СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ- палцестискането тече, децата се тестуват

• 23 669
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
По аналогия с един пробен изпит по математика - 80т.-оценка 5,60

Тцъ!
Ако имаш предвид пробния от СМГ-по друга формула е там оценката.

# 166
Да ви питам-имате ли идея - на 14 въпрос, където отговора е от две думи, а той е сгрешил едната, а се дават 2 точки за отговор-дали ще отчетат 1 точка или 2.

дълбок и автор трябва да се членуват с пълен член.
Ако едната дума е записал правилно ще му дадат 1 т.

Ана, много ти благодаря за почти незабавния отговор.  newsm51Ако е така добавяме една точка и ставаме 64. Оффф, дано. Най го е яд детето, че на два от въпросите първо е писал верните отговори, после взел да се колебае и ги е сменил с грешни.

# 167
Сега разбрах. Прави сте за формулата. Макар, че моята звучи по-добре.

# 168
  • София
Колко са максималните точки на преразказа?

# 169
Колко са максималните точки на преразказа?
25.

# 170
  • София
Мерси    bouquet

# 171
Моята щерка има 69 точки и каза, че преразказа и се е сторил много лесен. Вкъщи цари щастие. Сега остана само математиката!

# 172
  • гр. София
Привет от групата в Докторската!
Много приятно си изкарахме.Радвам се,че се запознахме.На 25-ти чакаме нови попълнения.
Моят син си излезе сравнително доволен.До днес беше по-сигурен в теста,а имаше съмнения до колко ще се справи със самия преразказ.Но след изпита нещата се обърнаха.Сподели,че доста въпроси са го затруднили,а пък с Вазов му било по-лесно.Ще видим.

# 173
бе момичета??Аз вярно че бавно схващам??? Embarassedама къде е теста и къде са отговорите. Демек - къде проверявате???? Mr. Green

# 174
От сайта на МОН

# 175
71 точки - грешки в 9-ти и 35-ти въпрос. Това "донемайкъде", ако има кой да ми обясни защо е слято? А в другия въпрос е видяла само 1 запетая.

Много съм доволна от представянето  Heart Eyes

# 176
  • София
JuliS, върни се една-две странички по-назад и ще намериш линковете.

Чакайте и аз да споделя. Току-що проверихме със синчето отговорите му и установихме, че ще има 67 точки. Много сме доволни и двамата от резултата. Дано и на преразказа се е представил толкова добре. От една страна се радвам, че децата не са се затруднили от днешния изпит (поне така твърдят), но от друга - какво ли ги чака другата седмица... Надявам се днешния тест да им вдъхне още повече увереност.

# 177
Това "донемайкъде" е затруднило повечето деца. Не съм говорила с моето, но предполагам, че и той е сгрешил тук. Думата е сложна и съставна от три други и дори в думи като "донякъде" или "вкъщи" се греши, а камо ли при тази сложна комбинация. Тестът не е труден, но има доста подвеждащи неща. Браво не тази деца с точки над 65. Аз бих се радвала и на резултат около 58-60 от теста, но ... довечера ще разбера.

# 178
  • Разград
Нахлувам в темата, но ви следя редовно. Май 9-ти въпрос е затруднил всички. Ние за сега сме с 69 точки.

# 179
  • София
9-ти въпрос и Ангел го е сгрешил, има още 5 грешки. Всичките са с 2 точки. Резултат 63 т. Аз съм доволна. Той е леко разочарован, но това е положението. Обади се на госпожата от Веди и тя е казала, че тестът не е толкова лесен, има някои объркващи въпроси. Дано се е справил с преразказа, че ние на българския разчитаме, с математиката е доста по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт