Жестокост към куче...

• 52 049
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 1 110
Мрази каквото искаш .Казах ти бе,човече- отивай при кофите и продължавай да си кормиш рибите.

# 1 111
Окей... Ама хубу, бе човек. Вий продължайте да се борите. Нали... по-важно е да се борите, няма значение за какво Simple Smile #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 112
Окей... Ама хубу, бе човек. Вий продължайте да се борите. Нали... по-важно е да се борите, няма значение за какво Simple Smile #Crazy #Crazy #Crazy
Да.
Ще ти избягат рибите от кофата.

# 1 113
  • София
Звездичко, а успяваш ли да изпълниш приоритетите си, тоест на колко пишещи тук успя да разясниш и да разбиеш "на пух и прах" пропагандата на "всякакви зелени". С какви аргументи? Звучи ми малко нескромно, ще прощаваш.

# 1 114
Блога ми Simple Smile

Иначе... свърши ми времето за забавления с вас. Предстоят ми истински смислени занимания. Приятно киснене!

# 1 115
Блога ми Simple Smile

Иначе... свърши ми времето за забавления с вас. Предстоят ми истински смислени занимания. Приятно киснене!
Лек ден и приятен пух и прах!

# 1 116
Свърши градската, явно. Дано сменят лечението  Tired

# 1 117
  • Costa Rica
Айде бе, какво стана?

Мастията излетя за Германия да й сложат протези...

Кога държавата си оправи човешките проблеми, че тръгна да решава кучешките?
Тц. Мастията се изживява като радетел за благото на хората. По форумите. Mr. Green

За другите ти "аргументи" ще замълча. Все пак аз съм умната в тоя спор Joy

Ето, сега вие с Вълка ще ни покажете на нас, със сбърканите приоритети, как трябва да изглеждат нещата. И Трещерицата може да ви помогне. Да видим, че не само приказвате, а и действате.

Покажете как сте организирали лечението на бабата, къде, сума за лечение, сметки за събиране на пари, група във фейсбук за подкрепа и т.н.
Мдам, с трепет ще следя развитието на събитията.

# 1 118
Прекрасен подпис ,Делфина!

# 1 119
Звездичко е печелил на олимпиади!
Изумителен факт!
По избълване на куп глупости на минута няма да има равен.
Да взема да уведомя медиите какъв гений блести по нашите ширини? Laughing
Дано майка му а туй дете му спре достъпа до нет, че ако го прочете бая ще се черви.
Той всъщност ползУва термина "пропаганда", което ми навява други мисли.
 Whistling

# 1 120
Ехааа,колко страници са се изисали за един ден.Звездичко,представа си нямам ко праиш в тая тема.След като не ти е приятно Мимето и нейното протезиране,просто не влизай тук.Големи простотии пишеш.И виш ся,Мимето няма да се преспи защото тя иска да живее.Никой не ви кара да давате пари за кучетата,нали?Ама много ви се чудя аз на вас...куче с дете е невъзможно да сравниш,но когато Мими отиде в Германия всички ни се нахвърлихте,що не сме пратли някое дете... ooooh!
И да добавя:хапана съм от куче,но няма да отида и да му отрежа краката.Петел ми се е хвърлял,мда страх ме е леко от петли,но няма да отида и да му окърша вратът.Котки са ме драли,безброй пътии безборй белези имам,но няма да ходя да стрелям по тях.Още съм хапана от хамстери,мишките ми,морското ми свинче,но никога няма да ги нараня!

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 18:09 от katt

# 1 121
  • Costa Rica
Ехааа,колко страници са се изисали за един ден.Звездичко,представа си нямам ко праиш в тая тема.След като не ти е приятно Мимето и нейното протезиране,просто не влизай тук.Големи простотии пишеш.
Виш ся, детенце, такива като бате ти Звезди имат патологичната нужда да бъдат забелязани (порасни малко и ще разбереш точно защо Mr. Green , свързано е с...ъъъ... ) и си получават вниманието с плюене по форуми. И колкото повече се настървяваме срещу него, толкова по-хубаво му става Joy Така че  ignore2 му е майката.

# 1 122
А и защо предпочитам кучетата пред хората?Защото до сега не ми се е случвало куче да ми се подиграва заради изкривената ми захапка или заради говорният ми дефект.А от хора дори съм хапана...

Делфина фон Ю. не ги знам,защо индивидите като Звездичко пишат тука ама са много досадни бре...
Излизам да изкарам кучето и да успокоя майките:И КИСИЙКИ ЗА АКИТАТА СИ НОСИМ И ПОВОД Peace

# 1 123
А и защо предпочитам кучетата пред хората?Защото до сега не ми се е случвало куче да ми се подиграва заради изкривената ми захапка или заради говорният ми дефект.А от хора дори съм хапана...

hug

# 1 124
А защо ви е различно отношението към кучеетата и прасетата?
В някои страни домашният любимец е прасе. По-лесно придобива хигиенни навици, пишка и ака над сифона на пода на банята, посреща гостите на вратата, не се скубе, активно гледа телевизия, с удоволствие приема баня и душ, не е хапало и убивало деца, всеядно е - ще ви спести старият хляб, обелките от плодове и зеленчуци, дори костилките и огризките.

Общи условия

Активация на акаунт