Въпроси към модераторите и администраторите

• 47 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Имам въпрос- дали е редно да се публикуват мнения, откровено съдържащи невярна и меко казано обидна информация за трети лица , като основната цел на подобни мнения е да засегне и обиди, най- меко казано. Коментари, които пренасят конфликти от съвсем друг форум и насаждане на точно определено мнение по въпрос, който определено няма място за обсъждане в този форум. Вчера опитах с функцията Информирай модератор, но ми се иска да задам този въпрос и тук.  Постовете на потребителката си стоят все още на мястото им, изпълнени не само според мен с доста агресия и основно с определено невярна  информация. Благодаря предварително!

# 436
  • София
Пиша, но не искам отговор.
Приемете го като приятелски съвет  Simple Smile
Време е да преразгледате политиката си по отношение на гигантоманията в рекламите на страниците на форума.
Вече определено не прави добро впечатление...

# 437
sunny-baby, прегледан е докладът и то от не един модератор, включително и от мен. Не виждам нито обиди, нито пренасяне на конфликти.

Red, благодаря!  Знам. Съжалявам... и се извинявам.
Надявам се скоро да имам възможността (съвсем физическа и като време) да се "завърна" отново активно на линия, за да контролирам и овладявам овреме. Силно се надявам да няма повече подобни огромни и дразнещи реклами. Винаги съм била против рекламата и комерсиализацията на всяка цена

# 438
  • София
Mamma -  Hug

# 439
Настоявам за въвеждане на ограничения за размерите на рекламните банери!  Crazy

Шегувам се.
Надявам се, че поне си заслужава.  Hug

# 440
Бихте ли заключили тая тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=485481.msg14938733#msg14938733. Замина в трета глуха. Мимето е на добро място, закон ще има.

# 441
Аз вероятно не можах да разбера нещо...
Ти питаш, дали някой потребител не нарушава Правилата, като има линк към Фейсбук някъде в профила си в БГ Мамма...?
Ако правилно съм разбрал въпроса, отговорът е "НЕ", не ги нарушава...

Да, точно това питах, много благодаря.  Hug
Просто исках да сложа такъв линк в подписа си, но мислех, че е против Правилата.

# 442
От няколко дни имам големи затруднения при изпращането на ЛС. Независимо по кой начин се опитвам да го правя, изключително трудно активирам опцията, а и изпращането на написаното вече съобщение е много бавно.  В 90% от случаите ми се изписва и съобщението:
500 - Internal Server Error
При получаване нямам никакви проблеми.
Ако може да оправите този проблем, ще съм ви много благодарна!  Simple Smile

# 443
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491894.0

Въпросното съобщение може да се дължи на две неща:
1. Претоварване на системата (отново броят на публикациите е огромен и по този повод подготвяме старите теми от форума за преместване архив, което се надявам да стане съвсем скоро)

2. Когато временно се пипа по кода. Това не са планови профилактики, за да се обявяват предварително и обикновено става въпрос за съвсем краткотрайни прекъсвания минута-две максимум.

Зачестилата поява на съобщението обаче е главно заради претоварването, което ще се облекчи при преместване на по-старите публикации в архив.

# 444
Може ли да изтриете или поне да заключите тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=492674.0  Благодаря!

# 445

Благодаря, AnMary, но това мисля, че се отнася за целия форум, а не конкретно за моите ЛС.  Grinning
Фактът, че никой друг не се оплаква от трудности при изпращане на ЛС, ми говори, че проблемът май е само при мен.  Thinking
Нямам проблеми с четене и писане по темите, а само при изпращане на ЛС до някого.

# 446
Искам да попитам защо понякога като се опитам да влезна във форума ми изписва 500-Internal server error?От мен ли е проблема или...?

# 447
  • София
Искам да попитам защо понякога като се опитам да влезна във форума ми изписва 500-Internal server error?От мен ли е проблема или...?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475929.msg14944697#msg14944697

# 448
Едно голямо мерси за пояснението. Hug

# 449
Имам проблем с личните съобщения, като отида на входящи ми изписва брой 0 и няма съобщения, а отдолу е червено, запълване 100 % и брой 10, опитвах се да прочистя съобщенията, но така и не се отстрани проблема, ще Ви бъда благодарна, ако ме посъветвате какво да направя!

Общи условия

Активация на акаунт