Отговори
# 285
  • София
Малииии, Катюш, отде го извади туй мазното кафе, бе!  smile3556  Пила съм 3 от сутринта и пак ми се допи   Laughing

Изпратих маминка, но се очертава в четвъртък да й закарам Василия, защото в петък пътуваме за Рибарица и вече се изчерпаха всички варианти да я гледа някой тук  Confused Много ще ми е терсене после още една седмица без нея, аз на 31-ви приключвам в тв-то /ще бъдем във ваканция до 14-ти септември  newsm44/ и на 2-ри август отивам при тях на село. Пък на 7-ми трябва да пътуваме за морето, а междувременно сватбите си вървят  ooooh! Манджа с грозде, не знам накъде съм с главата вече  Tired Както и да е, мисълтЪТ ми беше, че много ще ми липсва детето, искам всяка свободна минута да съм си с нея, толкова сладка е станала, в момента активно проговаря и е такъв кеф да си говорим и да се гушкаме  Heart Eyes

Все повече напредваме и с ако-то, вчера и онзи ден си върши работата на седалката в тоалетната, единия път си каза сама. Явно й е интересно, защото дава и фалшиви сигнали, само и само да седне там да се кикерчи  Laughing

Маруся, как е Митко? Дано да сте преборили вече гадната температура  Praynig

Аз бях забравила, ама Юлето ме подсети вчера, че е време да ходим на поредната консултация при педката. Дано да ни помогне и за друго, че Василия има един участък  колкото 5 стотинки на вратлето, пада се в косичката, постоянно го чеше и стои възпалено и с корички  Sad То явно е е от топлото това, но продължава вече 2-3 месеца и почвам да се притеснявам. Не се разраства, но и не минава, но и тя като го чеше постоянно не го оставя да завехне.... Успокоява се като й измия косата, но аз не я мия всеки ден. В краен случай ще ходим на кожен. Някой да е имал подобен проблем?.....Аз не смея с нищо да го мажа.

Отивам да хапна сиренце с домат и лягам да спя  Tired

# 286
еха каква среща сте си спретнали.всички изглеждате зашеметяващо.браво.таш е направила добър разбор на срещата.по разказа и съдя че е била и фейсконтрол на входа.шегичка разбира се.
ние сега се прибрахме от лекаря.където чакахме около час защото нащо педи е в 3месечен отпуск и сега сме при един дето е джипи и замества 3 лекари,които са в отпуск.естествено никой не пуска майките с деца.даже и пенсионерките дето са дошли да им премерят кръвното не станах за да седна с детето.никакво възпитание.лекаря и той много му се работи,но поне прегледа беше повече от 3 минути.каза че трябва да пием антибиотика 7-10 дни.после ще идем на "уши,нос,гърло",ще вземат секрет на митко и ще установим от къде е дошла болестта.все още има налепи по гърлото.задавахме какви ли не въпроси,защото митко за 1ви път пие антибиотик,за първи път боледува толва тежко.а лекаря само вика "спокойно".поисках направление за "токуда",където да заведем митко след няколко дни за преглед при по-добър специалист,а той ни каза:ами ще изчакаме.  Whistling посмяхме се като му казах че като сме отишли в спешната помощ едната вечер с висока температура и са ни изписали хомопатични хапчета.знам че много от вас са на такова лечение,но не го разбирам.не може дете,което има ангина да му предписват  такива хапчета.а да не ви обяснявам че колкото пъти сме ходили до спешното,лекарите са пияни или се черпят,гледат сериали и чакаш по 100 часа да се разберат,кои най-малко го мързи да преглежда.аз съм потресена от здравеопазването ни.да не ти се налага да ползваш услугите на лекари,че не се знае на кой ще попаднеш.
добре че драго си беше с нас плътно събота и неделя че сама изпадам в паника.като започне да вдига температура митко,драго лежи до него,а аз само обикалям стаите.яко бях нервна.дано скоро оздравее,че като не яде и е един слабичък милия.сърцето ми се къса.

дитта лек полет и много хубаво да си починеш.и да обиколиш всички намаления.дрехите там са много намалени,но детските играчки са доста скъпи.но маната ще може да се обзаведе с някои тоалет.

baksisa казаха ни да не даваме повече хексалгин.само не ми обясниха защо.при условие че само това сваля температурата на митко.но честно да си призная,за хексалгина ми каза една майка,чието дете е доста болнаво.нито един лекар не ми е казвал да му го давам.а той ни помогна да посвалим температурата на малкия.истината е че митко днес е 6-7 ден с температура и много се притеснявам.вярно че ту я сваля ту я вдига,ама си е притеснително.

жу ама тва с майсторите с кофти.ама събирането на багажа за 1 седмица няма да те отърве от чистенето.за съжаление все теб те чака.

baksisa и митко много обича да си играе с касичка с монетки.изсипва ги на масата и после една по една си ги прибира.

кате хайде да оздравяваш че риболов за формят нашите мъже май.

ЦЕЦЕ,то малко остава до отпуската.стискай зъбки.после с малката ще се радвате на слъчевите дни.

оставям ви,че трябва да направя някоя манджа за хапване и да пооправя малко в къщи.преди малко докато прибирах прането забелязах колко дрехи имам,които не стават за разходките ми с митко.и осъзнах че още повече ми се ходи на работа.айде слънчев ден за всички.

# 287
  • София
Маруся, тя моята е лесна - вие се оправяйте  Hug. Мож Hug и да съм се пресекла, че за сега съм по добре  Praynig. Прояде ли Митето или още не ще. Милия  Hug. За събота сме на линия  newsm41. Остава да купим две разтегателни маси, че нашата от караваната се счупи. ооооооо ставам, че ме зариха работата.....

# 288
Здравейте милички,

Завърнахме се и ние от морето и съм първа писта на работа. Много хубаво изкарахме Heart Eyes, знаете какво е да се откъснеш от света, но за съжаление закратко Sad. Гостувахме на кумата, апартамента им е над плажа, сложили са си панорамно стъкло и си лежиш на дивана и си зяпаш морето и корабчетата Simple Smile. Абе чудно беше, те постояха с нас няколко дни и заминаха по почивки, че мъжа и току що се беше върнал от рейс.  Времето беше много яко не горещо като изключим последните 2 дни.  Ние основно обикаляхме плажовете по цял ден. Бръмбъра се забавляваше страхотно - морският вълк му е индианското име. Не излезе от водата, нон-стоп вътре сам в плиткото, а иначе умираше да влиза с мен в дълбокото и да "плуваме". Много му беше интересно с децата на кумата, особено с каката, по цял ден я търсеше и викаше като заминаха. Напоследък е особено гальовник-постоянно ме прегръща, целува, милва, сбръчква устичката и повтаря нежно мамаааа и ме гали по лицето Heart Eyes порастнало момченце. Сутринта плачкахме като отивах на работа. Пристигнахме посреднощ в Сф снощи и ни беше много терсене.  Имам доста снимки, щракахме го и с професионален фотоапарат, но трябва да подбера нещо, че младежа е нудист  Laughing
Интернационалната среща беше много хубава Heart Eyes. Много хубаво си побъбрихме с Ванилия, Ангел и Валето Heart Eyes Много ми беше приятно, не ми стигна изобщо. С Арабелка обаче се видяхме много за мъничко, а пък Биси изобщо не успях да я видя, следващият път дано ще се радвам много Simple Smile Децата са големи сладури и са с еднакви номера LaughingМного съм щастлива, че се запознах с всички Heart Eyes

Оставям ви, че ми се е насъбрала доста работа. Целувки Heart Eyes

# 289
  • София
Ей, Лилчо, добре си си дошла  Hug.Как ти завиждам искрено за моите варненски /и почти варненски/ любови, но нищо-другото лято сме там /даже ще бъдем в хотел "Елица" , дето го сънувах Laughing/.Браво, че сте си починали, чакаме си сникмите  Laughing

Жу, добре дошли и вие, вчера се надявах да те видя на срещичката, но щом е зле кръста-ще ти простя  Hug.Ох, много гадно, на мен веднъж ми се е схващал истински, но не можех да стана по половин час до тоалетната  Sad.Пак съм те сънувала с трето /синеоко  Wink/ бебе, просто няма да ти се размине, да знаеш  Joy Joy

Катюшка, да ти изям тая сладка Нинка  Heart Eyes.Горе долу така си представям и аз плажа, с басеинче под чадъра, а аз да си чета книжката  Laughing/Юлчето каза да не си я вимам въобще, ама се чудя дали да я слушам  Crazy/.Преди време показва Нинка с едни гумени затворени джапанки, май за баня ги ползвахте, те стават ли за плажа.Никъде не я видях как стъпва по пясъка, затова питам  newsm78

Маруска, как сте сега?Митачето да не е страдал по Нина, шегичка  Hug?Не го мисли толкова с яденето, то май сега в топлото време всички не ядат особено.А за лекарите и вчера си говорехме и не мога да повярвам, че се случава направо... да не му се налага на човек  ooooh!

Бакши, на Александър пускането на стотинки в касичката му е особено любимо занимание  Mr. Green.Сигурно и по това ще се е метнал на Слави, щото аз хич не съм по спестяването  Joy.Радвам се, че звучиш по-спокойно, целувки  Heart Eyes

Дита, хубаво изкарване  Hug Hug, успешен шопинг и страхотни емоции.Хайде, залепяй бележките по стените и заминавай  Heart Eyes

Цеце, звучи хубаво почивчицата, ще я разваляш от врме на време с някоя сватба и пак, супер  Hug.Не я мисли Васето на село, нали си обяснявахме какви чудеса правят бабите  Hug

Хайде, момичета, до по-късно.Ще отметна още малко работа и ще драсвам, че днес реших да тръгна към 4, за да си взема по-рано котето  Laughing

# 290
Здравейте от мен!
Съседите над нас си правят терасата, невъобразим шум и мръсотия е от сутринта насам  Sick Не стига че не спазват никакви часове за почивка, ами и един манго взе да мете и пуска боклука през терасата  Sick. Аааа, ще има има разправия след малко  Close Опс, мъжа ми вече се развихри. Ама напълниха и климатика с прахоляк, засипаха терасата и козирката отдолу с боклуци, мърльовци  Sick
Дитта сигурно е заминала, но все пак хубаво изкарване и от мен /не се съмнявам, че ще е такова, за мен Лондон е магнетичен град  Heart Eyes/
Маруся, бързо оздравяване на Митко, дано се повлияе по-бързо от антибиотика!  Hug
Хексалгина е на практика аналгин. По често дава алергии при малки деца, затова наистина не е добре да се прекалява с него и да се използва само при много висока температура. За мен това е крайния вариант, когато детето не се повлиява от друго. Но ти пишеш, че при вас случая е точно такъв.
Цеце, и аз забравих, че трябваше да ходим този месец на мерки и теглилки  ooooh! Дано, че ми припомнихте, дано до утре пак не съм забравила  Laughing
Бързо ще мине тази една седмица, не я мисли много. Важното е, че детето ще се чувства по-добре на въздух и свобода по двора. А и после следва хубава почивка и за двете ви  Heart Eyes
Жу, и ти бързо да се оправяш. На нас мазането с Волтарен емулгел много ни помага.  Не знам дали е го дават вече с рецепта или не обаче.
И Стефчо как си е пукнал главата, ужас  ooooh! Шиха ли го или само заздравява? Целувки за малкото юначе  Hug
Лилчо, чак ми се приходи на плаж  Mr. Green, така хубаво си разказала за почивката ви.
Как се чувства една бременна мама в морето?  Grinning
Да се обадите непременно, когато пак имате път към Варна  Praynig  Съжалявам, че почти не успяхме да се опознаем, а и искрено се извинявам, че и довиждане не си взехме като хората. В бързината изстрелях едно бързо "Чао", но наистина закъснявахме доста вече - каката два пъти ни звъня по телефона, Елица почваше да огладнява, да й се приспива и да нервничи /а и баща им също покрай двете   Whistling/. Та от цялата работа и аз самата се попретисних накрая.
Дес, Катюша, много хубави летни снимки!  Heart Eyes
Ама наистина ще отида поне веднъж да се изкъпя в това море  Mr. Green
Междудругото, Елица  се страхува да припари до брега въобще  Crazy
Вашите деца имаха ли страх и как го преодоляхте? /въпроса е към всички, не само към Дес и Катето  Laughing/

# 291

Общи условия

Активация на акаунт