Цената на истината - тема 5

• 35 989
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
 ooooh! финал...ама на боби много минутки вече му стана Joy а за парите ТРЯБВА да му дадат и то отгоре за този рейтинг дето и направи

# 661
Що пък си мислят,че чуждестранните специалисти са по специалисти?
Защото нашите специалисти са отказали да съдействат!

Чудно ми е нашите защо не искат?
Сигурно щото просто не могат...

# 662
Защото Росен Йорданов има фобия от медии и вероятно се притеснява от издънка, каквато всъщност стана.

# 663
защото не е неутрален, така чух аз

# 664
Единствените ми съмнения относно украинеца са , че прави тест от дистанция без да е очи в очи със "Субекта", ама той повече си разбира от работата...

Абе той украинеца е бил по друг повод в България и сега ни спретнаха сценка  Joy

# 665
  • Sofia
Всички повтаряте, че украинецът казал, че на ВСИЧКИ въпроси е излъгал. Той каза на въпросите КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ е дал неверни отговори! Не на всички въпроси.

# 666
  • Все на втория етаж
Направо си загубих времето... Не стига, че си пропуснах часа за лягане  Mr. Green, ама сега и цяла нощ ще размишлявам, - е ли е или не е Боби лъжец и убиец?  Rolling Eyes

От мен лека нощ.

# 667
Украинеца изглеждаше доста строго внушително.

# 668
  • Временно
Що пък си мислят,че чуждестранните специалисти са по специалисти?
Защото нашите специалисти са отказали да съдействат!

Чудно ми е нашите защо не искат?
Сигурно щото просто не могат...
Или просто не искат да се забъркват в тази помия,щото този случай е точно това....

# 669
Абе има нещо общо с убийството, но не е той убиецът!

# 670
Единствените ми съмнения относно украинеца са , че прави тест от дистанция без да е очи в очи със "Субекта", ама той повече си разбира от работата...
Украинецът не е правил тест от дистанция, а е разчитал полиграмите, тоест наистина може да се приеме, че е обективен, защото не познава Боби, не знае историята му и не е свързан с "Цената на истината"  Peace.
Какъв е специалист обаче не мога да кажа.

# 671
Всички повтаряте, че украинецът казал, че на ВСИЧКИ въпроси е излъгал. Той каза на въпросите КОИТО ВИ ИНТЕРЕСУВАТ е дал неверни отговори! Не на всички въпроси.
Ама и ние не всички го твърдим това  Laughing

# 672
Казаха, че по дрехите на Боби, които намерили имало следи от кръв, които отговаряли на следите от нанесените удари...Възможно ли е да го е бил, но друг да го е доубил? newsm78

# 673
Както се казваше в един филм- Истината е някъде ТАМ.

# 674
...
Абе той украинеца е бил по друг повод в България и сега ни спретнаха сценка  Joy
Някой запомни ли името му, да го гугълна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт