Къде в Бургас - 22

• 58 120
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
На децата полагат ли им се безплатните 1 преглед, 2 кариеса и 1 вадене на зъб? Thinking
Ето тук има информация по този въпрос.
За първото питане...не знам  Blush И аз ще чакам за информация ...

Без да съм много сигурна, мисля, че да.
Защото при моята зъболекарка когато ми се налага нещо по-скъпо да правя, давам двете здравни книжки - моята и на детето, тя си попълва и си приспада разни суми.

# 751
Цитат
Д-р Ионкова, 20 кабинет. стоматологична клиника. Александровска 120. Тя е детски зъболекар. На д-р Минкова, мога да ти дам, само телефона и, тя е изключителен специалист и се интересува от всички новости. д-р Минкова 0899311711. Това е за Бургас.

това инфо намерих в др форум... но е доооста старо, от преди 3г.
утре мисля да отскоча до стоматологията да видя има ли я още там тази д-рка... Rolling Eyes

# 752
Някой по-назад в темата препоръчваше Въжарова , която е съпруга на моя зъболекар.

Майката , която я препоръчваше каза , че била много внимателна с децата.

Кабинета им е на Републиканска в Медико-стоматологичен център"Европа".

# 753
  • Бургас
Някой по-назад в темата препоръчваше Въжарова , която е съпруга на моя зъболекар.

Аз я препоръчвах. Наистина е такава, не само с децата е внимателна и съм много доволна от нея.

# 754

Аз я препоръчвах. Наистина е такава, не само с децата е внимателна и съм много доволна от нея.
Аз също я препоръчвам.Кабинета й е на "Републиканска" №58-60-новото име на улицата е "Цар Симеон 1".Близо е до светофара с ул."К. и Методий".Работи до обяд всеки понеделник,сряда и петък,а вторник и четвъртък е следобяд.Телефоните й са 0887418099  и823000. Peace

# 755

Общи условия

Активация на акаунт