Египет - четвърта тема

• 72 742
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the Frontiers
Някой има ли впечатления от Carribean World Soma Bay - 5 * ?
На 35 км. от Хурхада бил.
Този хотел съм го пропуснала, но Сома бей е много хубав залив и другите хотели - Кемпински, Интерконтитентал са супер. Според мен там концентрират по-луксозни хотели.

# 421
Да, и рифовете там са хубави. Според мен си заслужава почивката в Сома Бей  Peace

# 422
А Шератон има ли в Сома Бей? И хубав ли е?  Praynig
Защото гледам не добри отзиви за Шератон в Шарм?

п.п Още за нещо се сетих да ви попитам - къде е по-хубаво в Ел Гуна или в Сома бей? Знам, че е това е относително, но все пак

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 16:39 от Ninia

# 423
Някой има ли впечатления от Carribean World Soma Bay - 5 * ?
На 35 км. от Хурхада бил.

На 13ти март заминаваме за Египет и ще сме в този хотел. После ще разкажа как е било Peace
Гледах в Google Earth, заливът изглежда много добре, дано наистина да е така.

..........................

Междувременно поизчетох темата и много неща ми станаха ясни, тааа използвам момента да се извиня на Old Sport  за едно мое леко заяждане Embarassed  bouquet

# 424
galana_s, мила, изобщо не си спомням. Спокойно! Peace Нормално е хората да имат разногласия.
Пожелавам ви приятно изкарване и те чакаме да разкажеш после!  bouquet

# 425
Да ви попитам - има ли някой впечатления от Rehana Royal Beach and SPA в Шарм?
Решихме да пропуснем Кайро и това стесни изборът ни на хотел, дано сме направили добър избор.

# 426
Нямам преки впечатления от хотела. Локацията му е малко отдалечена от самия Шарм, но пък коментарите, които прочетох звучат добре. Смятам, че няма да се разочаровате. Peace
Приятно изкарване! И после - на отчет тук  Twisted Evil

# 427
Благодаря!

# 428
Здравейте! Hug
Преди време ми помогнахте със съвети в темата относно участието на дъщеря ми в ученическа екскурзия в Египет, организирана от СМГ.
Искам да ви благодаря   bouquet и да ви кажа, че дъщеря ми е много доволна. Върна се преди броени дни с невероятен тен и приповдигнато настроение.
Екскурзията беше с маршрут Хургада-Кайро. Посетили са Луксор, Ел Гуна, Долината на царете.
Разходка с лодка с прозрачно дъно. Гмуркане във водите на Червено море. Кайро и историческият музей, пирамидите и др.
Ето и снимки, на който му се разглеждат:
http://franijonsan.snimka.bg/architecture/egipet.481201.17748161

# 429
Браво на децата, много са хубави! Предполагам са и силно впечатлени.

# 430
Много хубави снимки, създават слънчево настроение  Simple Smile в тази тежка зима. Прави ми впечатление, че доста места са посетили, даже и в коптска църква са ги завели  Peace

# 431
Колко хубаво! Със сигурност тази екскурзия ще й остави прекрасен спомен от детството.  Heart Eyes

# 432
Ст,ахотни снимки Heart Eyes
Момичета кажете някоя хубава арабска музика да си дръпна от Замунда или Арена, за да се настройваме в колата по пътя за София Laughing

# 433
Изтегли Амър Диаб Amr Diab - той им е най- голямата звезда в Египет. Особено албума от 2004г е много приятен и смилаем за нас.
Също препоръчвам Нанси Ажрам - Nancy Ajram - тя е ливанка, но има много големи хитове. Евентуално може и Хайфа Haifa Wehbe.

# 434
Ето концертно изпълнение, личи си колко е харесван  Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=x-Pl61x74sA

Албума, който препоръчвам се казва Leyly Nehary - може да не е изписано точно така, на латиница има варианти.

Общи условия

Активация на акаунт