СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 118
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
 Здравейте! Hug
На Валери днес му биха Пентаксин - и сега само се гушка и суче, но взе да връща и му тикнах бибката WhistlingНо си я засмука, че тези дни не я искаш!
Аз съм За подаръците! newsm10
Забелвам след първия месец, доки каза, че има физиологична фимоза - ако не бъркам термина, но до годинката трябвало да се коригира със забелването newsm78 Но никакви бели неща не сме имали newsm78

# 751
Благодаря за пояснението dreems аз съм заплес голям......
Находке брой ме и мен в кюпа.

# 752
  • Бургас
Бялото нещо по пишката мисля че се казваше смегма ако се не лъжа.А иначе наистина му харесва, аз отначалото много се притеснявах и ме беше страх,после свикнах.
Още нещо щях да пиша ама забравих какво Simple Smile
Лека вечер

# 753
   Благодаря за споделеното относно пишките  Hug Ами и аз ще почна тая процедура предполагам съвсем плахо.

И моя юнак се дере след баня докато го обличам чак до посиняване. Миринда, не съм сигурна дали ще спечелиш 1 място по скоростно мазане и обличане  Mr. Green имаш сериозна конкуренция в мое лице  bowuu

Кръв в сополките не е имал.Ако има предполагам, че не е страшно, може би някое кръвоносно съдче се е спукало  newsm78

Аз само не доразбрах ( както винаги  Embarassed )  подаръците ще са за бебоците или за нас ?

Емир, Много здраве и щастливи мигове с цялото семейство ти желая !    bouquet

# 754
  • Бургас
Сетих се какво щях да пиша
Наш бебо пък много обича да седи гол.Ако реве и го съблека да му сменям памперса и спира да реве.После като почна да го обличами пак се разревава.На мама нудистчето то newsm47 smile3532

# 755

Общи условия

Активация на акаунт