Цената на истината - тема 5

• 35 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
andri volik
досега го проверявах, ама нъцки

# 676
Единствените ми съмнения относно украинеца са , че прави тест от дистанция без да е очи в очи със "Субекта", ама той повече си разбира от работата...
Украинецът не е правил тест от дистанция, а е разчитал полиграмите, тоест наистина може да се приеме, че е обективен, защото не познава Боби, не знае историята му и не е свързан с "Цената на истината"  Peace.
Какъв е специалист обаче не мога да кажа.
Имах предвид, че си вади изводи само от графиките, но както уточних не разбирам (мислех че се взима под внимание и външни мимики, реакции...)

# 677
Много пари трябва да са му дали на това момче,за да участва в този зле скалъпен цирк на продуцентите, а и на останалите участници са дали пари, а на графолога украинец колко ли са му броили и какво се опитват да докажат  #2gunfire

# 678
Гугъл не го познава този Волик.  Joy

# 679
Момичета лека нощ и от мен,ще видим развръзката другата седмица.

# 680
Аз пък си мисля, че когато украинецът сам си направи изследването и си го разтълкува, едва тогава може да му се вярва! Peace
Лека и спокойна нощ и от мен!

# 681
Да и на мене този украинец ми се видя кадърен, някакси говореше с респект спрямо това, което прави, няма причина да изопачи резултатите на Боби.
Добре че го поканиха, ще се уверим дали Боби заблуди българския полиграф или не. Peace
А адвокатите, и двамата, действително са много добри.

Андри Волик май беше украинеца- полиграфолог, търсих в гугъл, ама не намерих...

# 682
вече всичко ми изглежда възможно....дори да влезе от където е излязъл(с извинение) ooooh!

# 683
Единствените ми съмнения относно украинеца са , че прави тест от дистанция без да е очи в очи със "Субекта", ама той повече си разбира от работата...
Украинецът не е правил тест от дистанция, а е разчитал полиграмите, тоест наистина може да се приеме, че е обективен, защото не познава Боби, не знае историята му и не е свързан с "Цената на истината"  Peace.
Какъв е специалист обаче не мога да кажа.
Имах предвид, че си вади изводи само от графиките, но както уточних не разбирам (мислех че се взима под внимание и външни мимики, реакции...)
Лицеизразът мисля че не се изследва при полиграфа.

# 684
Казаха, че по дрехите на Боби, които намерили имало следи от кръв, които отговаряли на следите от нанесените удари...Възможно ли е да го е бил, но друг да го е доубил? newsm78
Абе, Грозю е бил прободен с нож на много места, какви ти удари...

# 685
Според мен Бобито каза истината.
Ама този украинец както са изказа се оказва че досега не са правили верни тестове.
Според мен Боби не е обиеца .

# 686
Бе този украинец както говореше, приличаше на герой от стар социалистически филм  Laughing Все едно война обявяваше толкова сериозен ... Голям сериал стана...

# 687
  • България Сливен
Аз направо съжалих нашето специалистче.

# 688
Гугъл не го познава този Волик.  Joy
Ами сега  hahaha

# 689

Общи условия

Активация на акаунт