Порция за Масларова

• 6 005
  • 102
  •   1
Отговори
# 75
И за Цонев, който ще е следващия обвинен, от военослужещи съм чувала, че са били изключително доволни по негово време.

Естествено, че ще са доволни. Кой няма да е доволен, ако му дадат да ползва безплатно жилище в София, при условие, че си имаш собствено жилище в град Хикс, но видиш ли, за великите нужди на великата ни армия е по-целесъобразно да живееш в София, заедно с цялото си 3-4-членно семейство...
Мога да ти кажа и по колко точно е "вървяло" едно подобно назначение... Мога да ти разкажа и за ремонтите в т.нар. военни общежития... Ама не му е мястото тук... Дано поне по тази тема си свършат работата разследващите органи.

# 76
sislie, Zanda Ksurik ,
Адмирации за хубавите и обективни мнения, останали са все пак хора, които не губят поглед и оценятват обективно!  bouquet

Толкова пари за социалния сектор, които отдели тройната коалиция, нито е имало преди тях, нито ще има след!
Числата говорят сами. За мен е грозно да се плюе по хора, които направиха нещо ЗА НАС!! Пък ако искат и на собстствен остров да си живеят Peace

# 77
  • София
Чак не мога да повярвам, че можеш да напишеш това  ooooh! А ти го и мислиш сериозно, нали  newsm78

# 78
Защо бе,жената признава че тези хора много са направили за нея...Е,ако бяха направили и за мен,сигурно темата щеше да има друго заглавие... Wink

# 79
 Shocked Значи е ОК да си крадат, нали все пак нещо са направили...  ooooh!

# 80
Трябва ли някой нещо да направи за някого, за да бъдеш обективен??? Повтарям - дайте първо да я осъдят и в съда да се докаже вината й и тогава бълвайте, какво имате там да бълвате. Иначе ако съдим хората само по общественото мнение и по симпатии, май в тая държава няма свободен човек да остане.

Омразата ражда омраза Notar, и е жалко ако най-силното чувство в човека е именно това! И ако продължаваме да се движим по тая спирала, никога няма да постигнем нищо, защото градивната си енергия ще пилеем да мразим някого. Нека сме справедливи, нека сме строги, нека сме обективни. И който има вина - да я изкупи както закона повелява.

# 81
  • sofia
sislie, Zanda Ksurik ,
Адмирации за хубавите и обективни мнения, останали са все пак хора, които не губят поглед и оценятват обективно!  bouquet

Толкова пари за социалния сектор, които отдели тройната коалиция, нито е имало преди тях, нито ще има след!
Числата говорят сами. За мен е грозно да се плюе по хора, които направиха нещо ЗА НАС!! Пък ако искат и на собстствен остров да си живеят Peace

Като ги има,къде са?
Не са в социалните домове,не са в семействата на децата с увреждания,не са в пенсионерите,не са в подобряване на условията на труд по ОЗДтата,нито пък в заплатите им.Не са у хората,у който трябваше да са!ФАКТ!
Не ми обяснявайте колко е ларж и колко е направила,знам колко НЕ Е!И то няма общо с повдигнатито в момента обвинение.Не ме интересува какви са и обувките,нито пък брошките.Да си ги носи,нейни са си ,халал да са й.
Тя е доказала ,4е никога не е била онзи социален водещ фактор,наре4ен Социален министър!Заради арогантността си,липсата на загриженост за бедните и болните,липсата на идея изобщо къде от какво има нужда.Защото и тя и подопе4ните й не знаеха с години с ремонти не се прави социална политика,а с адекватни мерки за предотратяване на бедността и на4ина на живот на децата.Да,ама с ремонти може да се краде,а със социални услуги и влагане на пари по отделни дейности-НЕ!

Не я мразя,съжалявам я.Защото аз и тези като мен ,които са вътре в проблемите кой от какво има нужда,как да се задоволи,с какви услуги и на каква цена.Цената на 4овешкото здраве и живот нямат равнопоставени характерситики с какъво и да е ремонт,сграда и........какво ли не.
СЕга се сещам за един слу4ай,смъртен на дете от дом.....Стана защото от години тръбяхме какво е дереджето там,писахме и мазахме......Со4ехме с пръст проблемите и на4ините за преодоляването им.И знаете ли какво?НИКОЙ НИЩО не направи от това министерство,никой не взе мерки,при положение,4е вси4ките сигнали бяха до нея ли4но и до още няколко "отговорни инситуции".

Обвинявам я публи4но в нехайство,в бездействие и разпиляване на държвани пари,с които можеше 4удеса да сътвори.НО НЕ.Сътвори буза и затла4ена система,която скоро няма да се оправи.Благодарение на нея сега няма,на нея и тези като нея.

Айде бе,тя направила много.Да,окраде,осакати и нари4аше децата в увреждания с "....те толкова си могат......."
Идеята й за аборт на увреден плод пак е нейна.НА СОЦИЛАНИЯ НИ МИНИСТЪР Shocked

И ми говорите за "добрата стара лейди".Как не ви е срам.

Не мразя,боря се с тези,които мразят, за да си полу4ат ако не заслуженото,то поне хорската справедливост и оценка.В името на нашия народ и нашите деца  bouquet

Сега плюйте вие доволните  Hug

# 82
Пък ако искат и на собстствен остров да си живеят Peace

Ако искат, да живеят - стига да са го наследили острова или да са си го купили от заплатите. Какъвто със сигурност не е случаят.

"За нас" била направила нещо. Да не си член на семейството й?!

# 83
  • sofia
Забравих  Mr. Green
Г-жата е пример за това КАКЪВ НЕ трябва да е Социалният ни министър.Всеки такъв е длъжен със зъби и нокти да се бори за правата и благата на нуждаещите се PeaceТЯ НИКОГА НЕ го е правила.Ще ви залея с примери и ще ви настръхнат косите,което мисля да ви спестя Hug

# 84

Числата говорят сами. За мен е грозно да се плюе по хора, които направиха нещо ЗА НАС!!

Кое е обективно в оценките за Масларова? Или казано с други думи, кое от посочените постижения е резултат от нейната политика, нейните усилия, нейните предложения?
Защото в тази тема се коментира Масларова, нейната личност, а не тройната коалиция или който и да е друг.
И ако в страната ни има положително развитие в минимална част от социалната сфера, държа да те уверя, че то не се дължи на Масларова.
При това те уверявам, че съм напълно обективна и не съм загубила поглед.

# 85
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Забравих  Mr. Green
Г-жата е пример за това КАКЪВ НЕ трябва да е Социалният ни министър.Всеки такъв е длъжен със зъби и нокти да се бори за правата и благата на нуждаещите се PeaceТЯ НИКОГА НЕ го е правила.Ще ви залея с примери и ще ви настръхнат косите,което мисля да ви спестя Hug

Да, тя всъщност е чудесен пример за антисоциален министър. Каквото е постигнато до сега в социалната сфера е постигнато не от Масларова, а въпреки нея!
 И съм си съвсем обективна.

# 86

Ясно. Сега вместо да отчетем хубавите неща, ще търсим под вола теле. Търсете го. Аз смятам да отправя моя дял от народно недоволство към тези, които в последните 5-6 месеца ме направиха бедна  Peace
Към кой е отправено недоволството ти, затова че си обедняла? Ако си държавен /бюджетен/ служител - там заплати не са намалявани. Ако разчиташ на социални помощи - и те не са намалявани. Ако получаваш пенсия - и те не са намалявани. Във всички останали сфери, доходите не зависят от правителството. Има си обективни икономически закони.

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 18:54 от lu_lu

# 87
В града на липите наричат Масларова "Господарката"  Mr. Green
Всички знаят със сигурност, че има поне един хотел на старозагорските бани, който по времето на тройната коалиция беше постоянно пълен с хора по рехабилитационните програми на Мини Марица. Смениха правителството, хотела се изпразни. Какви ли не неща се чуват за Господарката Масларова .....
За мен тя и почти всички министри на тройната коалиция са за съд. Друг е въпроса, че съдебната ни власт не струва пукнат грош и сигурно няма да осъдят никой, а ще си останем с тръбенето на медиите, което рано или късно ще утихне и всичко ще бъде забравено. Масларова ще продължи да движи бизнеса си чрез подставени лица и хич няма да и пука аз или вие какво дрънкаме по форумите. В такава държава живеем. Абсурда е навсякъде.

# 88
Малко факти за това как "Масларова увеличила детските надбавки и платеното майчинството"
Потърсете в архива темите преди 2 години когато  от ДБМ и ЗБМ организираха протести за да се промени закона, и когато седяхме пред министерството за да им предадем исканията и когато Масларова се покри и изпрати секретарката си!
Има хора които бяха там, аз само седях и чаках дали ще има отговор, но ... След седмица по телевизията казаха че тя дала предложението, не я е срам
Абе какво изобщо пиша.
Дано да има доказателства за злоупотребите и на госпожата!

# 89
Малко факти за това как "Масларова увеличила детските надбавки и платеното майчинството"
Потърсете в архива темите преди 2 години когато  от ДБМ и ЗБМ организираха протести за да се промени закона, и когато седяхме пред министерството за да им предадем исканията и когато Масларова се покри и изпрати секретарката си!
Има хора които бяха там, аз само седях и чаках дали ще има отговор, но ... След седмица по телевизията казаха че тя дала предложението, не я е срам
Абе какво изобщо пиша.
Дано да има доказателства за злоупотребите и на госпожата!

Аз го писах по-горе,и макар че лично нямах възможността да се облагодетелствам с новото майчинство,знам какво свършихте и   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт