20 ОУ и 22 СОУ

• 120 376
  • 925
  •   1
Отговори
# 135
Миналата година имаше предимство за децата изучавали немски в 167ЦДГ"Малкият принц" - 10% от бройките, ако не се лъжа.

# 136
Моля, кажете дали г-жа Иванова или Недялкова също предстои да поемат първи клас или водят 3-ти клас сега !?
Недялкова и Иванова поемат 1ви клас 2010-2011

# 137
  • Sofia
Ще се радвам новите първокласници да споделят впечатленията си от септември !!!
Успех през новата учебна година   bouquet

# 138
аз да се включа с въпрос - има ли предучилищна група в 20то училище, за да зная дали да си караме предучилищната в градината?
Искам да запиша моите две девойки догодина във френската паралелка, и ми се щеше, ако има предучилищна, да си я карат там.
И другият ми въпрос е - знаете ли кои учителки ще поемат първи клас догодина?
Раничко е малко за това, но все пак искам да зная, защото с баткото се напатих от некадърна учителка в първи-трети клас.  #Cussing out
  bouquet

# 139
  • София
Няма предучилищна група.

# 140
аз да се включа с въпрос - има ли предучилищна група в 20то училище, за да зная дали да си караме предучилищната в градината?
Искам да запиша моите две девойки догодина във френската паралелка, и ми се щеше, ако има предучилищна, да си я карат там.
И другият ми въпрос е - знаете ли кои учителки ще поемат първи клас догодина?
Раничко е малко за това, но все пак искам да зная, защото с баткото се напатих от некадърна учителка в първи-трети клас.  #Cussing out
  bouquet
Няма предучилищна, наистина.
 Вие с френски ли държите да бъдете? Госпожата по френски, която сега е с 4-токласниците /вероятно тя ще поеме 1 клас догодина, обаче й забравих името Embarassed/ е много мила и разбрана жена. Ние сме с немски, но сме били на лагер с въпросната учителка - децата супер много я харесваха. Как е като преподавател, обаче, не мога да кажа. Иначе е готина.

# 141
Няма предучилищна, наистина.
Вие с френски ли държите да бъдете? Госпожата по френски
ами да, реших френски да учат. Аз се обадих в училището и ми казаха, че няма предучилищна, но нашата детска градина /167/ има договор с тях за предучилищна подготовка по немски, но би трябвало да имаме предимство и за френската паралелка. иначе би било много тъпо.  newsm78. освен това близнаци от района са с предимство, надявам се да нямаме проблем. не намерих други училища с френски от първи клас.
kotkovo, можеш ли да попиташ за името на учителката? макар че догодина - я камилата я камиларя. като знам какво текучество е... Crossing Arms

# 142
Ами добре, ще попитам на 15.09. /по-рано нямаме контакти с френската паралелка  Laughing/. А за 167-ма не знам, с немски е все пак.... Защо да влизат с предимство за френски? newsm78 Ама може, питай! Така или иначе някъде трябва да се учи предучилищна. А за немска паралелка веднага препоръчвам, само решете!  Wink

# 143
Ами добре, ще попитам на 15.09. /по-рано нямаме контакти с френската паралелка  Laughing/. А за 167-ма не знам, с немски е все пак.... Защо да влизат с предимство за френски? newsm78 Ама може, питай! Така или иначе някъде трябва да се учи предучилищна. А за немска паралелка веднага препоръчвам, само решете!  Wink
много благодаря.   bouquet   bouquet за предимството ми казаха от училището, пък не знам дали ще имаме. ако не - ще ползваме другите предимства - близнаци, района и дрън дрън. гледам, че няма много франкофони напоследък, така че не съм много притеснена откъм премане, по-скоро откъм госпожата - дали ще е читава. щот съм си патила.    ooooh!

# 144
Да ти кажа, напливът за 20-то намалява с всяка година. Тази година нямаше никакъв проблем, нямаше даже списъци. Направиха някакъв списък вечерта преди деня за записване, ама бяха 3-4 човека, т.е.можеше и без това. Моя приятелка има първокласник и понеже нито й беше район, нито нищо се нареди да чака от вечерта, ама се оказа, че няма смисъл. Сутринта към 7 се бяха събрали максимум 10 човека и тя си влезе с номер 1. Така че се записаха без никакви връзки и пр.

# 145
Да ти кажа, напливът за 20-то намалява с всяка година.

След стачката през 2007 напуснаха доста учители - не че преди това нямаше текучество, точно с учителите по френски... Това училище е пример, че дълго на стара слава не може да се кара. Но абсолютно същото може да се каже и за 22-о за учителите от средния курс.

# 146
 Laughing Не само напуснали учители,ами и една директорка,пази Боже!

За нея мога да пиша ли пиша  Laughing,но не му е тук мястото.

# 147
Абе баш тук му е мястото, да ти кажа.  Joy

# 148
Момичета, извинявам се ако въпроса ми се повтаря, но как е ситуацията със следобедната занималня - има ли такава, за всички класове ли е, пишат ли си там домашните, до колко часа е и т.н подробности?

Имам желание да се пробваме за немска паралелка догодина, кои госпожи ще поемат, отзиви за тях?

# 149
  • София
В първи клас обучението е до 16:30ч. След обяд има 2 учебни часа самоподготовка /математика и БЕЛ/ и 2 учебни часа западен език.
Във втори клас следобедните занимания са същите, но по програма първо са часовете по език. Самоподготовката не е задължителна и е платена. Мисля, че през миналата година беше 65лв/мес.
В трети клас занималнята е изцяло платена. За предстоящата учебна година таксата ще е 160лв. Заниманията ще са 4 часа по 40 минути /І смяна от 9:00 до 13:00 и ІІ смяна от 13:00 до 17:00/ и не са в сградата на училището.
За четвърти клас нямам информация.
В първи клас имаше отделен учител за всяка паралелка. В средата на втори клас, за часовете по самоподготовка, обединиха две паралелки поради малкия брой деца. Мисля, че общо бяха около 15 деца.

Общи условия

Активация на акаунт