АКНЕ И РОАКУТАН

• 163 251
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Имам въпрос. Понеже фонда в който се осигурявам има сключен договор с болница Токуда, може ли да ми препоръчате дерматолог там, който да работи и да предписва този препарат, както и да следи лечението и дозировката. На 34 год. съм и ми писна от лекари, които ми предписват Юсерин за измиване и Акне аут при вида на сериозно акне.

# 91
  • София и там където не се пуши
Майка Зайка Моят син ходи точно в Токуда в дерматологията - нашият лекар е млад и обяснява всичко. Казах млад, защото при него се чака нормално, явно още няма много пациенти, като гледам при други, какви огромни опашки са. Следи синът ми, синът ми му е фен, защото и се оказа, че лекаря е завършил тази гимназия в която учи той в момента. Направи преглед първо и тогава предписа.  Не сме му давали идеи за този препарат.

# 92
  • София
Майка Зайка Моят син ходи точно в Токуда в дерматологията - нашият лекар е млад и обяснява всичко. Казах млад, защото при него се чака нормално, явно още няма много пациенти, като гледам при други, какви огромни опашки са. Следи синът ми, синът ми му е фен, защото и се оказа, че лекаря е завършил тази гимназия в която учи той в момента. Направи преглед първо и тогава предписа.  Не сме му давали идеи за този препарат.
Моля те ми дай име, за да се обадя и да си запиша час, да не губя повече време, че колко години минаха.. цялата съм в петна вече.
Може и на ЛС.
Предварително много БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 93
Преди година пих роакотан. Д-р Ванеска и Д-р Бърдаров в Медефект ми го изписаха. В момента съм ОК.

# 94
Преди година пих роакотан. Д-р Ванеска и Д-р Бърдаров в Медефект ми го изписаха. В момента съм ОК.

А колко време ти продължи лечението и колко беше тежко положението ти .

# 95
Миналата година го пих в продължение на 5-6 месеца. При мен не беше толкова зле положението, но бък и без роакутан нямаше да се изчисти.

# 96
Отдавна никой не е писал. Аз да попиша за себе си  Grinning . Вече не пия Роакутан от 2 седмици. Курсът ми продължи 7 месеца, нямам ни една пъпка, имам само малко останали червени точки от по-упоритите пъпки, но мисля на есен да се справям с тях. Моля се да не се появат пак, всеки ден си го мисля, толкова силна ми е била депресията, че като си спомня и все едно е било нещо много лошо. Вие как сте, докъде стигнахте, как се чувствате?

# 97
Синът ми продължава да пие - изчезват. Май днес започва 5 месец, в който ще го пие.

# 98
На мен Третина ми помогна. Като нов човек съм, не мога да се позная още Sunglasses

# 99
  • София
На мен Третина ми помогна. Като нов човек съм, не мога да се позная още Sunglasses
Какво е това? Може ли повече инфо. Колко време го пи?

# 100
Здрасти и от мен  Hug Аз продължавам да си ги пия, вече 6ти месец, вчера ми изникна някаква пъпка, което вече е рядкост при мен. Кожата ми се поизчисти, но и аз имам петънца от по-сериозните пъпки по време на лечението... Имам и 2-3 мънички дупчици останали пак от по-тежките пъпки, но положението е много по-добре от преди. Взела съм си крем на Билка с краставица и пъпеш, много добре хидратира, да го имате предвид  Sunglasses и общо взето това е при мен, пия си хапченцата и се моля да се отърва веднъж за винаги от тия пъпки, че ми писна да се гледам с тях. Успех на всички и пишете  Party

# 101
  • София
Dorothy -Благодаря за инфото.  bouquet  Намерих доктора и днес бях при него в Токуда. Предписа ми антибиотик, защото прецени, че акнето не ми е толкова тежко, а и след Роакутан-а 2 години не трябва да се забременява, защото може да се получи увреждане на плода. Не че планираме нещо, но не сме го отхвърлили като вариант второ детенце. Предписа ми и крем, който се прави в аптека. Ще пиша за отзиви.

# 102
Третина е лекарство за акне пак, като Роакутан. На базата на изотретиноин е, което унищожава бактерията причнияваща акнето. Пих го 8 месеца по схема, която ми беше направена от дерматолога в зависимост от килограмите. Има отвртатителни странични ефекти, както и това за забременяването, но пък резултата е перфектен така че не съжалявам за нищо.Останаха ми само белезите да ги премахна.

# 103
Dorothy -Благодаря за инфото.  bouquet  Намерих доктора и днес бях при него в Токуда. Предписа ми антибиотик, защото прецени, че акнето не ми е толкова тежко, а и след Роакутан-а 2 години не трябва да се забременява, защото може да се получи увреждане на плода. Не че планираме нещо, но не сме го отхвърлили като вариант второ детенце. Предписа ми и крем, който се прави в аптека. Ще пиша за отзиви.

Радвам се, че си доволна.  Hug

# 104
Здравейте! Включвам се и аз да споделя опит - след като ходих на платен преглед при препоръчана лекарка, който трая 2 минути и завърши с препоръка да си взема ексфолиращ крем ooooh! се отказах да търся лекар за акнето си. Купих си на своя глава Акне - Бензоил Пероксид 5 и започнах да го мажа като крем - на широки участъци. Понасяше ми много добре, пъпките завехнаха, петната поизчезнаха и... след две седмици се събудих със стахотен обрив! Уртикария, по шията и лицето, сърбеж...така започнах отначало, намерих лекар и той ми изписа лечение след проведено изследване и установени стафилококи. Сега започвам лечението и препоръчвам на всички да не се лекуват на своя глава! Както ми обясни докторът запушените пори са предпоставка за развитие на бактерии, така че колкото и да си мажем докато не лекуваме бактериите не може да се разчита на спасение от акнето.
В този ред на мисли, ако на някого са изписали Бензоил Пероксид 50 мг да ми пише, подарявам го - използвала съм около половината, отворен е на 10,05 и е годен до март 2011 г., пипала съм го само с памуче. Ето линк към продукта
http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D0%BF-5-%D0 … dukt30013942.html
Докторът каза, че е трябвало да го нанасям САМО върху пъпчиците, а НЕ като мен като крем за лице.

Общи условия

Активация на акаунт