Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява остеохондрозата?
Какви са някои методи за облекчаване на болката при и след инжекции?
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява остеохондрозата?
Остеохондрозата е заболяване на гръбначния стълб, характеризиращо се с разрушаване на междупрешленните дискове, притискане на нервни връзки и окончания, което води до болки в гърба, изтръпване в крайниците, главоболие и световъртеж. Лечението включва физиотерапия, мануална терапия, балансирана диета и лекарства за облекчаване на болката и забавяне на прогресията на заболяването.
-
Какви са някои методи за облекчаване на болката при и след инжекции?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на коремната болка?
-
Какви са основните теми в дискусията?
(Както аз например запетаите
)
Все пак за всеки интелигентен човек не е проблем да разбере смисъла на всяко изречение и без тази, досадна за мен, "добавка". А що се отнася до "-ува"-нето - на страната на Щурчето съм 

и те записвам в състава на варненската бандичка
Няма от какво да се плашиш вече 
, ако държиш, ще си първата
Тук девойките са големи аскети
Ама карай, де, даже и да го използваш (използвуваш
(Макар че на мен понякога просто не ми се пише правилно, ама знам как трябва да е...
Ами... дали пък да не се консултирате с лекар, може и да има някакви медикаменти за облекчаване на положението... 
Изчетох ви
Но аз си имам една незабравима картинка от миналото. Най-прекрасният ми и романтичен рожден ден. Шушулка беше на 10 месеца, а тати в казарма. Бяхме много зле с паричките- едно майчинство за какво по-напред- памперси ли, пюрета ли... Чудо беше. Бонбони за рожден ден- абсурд
И цветя си имах- откъснати от двора хризантеми. И с торта ме изненада- две малки кексчета с боднати на тях запалени свещички (за толкова стигнали паричките) . Най-хубавата торта, която съм имала за рожден ден. И най-хубавият ми рожден ден. Всяка година оттогава, когато духам свещичките на тортата на рождения ми ден, си спомням винаги за тези две кексчета и за това колко щастлива и обичана се почувствах тогава. Ох, голяма съм ревла... Ей тази картинка ще си занеса и отвъд (както се казваше в "Да срещнеш Джо Блек").
, но се надявам да се оправим и с това. Кърмим се, засега що годе успешно - наистина прекрасна работа, защото и с двамата батковци имах проблеми с кърменето и цедях и давах кърмата от шише, което е невероятна хамалогия.
-забравил да си обуе банския
- а те не са много - така като че ли по-малко ми се гади. Предния път се оказа, че тази седмица ни е била критичната, изхвърлянето е станало много по-късно. Дано цялото това гадене да означава, че всичко е наред.
, но багаж който аз събирам в 2 куфара той го събира в един