Зимна кърмаческа серия?

• 12 411
  • 268
  •   1
Отговори
# 255
Шаманке,

аз първо се извинявам, че досега не съм превела парите - моят юначко беше малко болен и не сме излизали. Крайният срок, който си упоменала е 27, аз ще ги пусна днес, но се опасявам, че ще пристигнат чак на 28, заради празничните дни. Да ти пусна после едно платежно като лично съобщение или какво би предложила да направим?

Много бих искала да имаме такива блузки с Малечко и съжалявам, че нещата стават в последния момент..... Embarassed

Благодаря за разбирането!

# 256
Аз пак да се извиня за плащане в последния момент Sad
След малко излизам от нас и отивам до банката  Embarassed Вчера и онзи ден тотално забравих  ooooh! Добре, че днес се заговорихме със Съни_77 и тя ме подсети  Embarassed
Та сигурно и моите пари ще пристигнат чак на 28-ми  Blush

# 257
Момичета, за закъснението за плащането, не се притеснявайте. По важното е нещата да се платят, а краен срок съм сложила, за да имам към тази дата достатъчно пари за разплащане с производители и т.н. Дори и да платите по - късно, все пак всичко се случва, по - добре късно, отколкото никога  Peace

И аз да отбележа, че днес пуснах паричките с пощенски запис. Simple Smile Ника ми е на извлечението от Записа, а и като гледам други от Търново няма! Simple Smile
Пощенски запис към мен, нали? Не помня да съм си давала данните, ама аз напоследък нищо не помня  Rolling Eyes

# 258
Може да ти има данните от преди Simple Smile Недей сега...
Мисля, че не сме чак толкова изкукали  Crazy не гарантирам де  Whistling

# 259
  • Пловдив
За съжаление и аз ще закъснея с плащането  Embarassed. Ще успея дя преведа паричките едва в понеделник. Надявам се да не причиня проблеми. Simple Smile

# 260
  • Велико Търново
Цитат
Пощенски запис към мен, нали? Не помня да съм си давала данните, ама аз напоследък нищо не помня  

Шаманче, пуснах паричките с пощенски запис, но директно по банковата сметка към ОББ, не на адрес - досега съм нямала проблеми като съм пускала така, дано и сега да нямам! Simple Smile
П.П. Аз една година след раждането продължавам да не помня - не се притеснявай! Laughing

# 261
Ааааа яснооо  Crazy Даже не знаех за тази опция.
Това последното ти изречение не ме успокоява никак  Rolling Eyes

# 262
Шаманич, с кърмачето ще тичаме сега до банката. Съжалявам и аз за забавянето!
Весели празници и весело delivery, ако таковата  Mr. Green

# 263
Шаманке и моят мъж пусна превода на парите днес в 12,30 часа,но не знам кога ще пристигнат.Той трябваше да ги пусне още преди два дни,но нали досега не е пускал такова плащане в банка и само се оправдаваше че е забравил.Даже днес ми се обади 3 пъти от банката да ме пита какво да прави и най накрая даде телефона на служителката да се разберем с нея. Grinning Blush
Да те попитам?Ако ми пращаш блузката по пощата на личните ли търсиш информация и казваш ли кога си изпратила поръчката? Blush Embarassed

# 264
Параход,  slav4e , отбелязани сте в табличката на платените  Peace
Ако пращам по пощата, ще пиша първо в темата, но когато нещата са готови, да си дадеш адрес на л.с. Ако се наложи и на лични ще те подсетя. Разбира се, че ще пиша кога пращам поръчките  Peace

# 265
Преводът - направен! Малко се бях притеснила, но от ОББ ме увериха, че още днес парите ще светнат в дадената сметка. 

Весели празници и много усмивки на всички!   bigdance2

# 266
Мен ме забавиха в едната банка, та преведох пари по никое време към 4 и нещо и едва ли ще са налице преди 28-ми  Rolling Eyes

Ника ми май го написаха с тире, ама не съм сигурна, може и както трябва да е... ама май нещо ме подразни... ама може просто адското задръстване да ми е стопило нервичките, а и тези от Пиреус Simple Smile

# 267
Отбелязани сте момичета  Peace

# 268
Момичета, за закъснението за плащането, не се притеснявайте. По важното е нещата да се платят, а краен срок съм сложила, за да имам към тази дата достатъчно пари за разплащане с производители и т.н. Дори и да платите по - късно, все пак всичко се случва, по - добре късно, отколкото никога  Peace

Шаманке,

Благодаря за успокоението, защото и при мен нещата така се стекоха, че не успях да платя навреме. Очаквам в понеделник, вторник най- късно да преведа парите. Извинявам се за закъснението   bouquet

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 00:29 от Mamche81

Общи условия

Активация на акаунт