Коледа идва!

• 152 812
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ех, Видин, Видин, мой роден град! Зори и аз съм от Видин по принцип, но скоро нямам път натам. Сигурно ще е чака догодина!

# 571
Ех, Видин, Видин, мой роден град! Зори и аз съм от Видин по принцип, но скоро нямам път натам. Сигурно ще е чака догодина!

Добре си дошла, когато и да е  Hug, драсни един ред да пием по кафе  Wink (чак и рима си получи Laughing).

Сори за спама  Blush!

# 572
  • София
Момичета ето тукhttp://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http: … hs%3DDdM%26sa%3DGима много хубави и вкусни неща   chef

# 573
  • Русе
Имам въпрос специално към мамите от Русе! Знаят ли къде тук има от по-малките хартиените кошнички за бонбони? Метро, Кауфланд и Била вече ги обиколих - няма!  Ако някой каже къде може да има, ще съм му благодарна.

# 574
Имам въпрос специално към мамите от Русе! Знаят ли къде тук има от по-малките хартиените кошнички за бонбони? Метро, Кауфланд и Била вече ги обиколих - няма!  Ако някой каже къде може да има, ще съм му благодарна.

И на мен ми е интересно. Видях в Метро само марципан, който сега не знам какво да го правя hahaha.

Днес правих едни меденки по рецепта на mama viki /извинявам се ако ника не е точен/. Мисля, че рецептата я няма на първа страница. Стават мекички и готови за употреба веднага, на който не му се чака да омекват. Ще мога да пусна рецептата малко по-късно ако някой я иска.

# 575
  • София
polin a, аз на всяка цена ще правя коледните звезди с капучино. Те се слепват точно с такъв марципан и били страхотни. А иначе има и други сладки, а можеш и да си увиеш АКК или щолена с него.  Simple Smile

Аз се чудя дали да не сложа малки парченца в моя щолен. Thinking

# 576
Днес  си купих поредните 2 комплекта формички за сладки. Моят мъж вече ще ме изгони, ако ги види. И съм направила един дъъъъъъълъг списък с продукти за коледните творения.

# 577
Полин,страхотни меденки Heart Eyes
Когато можеш драсни рецептата Hug

# 578
Снощи докато търсих нагледно обяснение за четворна плетка...попаднах на сглобяване на медена къщичка.Може да е от полза при направата им за Коледа  Hug

# 579
Снощи докато търсих нагледно обяснение за четворна плетка...попаднах на сглобяване на медена къщичка.Може да е от полза при направата им за Коледа  Hug
Нординка,златна си Hug

# 580
Мисля другата седмица да правя АКК, може ли да ми кажете ароматни ромове и коняци, защото не знам какво ще намеря ( ще търся и това което Джемма е дала в рецептата), а и наистина въобще не съм ориентирана кои марки стават за тази цел.

Аз не съм много наясно с АКК, но иначе, рома на Атлантик е много ароматен и мисля, че е подходящ за сладкиши разни.

Може ли някой от Пловдив, да ми каже, на кой щанд в Метро предлагат тези марципани, сладкарски бои и т.н. До сега не съм виждала да се продават такива неща, но може би, просто не съм обръщала внимание, защото не са ми трябвали.

# 581
Полин,страхотни меденки Heart Eyes
Когато можеш драсни рецептата Hug

Пиша Peace.

МЕДЕНКИ - mamaviki

2 яйца
1 ч.ч. захар
1ч.ч. олио
4 с.л. мед /препълнени/
1/2 пакет канела
1 бакпулвер
1 ч.л. сода бикарбонат
1 ч.ч. смлени орехи
около 6 ч.ч. брашно за меко тесто

Аз пуснах продуктите да се месят в хлебопекарната. Содата я угасих с малко оцет, а бакпулвера смесих с брашното. А брашното не съм го мерила, слагах, докато ми хареса тестото. После, докато точих една част от него, другата част стоеше в хладилника, че бързо омеква. Излязоха страшно много бройки Peace.

# 582
  • Пловдив

Аз не съм много наясно с АКК, но иначе, рома на Атлантик е много ароматен и мисля, че е подходящ за сладкиши разни.

Може ли някой от Пловдив, да ми каже, на кой щанд в Метро предлагат тези марципани, сладкарски бои и т.н. До сега не съм виждала да се продават такива неща, но може би, просто не съм обръщала внимание, защото не са ми трябвали.

Намира в отдела "Хляб и хлебни изделия". Там където са течните шоколади.

Това за Метро 1. Във двойката не знам къде е  Blush

# 583
Записах,благодаря ти Hug

# 584
_Пепи_ , благодаря за отговора. И без това старото Метро ми е по-близко. Сега продължавам да следя темата и да правя списък с нужните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт