Цената на истината - тема 5

• 35 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
евала! как го набара  Joy

# 691
# 692
# 693
  • На земята, която е всъщност звезда.
Що пък си мислят,че чуждестранните специалисти са по специалисти?
Защото нашите специалисти са отказали да съдействат!

Чудно ми е нашите защо не искат?
Сигурно щото просто не могат...
Или просто не искат да се забъркват в тази помия,щото този случай е точно това....

По същата причина, поради която най- добрите бг психиатри и психоаналитици никога не са участвали в шоута.

# 694
# 695
  • Sofia
Изумявам се колко наивни хора има! Този  в затвора само е мислил, мъдрил, чел книги по психология и криминалистика и сега е решил да провери дали може да излъже полиграфа, като е чул за предаването, затова го прави най-вероятно.
Той е убиецът според мен. След всичко изживяно в детството му...
В момента даже ми се струва опасен този екземпляр.

# 696
Е добре де..щом според този украинец Боби  е излъгал на въпросите и самото изследване не е направено както трябва от българските специалисти тогава и други участници може да са излъгали. Rolling Eyes

# 697
Сега превъртях назад - неправилно е да се зададе въпроса "вашето име Борислав ли е", защото така зададен той вече не е неутрален. в школите било забранено вече, да се задават въпроси от този тип

# 698
Аз чакам да го въведат в хипноза и тогава да го разпитат за последно. Тогава чак ще повярвам- и на тях, и на него Crossing Arms

# 699
За този спец в гугъл има само една небрежна статийка.  Странни работи...newsm78

# 700
Май бързо забравихте, че са му давали пари да съботира предаването...

# 701
Момичета, смирено моля някой по желание да се ангажира с пускането на следващата тема  Hug за да не посочвам  Joy Joy Joy

# 702
Верно голям сериал стана таз история  Laughing като навремето с Туин Пийкс  Laughing Кой уби Лора Паумър  Mr. Green

# 703
Аз чакам да го въведат в хипноза и тогава да го разпитат за последно. Тогава чак ще повярвам- и на тях, и на него Crossing Arms

И аз, и аз ...  Laughing Laughing Laughing

# 704
  • София
За този спец в гугъл има само една небрежна статийка.  Странни работи...newsm78

Не е само една статийка. Настрой Гугъл да търси резултати на украински език.

Ето сайтът на Андрей Волик, както и дълъг списък с негови изследвания:

http://www.argo-a.com.ua/ukr/news_archive.html

Общи условия

Активация на акаунт