Цената на истината - тема 5

• 35 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 735
  • в Tara
aз съм в шах
от вторник гледам трилър/криминале/ужаси( и трите жанра се връзват на историята) риалити.

за мен борислав не е убиеца, но знае, засякъл е убиеца или убийците и е заплашен с живота на близките му, ако не поеме престъплението Rolling Eyes
знам, много филми гледам Mr. Green, но във всеки случай едно е сигурно, този случай трябва да бъде филмиран непременно. но не от българи, ще го съсипят!

нова малко си плюха на 'реномето' с братушката

# 736
# 737
А вижте тук какво пише:

http://www.polygraphplace.com/ubb/NonCGI/Forum10/HTML/000041.html

Изваждам мнението за Волик:

................ It's a shame.

Хахахах....да им го пратим на Нова  Mr. Green

Спомняте ли си как единият брат на Боби, заклеймявайки вуйчото, каза,че много неща може да разкаже, но не искал... ?

А тая самозвана световно неизвестна актриса Валя трябва да се извини на всички българи щом смята за напълно нормално една майка да изостави детето си няколко пъти в дом, да го заплашва с нож и да го обижда,както и да изтъква,че Боби бил егоист като обвинявал другите за това,което е... А може и в домовете да са го изнасилвали, той се насълзи, когато говореше за тях и няма да забравя как питаше възмутено майка си как е стояла на една маса с вуйчо му? Реакциите му бяха абсолютно нормални и човешки. А въпросната  Валя не е никаква майка според мен, особено ако е била искрена в защитата си, а не е било режисирано от НОВА.  Thinking
   Peace
   Сигурна съм че Фродо веднага е седнал пред компютъра след края на предаването,за да черпи инфо от форума.
  hahaha  Нищо чудно след днешния коментар,другата седмица руснака да има "основателни/извинителни" причини,за да не присъства в предаването  Mr. Green
   А за въпросната Валя,направо нямам думи Rolling Eyes
 Според мен за да говори така,значи и нейната съвест не е много чиста ....... Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 01:27 от Saidah

Общи условия

Активация на акаунт