Зумба

• 189 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Моята инструкторка по Зумба заминава за лятото и сега трябва да си намеря нов инструктор. Някакви препоръки за Бургас?

# 691
  • Бургас
Може ли някой да пусне хубави зумба клипчета за начинаещи?
Препоръчвам ти този урок https://www.youtube.com/watch?v=LRqMnMdMv3s, но иначе в youtube има ужасно много клипчета и уроци за начинаещи https://www.youtube.com/results?search_query=zumba+dance+workout … ners+step+by+step

# 692
Относно зумба във Варна аз ходя в "Огледало" в мол Варна и Варна Тауърс при Христина и Ивелина. Много съм доволна и от двете, препоръчвам newsm10
Здравейте.Може ли да ми кажете от колко часа са тренировките в МОЛ Варна.Мислим с една колежка да се запишем ,но немога да намеря инфо за часовете  вечер.Благодаря предварително.
Понеделник и сряда, 19:30 са по-късните тренировки в Мол Варна. А в Двете Кули - вторник и четвъртък, 18:15.  Simple Smile

# 693
Здравейте,
прочетох темата почти цялата, иска ми се да събера инфо за подходящия инструктор за мен. Аз съм с доста килца, но много ми се танцува и много ми се бори стреса с танци...отслабването не ми е чак такава цел. Мързеливичка съм по принцип и не ми се започва много ударно, затова моля за инфо за подходящ инструктор. Иска ми се да е от тези, дето не са по сложните стъпки...та, доколкото прочетох съм се насочила към Галя на ст. Васил Левски. Но, все пак сондирам мнения и за др. удобни места- Студиото на хотел Триада,Студио Блиц, зала Фестивална,залата при басейна Спартак, залата зад Плиска- Салса Дива...удобно ми е около НДК, Сити Център или към Гео Милев. Вече се обърках от толкова места и графици, към 18,30-19ч. вечер ми е супер, някои са от 18ч. и няма да мога да се класирам.
Заразих се с ентусиазъм от вас и сега се надявам да ме насочите, та ...да започвам... Wink

# 694
Здравейте,
прочетох темата почти цялата, иска ми се да събера инфо за подходящия инструктор за мен. Аз съм с доста килца, но много ми се танцува и много ми се бори стреса с танци...отслабването не ми е чак такава цел. Мързеливичка съм по принцип и не ми се започва много ударно, затова моля за инфо за подходящ инструктор. Иска ми се да е от тези, дето не са по сложните стъпки...та, доколкото прочетох съм се насочила към Галя на ст. Васил Левски. Но, все пак сондирам мнения и за др. удобни места- Студиото на хотел Триада,Студио Блиц, зала Фестивална,залата при басейна Спартак, залата зад Плиска- Салса Дива...удобно ми е около НДК, Сити Център или към Гео Милев. Вече се обърках от толкова места и графици, към 18,30-19ч. вечер ми е супер, някои са от 18ч. и няма да мога да се класирам.
Заразих се с ентусиазъм от вас и сега се надявам да ме насочите, та ...да започвам... Wink

Аз ходя в Атлетик фитнес, които имат зала в Гео Милев близо до Галакси Център. Тренировките са вечер от 20:00 https://athletic-bg.com/wp/home/gyms/kopernik/ тук може да ги видиш, а инструкторката е готина и показва по-сложните стъпки бавно и ги репетираме малко, за да ги свикнем, но те не са никак много. Специално на Атлетик, може с картата да посещаваш всичките им фитнеси, като на мен да кажем ми е удобно да ходя на черни връх и там е същата инструкторка и преподава зумба в дните, в които няма в моя, така че може да си напаснеш така нещата, че и всеки ден да ходиш Wink

# 695
  • Sofia, BG
Даво  Peace
Той вече има часове в  Body Art Kally
Или пък пробвай при няколко инструктора - всеки си има свой уникален стил, темпо и ритъм и виж кой ще ти допадне, но моята препоръка е това. 

# 696
Супер, мерси, ще проверя за Даво...в др.понеделник започвам в Боди арт най вероятно...нямам търпение...

# 697
Искам да попитам къде в пловдив мога да ходя на зумба.Абсолютно начинаеща съм.Благодаря.

# 698
и това лято има зумба в сердика център безплатно

# 699
  • София Младост 3
Здравейте,

Аз ходя в Атлетик фитнес, които имат зала в Гео Милев близо до Галакси Център. Тренировките са вечер от 20:00 https://athletic-bg.com/wp/home/gyms/kopernik/ тук може да ги видиш, а инструкторката е готина и показва по-сложните стъпки бавно и ги репетираме малко, за да ги свикнем, но те не са никак много. Специално на Атлетик, може с картата да посещаваш всичките им фитнеси, като на мен да кажем ми е удобно да ходя на черни връх и там е същата инструкторка и преподава зумба в дните, в които няма в моя, така че може да си напаснеш така нещата, че и всеки ден да ходиш Wink
Как се казва инструкторката?

# 700
Препоръки за гр.София - ж.к.Хаджи Димитър , кв.Сухата река ? Peace

# 701
  • Бургас
Намерих си нов зумба инструктор в Бургас, а успях да видя и няколко доста добри в Сливен. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/06/blog-post_29.html

# 702
Здравейте! Казвам се Йоанна и съм Зумба инструктор във Варна. Преподавам на центъра, близо до Севастопол. Aко имате желание може да посетите сайта ми yo-smilestle.com или Фейсбук страницата ми ZUMBA Fitnes with Yo Simple Smile)) Ще се радвам някой път да дойдете!
Приятен и усмихнат ден ви желая! Simple Smile))

# 703
Здравейте от мен!  Аз се интересувам дали дъщеря ми -на 1,8год. е прекалено малка за зумба и съответно има ли някъде в Бургас място, където можем да тренираме двете заедно??
И въобще възможно ли е с малко дете? Хрумна ми преди няколко дни, понеже тя е мноого енергична и неуморна , и понеже на мен ми се тренира, а няма на кой да я оставям. Звучи ми добре да ходим двете, а дали е така?
Благодаря предварително!  dance

# 704
  • Варна
Здравейте, момичета
ходя на Зумба от скоро и многоо ми харесва, тренирам от 2 години фитнес и там ми харесва, но Зумбата е толкова забавна, енергична, зареждаща ии всичко за което може да си помислите.
Препоръчвам на всички да пробват ЗУМБА, ще се почустват страхотно Simple Smile

Аз ходя при Пепи в Dance centre Suerte Варна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт