Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 478
  • 522
  •   1
Отговори
# 510
можете ли наякой да ми каже до каква сума не се плаща мито и ддс 150 евро с доставката или 45 евро без доставката  в началото на темата пише 150 евро но ми се струват много ако наистина е 150 евро ще е супер чакам отговор защото мисля да се пробвам с поръчка ще съм благодарна на все отговорил ми

над 150 евро ( с доставката)  се плаща Мито а над 30 лв се плаща само ДДС
newsm51 newsm51 newsm51 благодаря ти

# 511
Някой може ли да даде линк за червените обувки от първото мнение в темата?

# 512
Виждам, че темата не е разглеждана от доста дълго време, но не намерих нова, а и имам само един въпрос... Направих поръчка от сайта gojane, която ми изпратиха писмо, че тръгва на 10-ти септември. Преди две седмици получих и смс, че от кредитната ми карта са изтеглени парите за поръчката ми, но още не съм получила известие, че имам пратка. Писах на български пощи и на митницата до автогарата за някаква информация, но такава така и не получих... Кажете ми какво да правя, защото това ми е първа такава поръчка и не съм сигурна какво още ми остава... Благодаря предварително!

# 513
  • София
Преди пращаха тракинг, нямаш ли такъв? Преди с него проверявахме къде са намира пратката. Пиши на сайта според мен, че не си получила нищо. Те да проверят къде се намира пратката.

# 514
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, в момента има код за безплатна доставка при поръчка над 60$. Знаете ли дали това важи само за територията на Щатите, или ако поръчам до Бг пак ще е безплатно? И понеже не виждам на първа страница да има инфо - ще ми кажете ли към кой да се обърна за обща поръчка, може и на лични!  Peace

# 515
  • Пловдив
Някой поръчва ли от този сайт? Моля да се включи с актуална информация  Praynig

# 516
Миналата година пазарувах,но скоро не съм. Правехме и общи поръчки,но сега май са забранени в сайта

# 517
Виждам, че темата не е разглеждана от доста дълго време, но не намерих нова, а и имам само един въпрос... Направих поръчка от сайта gojane, която ми изпратиха писмо, че тръгва на 10-ти септември. Преди две седмици получих и смс, че от кредитната ми карта са изтеглени парите за поръчката ми, но още не съм получила известие, че имам пратка. Писах на български пощи и на митницата до автогарата за някаква информация, но такава така и не получих... Кажете ми какво да правя, защото това ми е първа такава поръчка и не съм сигурна какво още ми остава... Благодаря предварително!

Месец и нещо е нормално от САЩ, сподели после какво си взела  Praynig

# 518
И аз съм поръчвала от сайта. Но откакто въведоха ДДС и мито не си струва  Tired

# 519
Има ли актуална иформация плащат ли се някакво мито и ддс от този сайт?

# 520
Има ли актуална иформация плащат ли се някакво мито и ддс от този сайт?

над 30 лв се плаща ддс , над 150 евро мито

# 521
Не беше ли и сумата за начисляване на ДДС в евро, т.е. над 30евро има ДДС  Rolling Eyes

# 522
Не беше ли и сумата за начисляване на ДДС в евро, т.е. над 30евро има ДДС  Rolling Eyes

Вече е в лв за ДДС -то .За мито си остава 150 евро

Общи условия

Активация на акаунт