Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-31)

• 14 193
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
T o n i Имаме мама Петя- това е little angels, а детенцето и се казва Иван.
Оооо Скорпи много се радвам,че те виждам тук- добре е, че си ги пуснала ученички...и твойта не беше лесна  Hug
Мона Калоян е много красиво и усмихнато бебе- да ти е жив и здрав Hug ти също изглеждаш чудесно. Направи ми впечатление, че практикуваш ЕБХ- кога започнахте, трудно ли е?

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 16:45 от Bubeto*

# 361
djona, аз си мислех, че само аз съм зодия Карък. Wink Важното е, че има на кого да влезе в употреба пердето. Peace

Сисе, радвам се, че си мислила за мен. Hug Хич не се натрапваш, аз съм натрапницата.
Момичета, да ви споделя, че когато раждах Ема, Сисето беше с мен през цялото време макар и виртуално. От сутринта от 9-10ч. до 15ч. бе плътно на кю-то...сакън да не испусна кога да отида към болницата. Хубаво е да има на кого на главата да досаждаш, особено както бях първескиня. Mr. Green Тя бе и първият човек на който се обадих...след таткото разбира се. Wink Беше ми щъркелче в отчетната и беше написала най-милите думи които бях чувала до онзи момент. Heart Eyes Ехх спомени...дори наскоро пак издирвах тази същата тема из архивите да си видя хубавите думи от вестителката.
Нещо се отплеснах, много сантиментална съм станала. Blush

Янчик, честита годишнина! Желая ви много семейно щастие, топлина и любовта никога да не угасва помежду ви!  bouquet

Belbey, и аз съм на твоето мнение за франсетата. Булшинството са лицемерни...и расистииии. Писна ми и от бюрокращината им. Но съм избрала да живея в тяхната страна и спазвам техните закони и правила. Peace
Евала на доброто отношение на Алжирците към теб и чужденците като цяло.
Аз нямам много наблюдения, защото не ги разпознавам кои са алжирци и кои не...Един приятел който е 9-та година тук ги познава, ама аз още хляб имам да ям...
Попадала съм на ужсни хлапета от арабски произход(дано не те обидя). Невъзпитани, вулгарни, чупещи пързалки и люлки...груби с по-малките(в частност дъщеря ми). Но както казах, не мога от шепа хора да съдя за цялата националност..както се получава в повечето случаи и с нас българите.
Като чуят Българин и си представят клошари, спящи под мостове, просяци и т.н. Само с това ни представят по тукашната телевизия. Аааа да и с престъпността ни. ooooh!

В училището на Ема има и арабчета...няколко са само. Ема е единственото Българче. Ами тя от самото начало се надуши с едно арабче-момченце. То много плаче сутрин милото, а пък ЕМа е състрадателна и все покрай него се върти. Днес учителката занимаваше всички деца с разни картинки и ги разпитваше кое какво е. А Ема и въпросното детенце(не му знам името) се отделили в другият край на стаята и си разглеждат книжки. Много мила картинка са, особено като ги виждам спокойни и доволни.
Хайде стига толкова за мен, че досадна станах. Embarassed

Аз съм скарана с анонимността. Да ви кажа хич и не ми пука кой ме чете и кой не. Гледам да не изказвам много крайни мнения. Избягвам коментарите за роднини( е случва се понякога), приятели и т.н. Но ако някой ме чете, то значи съм му интересна...има защо да се рови в писаниците ми. Далеч съм от мисълта, че дори и някой да гледа какво пиша, то ще ми навреди по някакъв начин.
Далеч съм от близки и приятели и тук е единственото място където се чувствам в свой води и се разпускам.
А кой се притеснява за анонимност-сменя ника(регистрацията) и е като нов. Wink

Гледам, че всички започнаха да пишат по-дълги постове. Това е хубаво, явно и заразително. Че доскоро само аз си пишех ферманите тук, после Лоритка ме последва, а сега дано стане практика на всички ни. Wink

Буба85 ми се губи нейде по трасето. Thinking

Тук ще вали и развалихме срещата с мойта дружка, че току виж ни запукало насред парка и да се чудим къде да се денем с 3 деца.
Изчезвам да мъдря нещо за вечеря. Като няма да излизаме поне едно добро дело да свърша. Mr. Green

ПП. Мона, сега разгледах снимките! Калоян е прекрасно бебе, а ти изглеждаш изключително. Не личи, че си раждала. Peace

ПП2. извинявам се за дългият ферман. Ще раздавам боза и вафлички на прочелите ме. Mr. Green

# 362
скорпионче, на тедко групата е също 2-ра Simple Smile
не знам дали има и друга 2-ра или е само една, ако е само една, значи са в една групичка Simple Smile
той е ходил все още само два дни, та не съм успяла да "разгледам" децата и госпожите и не знам кое дете е михаелка  Blush
но ако се засечем някоя сутрин там, се обади, аз го водя между 8.15-8.30 Simple Smile
я ми кажи как се казват госпожите? още не мога да ги запомня  Embarassed иначе и на мен са ми симпатични Simple Smile
ех, много благодаря, че така хубаво наговори за яслата, сега ми е още по-споко  Hug
To и  ние не сме преходили кой знае колко  Laughing за август имаме 15 дена само , като след първите два се разболя  ooooh! . Ноооо после пак Naughty А за имената на госпожите и аз не ги знам Blush, то не че съм имала възможност и да говоря с тях  Thinking.

Оооо Скорпи много се радвам,че те виждам тук- добре е, че си ги пуснала ученички...и твойта не беше лесна  Hug
Благодаря мила Hug Наистина имах нужда от малко тишина и спокойствие във вкъщи  ooooh!

ПП2. извинявам се за дългият ферман. Ще раздавам боза и вафлички на прочелите ме. Mr. Green
Аз съм една от тези  Grinning

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 19:11 от Скорпионка

# 363
Аз съм една от тези  Grinning
Значи ще се заформи голяма Врачанска-форумска среща лято 2010! Wink

При нас заваля много силно. Добре, че отложихме срещата.
С Ема сега ще ридуваме с водни боички.
Приятна вечер на всички! Hug

# 364
   Здравейте момичета,
аз отдавна не съм писала, ама нямах и време. Нямах време и да чета, но сега ще наваксам. Много ми е трудно за момента и с детето да се занимавам и с къщна работа и с училище.
   При нас нищо ново, от сряда ще давам Криско на ясла, пък дано да почна да смогвам с времето. Отивам да чета какво съм изпуснала.

ПП: НОВА ТЕМА

# 365
Адаптор няма никъде ще пробваме с порьчка от интернет.
Проверихте ли в магазина на Сандро Simple Smile

Да миличка, няма и при него. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт