Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намаля размера на изображение?
Как да направите гладка глазура за торти?
Как се прави торта "Crème a la Crème"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намаля размера на изображение?
За да намалите размера на изображение, можете да използвате онлайн инструменти като resize2mail.com, webresizer.com, photosize.com, resizr.com, resizepictures.com, mypictr.com, snipshot.com , resizeyourimage.com или resizr.lord-lance. com След качване на изображението можете да посочите размера и да приложите ефекти и да го запазите в желания формат .
-
Как да направите гладка глазура за торти?
-
Как се прави торта "Crème a la Crème"?
Тортата "Crème a la Crème" се състои от блат, крем и глазура. Блатът се приготвя с шоколадов пудинг, яйца и захар. Кремът се състои от ванилов пудинг, мляко, захар и течна сметана. Глазурата се приготвя с шоколад, масло, захар, вода и бренди. След като изстине глазурата се излива върху крема и тортата се поставя в хладилник.
-
Какви са съставките на коктейла?
-
Как се правят картофени хапки?