Моето твърдо мнение, е че Масловката е жертва, но не мисля да обяснявам каква точно и защо, предвид идеята и нагласите в темата.
Не просто е жертва. Тук царят настроения от типа чух по вестниците, промиха ми мозъка и мнението ми е манипулирано до дупка.
Ето ви реални неща, които е свършила Масларова - жената на свекър ми е директор на дом за деца с увреждания във великотърновския район. Тя смята, че никога не е било вършено толкова много за децата, колкото по времето на Масларова. Тя успя за мандата на Масларова да спечели проекти, да поднови дома от до, да осигури рехабилитатор (говорим за забутано село!), да спечели проект за защитено жилище и всичкото това, благодарение на възможностите, които се дадоха в тази насока от Масларова. Така че не си говорете наизуст.
Никога не са били бавени плащания по нейно време, майчинството стана платено 9 месеца, после година, нима това е малко за вас?! Пенсиите се увеличиха с много проценти, но сега да видим дали ще стане същото и по време на четирите години на Бойко.
Лесно е да се лае, когато си просто настроен априори зле и все смяташ, че си лишен от нещо. Аз лично адмирирам тази жена, още повече, че нейната секретарка сподели как тя е проверявала по една педя документи на ден и е работела денонощно, но никога не е подписвала както другите - без да гледа.
Хайде да спрем с популизма и подпяването в хор на дитирамби към новото правителство, което тъй добре си върши работата, като обвинява всички. Хайде да видим тези първо какво ще направят.