Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 89

• 46 534
  • 373
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Краси, мотора е супер. Вярно, че предницата можеше да е една идея по-близка до останалата част, но на кой му пука  Mr. Green

А ето ви и обещаната от мен торта с "любимците ми"

# 61
  • по течението на реката
Здравейте прекрасни тортени майсторки! newsm51
От доста време ви гледам и толкова ви се възхищавам,че чак ми увисва ченето   Scream
И аз правя някакви бегли опити обикновено по семейни празници,но не смея даже и да си мечтая за шедьоври като вашите  Cry .
Днес правя торти за утрешния рожден ден на децата ми.Миналата година се пробвах да направя рози,но абсолютно безуспешно  Embarassed . Този път обаче горе-долу успях.
http://www.album.bg/mlambeva/images/16513901/
Ще покривам тортата със сметана и се притеснявам като я сложа в хладилника дали няма розите да се овлажнят и разтекат  newsm78
Ползвала съм за украса Bonibon ,като на тази http://www.album.bg/mlambeva/images/16531613/ ,но на сутринта боята вече се е разтекла по тортата и става.....направо да те е срам да я извадиш от хладилника.
Та искам да попитам може ли сега да сложа розичките или да оставя за утре сутринта?

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 23:49 от mlambeva

# 62
  • In a surreal moment!
  bouquet

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 15:35 от Миг незабравим

# 63

Миг незабравим

Такава златна пудра би могла да си купиш от ф."Торнадо" гр.Пловдив до блок-100 в ЖК.Тракия.Имат сайт но май не се поръчва онлайн.

# 64
Извинявам се  Embarassed, че съм така нахална , но наистина ми е важно и затова си позволявам да попитам пак и да помоля всеки , който има идея по въпроса да ми драсне две приказки !
И ти да си ни жива и здрава, ама щом никой не ти е отговорил..... значи нещо не е в ред с питането ти. А именно: Сбъркала си адреса ми се струва. Тука правим торти и декорации. Е, някои и питки месят, но на друго място. Я, остави питките и врътни 3 торти, и да видиш тогава колко много съвети и идеи ще получиш. Златна боя, тука в София има, за Търново незнам. А доколкото знам, нямаме представителка в този град.
Успех с питите!!!

# 65
  • In a surreal moment!
Говорихме си вчера с Лабрекс и тя ме насочи да попитам при вас, смяташе , че вие работите с такива неща и бихте ми помогнали .....става въпрос именно за декориране...е на питка , не на торта, но нали е все за щастливо събитие....

Извинявам се за безпокойството и ще изтрия питането си да не ви товаря и бода очите....

Благодаря за отговорите! За жалост няма как да си доставя , а ми е нужна само 1 щипка....както и да е...ще поплача в ъгъла и ще минем без пудра

# 66
Говорихме си вчера с Лабрекс и тя ме насочи да попитам при вас, смяташе , че вие работите с такива неща и бихте ми помогнали .....става въпрос именно за декориране...е на питка , не на торта, но нали е все за щастливо събитие....

Извинявам се за безпокойството и ще изтрия питането си да не ви товаря и бода очите....

Благодаря за отговорите! За жалост няма как да си доставя , а ми е нужна само 1 щипка....както и да е...ще поплача в ъгъла и ще минем без пудра

От Кадемлия не доставяха ли по куриер? Там нямат ли? Погледни координатите на първа страница и им звънни да ги питаш  Peace

# 67
  • Пловдив
Миг незабравим, обади се в Торнадо и им кажи да ти изпратят ако може по куриер- перлен оцветител "Злато" на Ирида. Шишенцето е 10гр. и струва 4.50лв.

Пускам ви още една торта. Пореден опит за работа със шприц. Тортата е за да се опита нов крем от една моя клиентка. И за да не ви стряскам я пускам като превю:

# 68
момичета, моля за помощ........
правих марципан варна с маргарин по рецептата на меги, но нищо не стана и го оставих да си направя трансфера
стана ок, обаче цял ден седи в камерата и заради брашното или маргарина не иска да стегне. пипам го, то ми лепва по пръста, а друг път ми е ставало чисто твърдо с маслото.
има ли спасение да го отлепя от джоба според вас, з/о за сега такъв изглед няма.
мерси

# 69
  • In a surreal moment!
Clairette, _Пепи_ - благодаря ви    bouquet  bouquet  , много сте любезни и изчерпателни , инфото е безценно

Ще се попътува , кво да се прави...нали за хубавите деца само най-хубавото...Simple Smile

Живи и здрави!

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 07:53 от Миг незабравим

# 70
още веднъж ви благодаря за поздравите,много ,много ме зарадвахте Hug
контузената Мини е от сладък салам( newsm78така ли се казваше)и покрита с Варна,боядисана с водка+нишесте+гликоза и боя
Пепи,за тая дружина вси4ки хубави думи ве4е са изписани.и със сметаната ве4е сте дружки  bouquet
Стефи,страшни торти,а тия кошници ги сънувам .благодаря за сайта,още снощи си поръ4ах някои нещица  bouquet
Краси,мотора и тортата като цяло много ми харесаха
Дарилка,тортите са суперр,пяната до патето РМ ли е?
Албен4е,благодаря за милите думи,и аз 4акам да кажеш нещо за покритието,а тортата ти е невероятна  bouquet
Клеър,направо ми скри Шапката,малки,т.е. нормални торти май не правиш Heart Eyesбравоо,страхотна си  bouquet
ето и едно торте от мен

# 71
Благодаря за подкрепата,момичета!Имах нужда.
Пепи,нелюбимци,ама съвършени!А тая лилава сметана...сметана не обичам,ама цвета ми е от любимите...А какъв е новия крем?
patriyani , много лъскава кола!   Peace    Червеното отгоре ли е боядисвано?     

# 72
patriyani честит рожден ден на малката ти принцеса   bouquet тортата е супер

Краси мотора е супер

# 73
  • Бургас
Irra, и аз искам да се включа в поръчката,от ,Бургас съм и ще се видим да ти дам парички .Кога смяташ да правиш поръчка да уточня какво искам? Тази втората цена ли е актуална?

# 74
barcela или някой друг от София, желаещ за подялба на блок кувертюр "Деликат" ? Или евентуално да ми закупи и изпрати от София 1 блок натурален кувертюр, поемам си всички разходи и тн. Пишете на ЛС.

Миличка,не съм от София,доста далеч съм иначе с удоволствие бих ти помогнала.

Общи условия

Активация на акаунт