Адреналин?

• 3 794
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
а аз съм го научила да не му отказвам.  Crazy

И сама предполагам си наясно, че от тук идва проблемът.
Дай му да разбере, че в такива ситуации не искаш секс с него.

# 31
  • София
След 15 години заедно и този мръсник все още те желае?
Е, как не го беше срам.
При това- след скандал, за да доминира и на всичкото отгоре и често, за да ти губи времето.

Разведи се, на секундата.
Това не е нормално.
Joy Joy Joy Така отдавна не се бях смяла! Благодаря ти, Ази Hug

# 32
Не зная къде е смешното на ситуацията  Confused
Аз лично, както и вече казах - също не бих правила секс след як скандал. Проблема явно е, че авторката не може да му обясни на нейния, че не й се прави или той не разбира или се прави, че не разбира...И е ясно, поне за мен, че като тя откаже - нейния после ще й натяква, което е още по-тъпото...

# 33
Проблема явно е, че авторката не може да му обясни на нейния,

Е как да му обясни с пълна уста  newsm78

# 34
Не, като се изжабурка  Crazy

# 35
Проблема явно е, че авторката не може да му обясни на нейния,

Е как да му обясни с пълна уста  newsm78
rotfImbo rotfImao

# 36
Бати проблема...

# 37
Ами то от много скандали, може да му се прииска и да я плесне.
А на доста садистични господа след боя пак им се прави секс. А тогава ?

# 38
Побой, Е, Побой, Е #Crazy леле! кака яко ти дупе..

# 39
Адски съм объркана - вече 15г. сме заедно с мъжа ми, от 10г. сме женени, имаме си момченце и работим за девойка  Laughing.
Да, ама нещо май се е променило помежду ни Embarassed

Той започна да се възбужда и много, ама много да иска секс, веднага след като сме се карали или пък здравата ми е сърдит.
Не, че и по-рано не ми се е пускал след разправия (като се замисля, сигурно за това все бърза да се сдобрим  newsm78), ама сега нещата са много по-зле - направо се нахвърля, а аз съм го научила да не му отказвам.  Crazy
Обичам секса, ама не и сервиран върху ядове!

Е*ати адреналина, е*ати чудото!

госпожо, какъв уклон има темата все пак? оплакване от много секс, оплакване от много караници, или фукня от всичко. не мисли, че останалите госпожи ти завиждат, но и не мисли, че всички скачат с бънджи, играят бокс до изнемога или поне тенис, че да си качват адреналина. искам да ти кажа, че, наблюдавайки форума отскоро, стигам до извода, че укрепващото звено за семейния секс се оказва не друго, а СВЕКЪРВАТА!!! няма по-здравословен от адреналина, който може да ти вкара този придатък на любовта към съпруга. няма по-качествен производител на адреналин, просто защото всяка свекърва знае как да отговаря на нуждите на детето си и да ги удовлетворява. пък ти, госпожо, си само една маша в случая. истинското удоволствие е в ръцете на свекървата. учудвам се искрено, че за 10 години семеен живот, и още 5 преди това на свободна любов, не си стигнала до този извод. но още не е късно и можеш да си преосмислиш приоритетите. вместо да се караш със съпруга, карай се със свекървата. така, мисля си, поне двама на този свят ще са щастливи. ТИ и СВЕКЪР ТИ. следиш ми мисълта, нали?

# 40
Леле, в какъв грешен семеен модел живея аз.
Щом се разбирам със свекърва си, значи нещата вървят към развод  Thinking

# 41
госпожо, не е нужно такава драстична мярка само заради това, че не правите семеен секс. важното е по принцип да правите!

# 42
Адски съм объркана - вече 15г. сме заедно с мъжа ми, от 10г. сме женени, имаме си момченце и работим за девойка  Laughing.
Да, ама нещо май се е променило помежду ни Embarassed

Той започна да се възбужда и много, ама много да иска секс, веднага след като сме се карали или пък здравата ми е сърдит.
Не, че и по-рано не ми се е пускал след разправия (като се замисля, сигурно за това все бърза да се сдобрим  newsm78), ама сега нещата са много по-зле - направо се нахвърля, а аз съм го научила да не му отказвам.  Crazy
Обичам секса, ама не и сервиран върху ядове!

Е*ати адреналина, е*ати чудото!

госпожо, какъв уклон има темата все пак? оплакване от много секс, оплакване от много караници, или фукня от всичко. не мисли, че останалите госпожи ти завиждат, но и не мисли, че всички скачат с бънджи, играят бокс до изнемога или поне тенис, че да си качват адреналина. искам да ти кажа, че, наблюдавайки форума отскоро, стигам до извода, че укрепващото звено за семейния секс се оказва не друго, а СВЕКЪРВАТА!!! няма по-здравословен от адреналина, който може да ти вкара този придатък на любовта към съпруга. няма по-качествен производител на адреналин, просто защото всяка свекърва знае как да отговаря на нуждите на детето си и да ги удовлетворява. пък ти, госпожо, си само една маша в случая. истинското удоволствие е в ръцете на свекървата. учудвам се искрено, че за 10 години семеен живот, и още 5 преди това на свободна любов, не си стигнала до този извод. но още не е късно и можеш да си преосмислиш приоритетите. вместо да се караш със съпруга, карай се със свекървата. така, мисля си, поне двама на този свят ще са щастливи. ТИ и СВЕКЪР ТИ. следиш ми мисълта, нали?

По-малоумно мнение не бях чела скоро..нормално - от гост е  ooooh!

# 43
Леле, в какъв грешен семеен модел живея аз.

Май и при мен е така.. Thinking

# 44
госпожо, не е нужно такава драстична мярка само заради това, че не правите семеен секс. важното е по принцип да правите!

Младежо, баба Севда би казала, че сте много мъдър за възрастта си   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт