Алтернативна козметика - 3

• 60 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Не, не, нямаме ел.магазин. Това е разпродажба на последни количества в магазина, тъй като повече няма да продаваме козметика. Затова и цените са такива.
Можем да доставим поръчки от тези продукти до други градове с Еконт или Български пощи. Ако си харесате нещо от "каталога" във ФБ ми пишете на ЛС. Сори за ФБ, но нямаше как да направя набързо каталог на друго място и да го обновявам непрекъснато за да се знае какво е останало.
Ако ви е необходима информация за някой от продуктите, сьщо мога да помогна.

# 571
здравейте, момичета.
имам две питания - с какво да се оттърва от една много упорита плесен образувала се в ъгъла зад пералнята ми?
помня, че май оцет се препоръчваше, но ако някой има свеж опит?

също имам следният проблем - в квартирата сме със стари дървени гардероби и дрехите като поседят миришат доста гадно. дали с нещо мога да се оттърва от тази миризма?

благодаря предварително

Опитай със спрей САВО/SAVO/ . Майка ми го е ползвала  и каза,че премахва мухъла безвъзвратно. Има неприятна миризма, но си заслужава.  Peace

# 572
Моля, споделете ефективно средство против молци. Не желая да ползвам спрей или подобно, заради бебето.

# 573
  • Пловдив
Масло от лавандула. Може да вземеш от аптеката торбички с изсушена лавандула и да подсилиш с по няколко капки масло върху торбичката...

# 574
Масло от лавандула. Може да вземеш от аптеката торбички с изсушена лавандула и да подсилиш с по няколко капки масло върху торбичката...

Ооо, и точно такъв въпрос имах като Cantariny, мерси мерси Бенджи!  Предполагам няма проблем да се сложат такива торбички в затворени кутии за дрехи, понеже имам 2 пластмасови, които обаче такъв аромат дават на дрехите, че  Sick

# 575
  • Пловдив
Аз купувам всяка есен по две - три опаковки /в опаковка са две торбички с лавандула, български са и струват лев и нещо/ И пръскам по тях по няколко капки лавандулово масло /щот ми се струват изветрели  Wink/ и слагам в раклата с одеалата и в гардероба, така че, да са близо до вълнени неща, за да ги пазят от молци.

# 576

За каква марка камък става въпрос? Аз ползвам на Нау, а ето и този, който ползва Палия, ако не се лъжа.

И аз ползвам на Now foods, Деси - като твоя. Но понеже е доста голям си поръчах и Crystal Body Deodorant, Travel Stick, за да си го нося с мен - малка и симпатична опаковка.

# 577
Бенджи, благодаря за идеята.

Palia, много интересен е този камък против потене.
Веднъж на ден ли се нанася или многократно?

# 578
Аз го нанасям веднъж дневно, но зависи от това колко се поти човек. И камъкът не е против потене. Потене си има, но няма миризма  Wink .
Ето какво коментирахме в сряда, за да не се повтарям http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470932.msg16238104#msg16238104

# 579
Palia, благодаря ти.   Hug
Точно такова нещо исках, което не подтиска потенето!

# 580
Момичетааааа Laughing, интересува ли ви напълно естествен заместител на четка и паста за зъби??? Wink
miswak
Много съм горда! Поръчах си и сега чакам да пристигнат и да започнем да ги ползваме. Синът ми,както преди искаше да си мие зъбите(кога нямаше) с четка, сега вече не му е приятно. Та се надявам с това съвсем навреме намерено да има хубави зъби цял живот. Flutter

# 581
Аз четох за него в списание 8. От къде го поръча?

# 582
Е, от къде?! От ибея. Излезе ми по 2лв/парчето. Вярно, че едно отива за около месец, но ако съм доволна, както предусещам, вече съм намислила кой ще карам да ми прати от Сирия.
И сапунени ядки намерих от Индия за доста сносна цена(е, вярно, че има минимум 50кг. за покупка). Само не знам транспорта колко ще излезе, но със сигурност няма да е 44лв., както тук.

# 583
И сапунени ядки намерих от Индия за доста сносна цена(е, вярно, че има минимум 50кг. за покупка). Само не знам транспорта колко ще излезе, но със сигурност няма да е 44лв., както тук.

На мен с доставката (по пощата) ми излязоха 30 лв  Wink Peace от тук: http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GPeUAQw

# 584
  • София
Забравих дали споделих с вас, че онзи репелент, който бъркахме с етерични масла (моят е с лавандула, евкалипт, кедър и 1 капка портокал) използвам и за дезодорант и придава невероятен аромат на нещо вкусно. Лошото е ,че действа само няколко часа (половин ден).
И другото лошо е, че се пристрастих и се наложи почивка.

Общи условия

Активация на акаунт