова тема newsm78

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 22:04 от ..**НаТи**..

# 444
Получих доста голяма подкрепа и ще направя водния на 90-тия ден.  Peace
Благодаря ви много. Hug

Нати , браво на сладуркото.  Heart Eyes
Все повече ще му се радвате , току първа ще
му се развързва езика. Ще стане като нашия Краско ,
все едно е правен на мелница.  Mr. Green
Не спира да ръси бисери , а най-му се отдава да ни
командори , за директор е роден.  Laughing
А в детската как , свиква ли вече?

# 445
И Петко и Жани... загубиха се някъде. Жани айде ела да ни видиш. Липсваш ни  Hug Кой ще почне сега новата темичка?

Айде от мен мацки лека и спокойна нощ. Аз си лягам че нещо последно време не мога да се наспя, то тая мойта бебка като стане в 6,30 направо ми се реве.

# 446
Здравейте сладуранки Hug
Ели как да не искам да пиша....но тези дни направо съм пребита и сме все навън. Та не остава никакво време. Днес например съм била вкъщи с малкия от 13ч. до 15ч. (само за два часа) и излезнахме рано, че баткото имаше тържество в градината-нали завършва последната група. Прибрахме се към 19.30ч. и започнах да се вихря в кухнята ooooh! Та сготвих на бързо но през другото време носих малкия защото не спря да реве.....никнат два зъба едновременно и е лудница. То аз за това гледам да съм повече време навън с него. Че в количката како го возя и кротува.
Жабче видях страхотни снимки....нямам думи, направо си се стопила. Супер си Hug
Мушмороче честит рожден ден-много здраве, щастие, късмет, любов и сбъднати мечти  bouquet Hug Страхотна си на снимките от кумуването. Роклята е разкошна Hug
Вирджиния тук съм мила и сега отивам да ви пусна новата тема. И дано утре имам повече време да ви четя следобяд като заспи малкия, че днес вкъщи той не спа, а аз имах много работа и бързо пак излезнахме на тържество.

Целувки на всички и не мислете, че не искам да пиша.....просто на последък с тези разходки не ми остава време и вечер като заспи по това време бебчо и съм като пребита и се изтрелвам в леглото....Отивам да пусна новата тема Peace

# 447
Етооооооооо ме и съм готова с новата тема Hug Да я напълните още утре сутринта с много минусчета Hug
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт