Порция за Масларова

• 6 002
  • 102
  •   1
Отговори
# 90
Само още един да изкаже неадекватната си позиция в защита на това анти-социално същество, наречено Масларова, чиято политика беше цинично анти-социална. Единствените, които получаваха някакви жалки трохи бяха соц. групи спадащи към твърдия електорат на БСП, пенсионери и малцинства. Майките, децата, семейната политика, близнаците, това бяха врагове номер 1 за "социалната" ни министърка. Само още някой да се изкаже неадекватно, и тази тема ще стане 101 страници с факти от доклади и трудове анализиращи социалната политика в Бг през последните години. Всичките съм ги изчела.

# 91
Искаш да кажеш, че преди Масларова е нямало социални проблеми ли, или че тя е основала Могилино?
Или може би е по-лесничко и опростенческо да се нарочи за виновно едно лице само, и като на вуду-кукла да му забиваме иглите, забравяйки за хилядите хора, които работят и са работили в социалното министерство и домовете, за "загрижените" майки, дето започват подписки за местене на дечицата с увреждания от класа на техните отрочета, за другите "майки" дето си захвърлят децата в ямите с червеи, наречени социални домове, и за бездушието, царящо около нас?
Ами, ако е толкова просто, дай да я разпнем на кръст Масларова, барем изкупи вината на всички други, преди и след нея, и во веки веков.

# 92
  • България-Швейцария
Идеята й за аборт на увреден плод пак е нейна.
Е, хайде сега, абортът по медицински показания си съществува като такъв от много отдавна.
И не, не го смятам за лоша 'идея', а за право на избор.

# 93
  • sofia
Идеята й за аборт на увреден плод пак е нейна.
Е, хайде сега, абортът по медицински показания си съществува като такъв от много отдавна.
И не, не го смятам за лоша 'идея', а за право на избор.

Преди пове4е от две години ,след филма за Могилино тя искаше ДА въведе задължително премахване на увреден плод на всяка една жена.Има разлика,нали?

Алиса,Масларова не е била само един мандат министър ,а няколко.Единствената,която пое поста по едно време беше Х.Христова.И за разлика от неа тя не парадираше с положение,неуважение и арогантност.Отделно имам спомен какво се промени по нейно време(на Христова).

Тео,я ми напускай вси4ки доклади като имаш време Praynig

Дата за делото  още няма Peace

# 94
Да, социални проблеми винаги е имало, и точно затова има социално министерство, за да се бори с тях, да помага и по всякакъв начин да се стреми да ги поправи. Масларова е виновна че не реагира на конкретни сигнали, с което в повечето случаи е причинила смърт или непоправими щети, а също е и косвеновиновна  за доста неща чрез несоциалната й политика например в законодателните промени. Съвсем отделно са материалните злоупотреби, които обаче също явно са в чудовищно големи размери, за да с емръднат да предприемат мерки спрямо нея.
И да, виновна е също че с нищо не промени администрацията на социалните, че ги затвърди като ненужна паразитна организация, която няма правомощия, няма начин, нито желание да свърши нещо повече от това да приема документи за детски...аз за друга тяхна функция не се сещам.

# 95

Алиса,Масларова не е била само един мандат министър ,а няколко.Единствената,която пое поста по едно време беше Х.Христова.И за разлика от неа тя не парадираше с положение,неуважение и арогантност.Отделно имам спомен какво се промени по нейно време(на Христова).
Преди нея пък беше Шулева.
А хотелите на Христова са в Поморие. И също са рехабилитационна база. Всеки с предпочитанията си - едната на бани, другата - на море.
Но наистина по времето на Шулева/Христова имаше добри промени.

# 96
Момичета, не казвате нещо за Тотьо, дето щеше да спира помощите за майките студентки???
Може ли да ми припомните кой въведе помощите за близнаци, за майки студентки, кой увеличи майчинството??? Не си спомням, наистина, защото нищо от изброеното не съм ползвала. Моята скромна нужда беше да има поне два месеца майчинство в размер 90% (или там колкото е) от размера на заплатата за осиновени деца в по-голяма възраст. Ама една ли някога ще стане, бъркаш се от джоба за детегледачки, ако нямаш баби и така... Тъй че никаква социална стотинка не съм ползвала в живота си и смятам, че съм безпристрастна по темата.
Сега какво се прави от социалното министерство за децата, за децата в риск, за децата по домовете??? Прави ли се нещо??? Предприемат ли се промени, за да заработи системата за социална защита??? Ако имате данни, споделете.

# 97
Не знам защо е нужно да изброявате всичките министри или държавни чиновници, след като срещу тях няма повдигнати обвинения. Поне не и срещу тези, които сте изброили.
Срещу Масларова има и това ме интересува. Да, не е само тя, което не означава, че тя не трябва да си понесе пследствията. Което се съмнявам, че ще стане, особено в размера, който заслужава, но това е друга тема.

# 98
е да не забравяме, че Масларова беше и министър в една европейска държава, а не по татово време. срам и позор за европа която се стреми към социална политика!
как госпожата не се засрами барем от колегите си в европа, каk не я беше срам cлед докладите и фuлмите за могилино от децата, от българския народ и не подаде оставка.........

а да и други са крали........
а няма осъден политик да.............
е ми ще бъде първата, то някъде трябва да се почне!!!!!

да не забравяме, че кризата сега смазва българия, защото всичко е извзето, народа пак го отнася.........

да не забравяме,че българската политика трябва да разбере сто е то морал и отговорност!

новите политици трябва да имат респект към избирателите и страх от закона.... за да не изпаднат и нашите внуци в поредната криза................

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 23:53 от mugel

# 99
  • София
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2831651 - Намалиха гаранцията на Масларова  ooooh!

# 100
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ауууу, чудесно, ама малко са я намалили - от 50 хил. на 5 хил., още малко да смъкнат, например до 5лв или направо до 5 стотинки.

# 101
Масларовица, както е тръгнало, май ще отърве кожата си.  newsm78 А, народа..., вълци го яли. Sad

# 102
"Сградата в Стара Загора ли е най-колосалната корупция в Република България, извършена през прехода", запита тя и увери, че "не я е изнесла на филийки" в дома си."
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт