˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 494
  • 335
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
До последно изчаквах да видим дали ще се оправим, ама вече втора седмица с малкия сме хремави и вместо на среща утре ще ходим на лекар... а така ми се идваше  Tired Така че, за мое съжаление ,не ни бройте . Дано ме огрее за декември - дали ще има среща тогава изобщо  newsm78 имайки предвид коледните и новогодишни празници?! Ще следя темата за новини - весело изкарване на среща момичета!

# 271
  • До хладилника, който обичам
Съжалявам, пожелавам бързо оправяне!
18 декември е следващата среща - преди празниците Simple Smile

# 272
  • Пловдив
Аз съм малко болна, с ангина, няма да идвам.

# 273
Ей, дочакахме те Grinning

c'Mon е една от най-старите майки в пловдивската ЛЛЛ група, но идва чак в навечерието на второто бебе отново Grinning

Чак пък от най-старите  Crossing Arms, ако ще се обиждаме на възраст, хич да не идвам, че съм много чувствителна в сегашното си положение  Mr. Green Дано има и други над 30-те и с огромен корем Laughing

Шегата настрана и аз ще се радвам да ви видя. Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Съжалявам, пожелавам бързо оправяне!
18 декември е следващата среща - преди празниците Simple Smile
Благодаря ти Бу, ще гледаме тогава да сме на линия!  Hug

# 275
  • Пловдив
Таня, извинявам се, че не можах да дойда, но малкия се разболя снощи. Извинявам се още един път

# 276
Деси, случва се! И аз днес търчах след срещата вкъщи, да поема смяна за болно дете.
Беше ми приятно да се видя с всички ви, много е гот да идват толкова майки! Grinning

# 277
Съжалявам, че не дойдох ... с обилен кровотеч бях (и още съм) .. нямаше мърдане ... Sad

# 278

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 18.12., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

18 декември, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.  Grinning

Темата е

"Празниците: стрес, кърмене и отбиване по време на празниците" (как се справяме с празничната суматоха, кърменето и грижите около бебето)

Ще направим и един специален проект на нашата групата по случай новата 2011 година - обезателно елате и доведете приятелки, бъдещи и настоящи майки![/color][/b] Облечете си неделните дрехи  Flutter който има добър фотоапарат - да го носи. Ще се снимаме, а после, а послееее... (отбележете се на Фейсбук стената на събитието, ако ще дойдете на срещата и може да разберете какво ще правим!)   tongue

часът е 10:30, мястото е книжарница Хеликон на главната улица - по-голямата от двете (тази с дървото вътре), срещу стълбите на Каменица, ул. Княз Александър Батенберг № 29.

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок. Моля, постарайте се да пазите чисто, за да ни искат и друг път там  Laughing

Всяка майка се грижи детето си - предвид това, че има много и интересни шарени детски книги наоколо, отговорност на всеки е да няма бели, причинени от неговото поколение  Grinning

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами  Grinning

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile Тъй като сме на гости в книжарницата, след уреченото време срещата приключва.

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 279
Този път ние ще пропуснем за съжаление. Сестра ми се прибира от Америка за 10 дни и точно тогава ще се посрещаме.
Предния път в края нещо се заблях и пропуснах да си дам таксата, ще си я дам следващия път, когато съм с вас. В края на януари може да раждам, но после пак ще съм на линия, надявам се.

# 280
Ех, Яница, жалко! Щеше да е чудесно да дойдеш - но не мисли, че пак няма да те включа в проекта Mr. Green Никой не може да ми избяга Mr. Green Ще ти пиша повече тези дни. Ако не се видим сега или януари - леко раждане и ще те чакаме февруари с новото бебе!

# 281
  • Пловдив
Аз в момента съм малко хремава, но се надявам до тогава да съм ОК и ако е така сме на линия Peace

# 282
  • Пловдив
Живот и здраве и ние сме на линия  Hug

# 283
 Аз също ще дойда.  Simple Smile

# 284
  • о`майна лунна нощ е
Записвам се и аз с един брой бивш кърмак. Малката хуна няма да посмея да я взема, защото рискувам да ми се забрани последващ достъп до книжарницата.
От мен ще има райски ябълки за всички. За Бу, ако слуша - двойна порция  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт