Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 192
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Бреее,голямо чудо е било снощи тука   Rolling Eyes Аз немога да разбера такива като тази миласими като не им отърва кво прави тука newsm78 Защо не си диетува както иска?кво изобщо прави из форумите?и за протокола мацки-още един килограм ми липсва за 3 дни  HugСнощи си купих яйцеварка и ядох варени яйца,поляти с сос от мляко и чесън,то било много хубаво HugХайде лек и слабеещ ден от мен!  bouquet

# 316
Мама дама, значи аз не съм от тези дюканки, но има много момичета, връщащи се на поправителен, които казват, че си действа, но по-мудно, но по-важното е, че си действа!!!(надявам се че нямате против, че говоря от чуждо име  Wink)

# 317
  • София
хммм...здравейте от мен  Rolling Eyes последните няколко страници са нещо страшно  ooooh! няма да ги коментирам.
да си кажа,че плюсчето от празниците си замина,даже и с 200 гр - в добавка  Wink бавно,но славно към целта
mama_dama не са един,два случаите на завърнали се Дюканки (и аз в това число  Embarassed ) така,че не се притеснявай-режима ще подейства,но просто резултатите ще идват по-бавно от 1 път  Peace и не се притеснявай-напълняването след спирането на цигарите се дължи на потребността и навика да имаш "нещо в устата" (ама как го казах само  Mr. Green ) брат ми е пресен пример-спря цигарите от нова година и постоянно дъвче нещо и резултата е....хммм  Stop така че не е задължително майка ти да напълнее отново  Peace
за режима казват,че може да се прави само 2 пъти в живота
хайде лек ден ви пожелавам,че стана много дълго  Hug

# 318
4етох, 4етох и реших да се вклю4а по 2 повода:

1. моми4енцата, тормозещи тялото си
не сте родили, и няма и да родите ако продължавате по този на4ин
организмът ви се нуждае от протеини, мазнини и зелен4уци, за да функционира правилно
съжалявам, 4е съм малко груба, но важното е след години като решите да имате деца и не става, да не ревете
да не говорим каква бомба със закъснител си слагате в метаболизма с това гладуване  и ска4ане от диета на диета
вземете се в ръце и се захващайте сериозно със спорт, най+ве4е силов такъв, за да направите мускули и да засилите метаболизма си, за да избегнете това йойо дето ве4е сте си го заложили в бъдещето
ина4е след 15 год ще сте 100 кг, с преддиабети кой знае още какво

2. прегрешаващите

10гр шоколад са малко, да
но имайте предвид, 4е този режим е кетонен
какво зна4и, пише в книгата
съЩо така режимът е високопротеинов, нисковъглехидратен и нискомазнинен
този висок прием на протеини води до образуване на пове4е кр. захар и ако прегрешавате с нережимни въглехидрати, кр. захар се двига още пове4е и организмът от кетонен режим минава на глюкозен
т.е. излизате от кетозата, благодарение на която всъщност горите мазнини и заради която имахте толкова неразположения в на4алото на режима, докато тялото ви се нагоди към нея
повторното влизане в кетоза е трудно и бавно, а понякога даже невъзможно

ако сте готови да платите тази цена, продължавайте

добавям интересен линк по темата с множество плезни статии, напр:
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2004/12/01/leptin1.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/07/14/insulin2.aspx

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 10:21 от Анонимен

# 319
Момичета, моля за съвет по-старите Дюканки които са "вряли и кипяли" с режима.. Преди 2 години вталих майка ми с 300 зора. Но...вчера ми каза, че е отказала цигарите, понеже вече били много скъпи. Спирането на цигарите ме навежда на мисълта, че ще напълнее отново. А, напълнее ли... това значи...доставка на хапчета за стави от цял свят. Та...вие как мислите, само протеиновия четвъртък ще върши ли работа? Или? Ако я върна на "поправителен" дали ще има ефект? Казаха ми, че режима се прилага един път в живота, при втори- няма ефект. Така ли е или не? Оф, извинявайте но ми е притеснено, тя е 153 см., беше 87 кг., едва я докарах до калкулатора на Дюкан-72 кг. Искам да съм подготвена, ако отказването на цигарите и повлияе на килограмите. Дайте акъл какво да правя? Благодаря!
Моето мнение е,че майка ти е възрастен човек все пак.....А от поста ти лъха усещане,все едно,че ти дърпаш конците и тя е детето.... LaughingИзвини ме за тона на поста ми...Но от последните няколко страници започнах да се съмнявам кой пише и на колко е години....
Тя няма ли усещането,че така й е по-добре със свалените килограми?Сама не може ли да прецени кое е полезно за здравето й?
И не на последно  място....Рибата е още в морето е вие тигана сте сложили! Ако не си забравя триците,водата и протеиновия четвъртък,значи няма опасност да изтърве нещата от контрол...
ЕДИТ
Ивка е дала рецептата!  Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 10:42 от TheNMaster

# 320
Добро утро! Ние днес семейно имаме всеки по -500гр.
Таз снощната "козичка"( както се изразява мъжа ми за такива "мацки") хич не си струва нервите. Сега на сутрешна наспана глава изглежда смешна и за съжаление.
 Абракадабра  -в разгара на "битката" твоята кукла беше като слънчев лъч, опитващ се да пробие буреносните облаци. Тя и още едно- две сладурчета ми предизвикват голямо слюноотделяне и толкова, ама толкова ми се иска още поне едно. А пък колко искам и едно момиченце.(давайте рецептата, моля). Всъщност това е май основната причина, която ме доведе тук- да си възстановя теглото от преди раждането, да се стабилизирам и да продължаваме напред.И този път ще държа нещата изкъсо, че да не става после "олеле". Аз не разчитам нито на баби и дядовци, нито на други роднини и помощници(за съжаление те всички починаха преди да си видят внучето), но това по никакъв начин не ме разколебава. Има моменти, в които съм адски изтощена емоционално, но протегнатите ръчички за гуш изтриват и последната следа от умора.
mama_dama   и аз не съм от "старите", но съм от отказалите цигарите(от януари 2008). Та аз бих предложила 3-та олекотена с превантивна цел, докато отмине "абстиненцията".
от книгата стр.74-75:
"Превенция на напълняването при пушач с нормално тегло
     Това е случаят на пушач, който не е предразположен към напълняване и никога не е спазвал диета.
     Ако е пушел по-малко от 10 цигари дневно или не е гълтал дима, най-доброто решение е да приложи Протал IV с протеиновия четвъртък и трите лъжици овесени трици.
     Ако е пушел над 20 цигари дневно, налага се да приложи Протал III през първите четири месеца и да премине към Протал IV в продължение на още четири месеца.

Превенция при пушач, предразположен към напълняване
 Когато пушачът е предразположен към напълняване и съществуват и други рискови фактори като диабет, сърдечна или дихателна недостатъчност, следва да се приложи Протал II с редуване 1/1, след това Протал III в продължение на пет месеца и накрая Протал IV в продължение на минимум шест месеца."

*tianko* -виж на първа стр. 5П/5ПЗ - най-ефикасен и при много кг; Варианти 4П/3ПЗ. 1/1 или 2/7 и т.н.
Никито- подсладителя трябва- да не съдържа "-оза" или сорбитол. Не е задължително да е течен, важното е  да е подходящ за топлинна обработка.
Я стига толкова, че какъв чаршаф изтъках...

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 10:31 от i√k@

# 321
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро ютро, мацки и кавалер!  Flutter

Честит петък!  Mr. Green

Днес -900 - уф кеф.

Вещенце - рано, ама кво да направя като не става  Confused

Mma Ramotswe    202uu

# 322
Да, аз дърпам конците. Ако не  дърпам конците сега, ще "дърпам тегло" след време. За това съм загрижена. На 60 год. е и вече ме е убедила, че човек като остарява- оглупява. Какво повече да кажа...
ivk@, благодаря! Честно казано това не съм го чела.

# 323
Здравейте! Laughing
Тюх, изпуснала съм вчерашното джамбуре. Само не разбрах защо сте й се впрегнали на тая мис Джекил и Хайд, като си я познаваме. Тя просто си идва веднъж месечно тук да зареди батериите за наша сметка, може да е свързано с фазите на луната примерно ... а аз скоро не съм вадила статии за енергийния вампиризъм.
Аз изчетох старателно всичко, обаче не записвах и затова ще моля пропуснатите за прошка. Но нямаше как да пропусна красавицата на Аби, това дюканските бебета винаги са прелестни  Hug
Израдвах се на рядко пишещите стари муцунки, особено откъм Гръцко  Hug
По темата за прегрешенията само ще кажа, че човек, каквото си направи сам, и Господ не може да му го направи ...

# 324
  • София
Здравейте,
Днес съм без промяна, но усмихната.

Хора кажете ми че и видеозоните бъркат - как може до края на осмия месец да казват че ще е момиче и днес да изсипят информацията че е момче. Ше се гръмна направо. Така се бях настроила за на леля принцесата и сегаааааааа ooooh!

# 325
  • Sofia
Здравейте, мили! Heart Eyes
 Валентина хубаво каза преди няколко постинга, че не сме малоумни тук и не е етично някой да започне поучителни глупости какво трябва да правим. Просто е смешно. Достатъчно ум има в главата си всеки, който пише тук и той си преценява как да си кара диетата. Освен това отслабването е много индивидуален процес и постинги от рода "щом аз мога" наистина могат да дестабилизират някой. Не трябва това добро място да става "арена" за някакви комплекси и "изхвърляния".
  Иначе аз си мисля, че без вас няма да мога да направя нищо.  Heart Eyes От темите идва хъса ми да продължавам. За мен е най-важно, че наистина кръста ми престана да ме боли. Аз май писах, че това ми беше основен проблем преди 2 месеца-едвам ставах от леглото сутрин. Пиех Milgama-N /май така беше/, но подобрението беше временно. Ако имате познат с такъв проблем нека да опита. Аз онази вечер навих свекърва си. Тя не е дебела, но ако свали 5-6 килограма сигурно ще и намалеят и на нея болките. Тичам сега просто... Laughing
  Иначе аз чакам да си затвърдя 58 килограма, за да си оправя линийката. Въртя се около 59.3-58.7 няколко дни, но бях в МЦ и сега се надявам да видя резултат.
  Утре ако мога ще мина през "Дивака". Ако някой може да ми прати телефон на лични, за да се свържа с вас или ми кажете къде сядате. Wink То ясно, че ако видя някъде повече от 2 засмяни жени на една маса сте вие, но все пак... Heart Eyes
 П.С. ttedkata , аз като влезнах да раждам знаех, че ще е момче. Трябваше да се казва Михаил, но виж ми снимката-роди се момиче. Joy
     Току-що ти разгледах снимките. Embarassed Страхотна мацка си "станала". Wink

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 11:55 от Жана /bg_paint/

# 326
Здравейте,
Днес съм без промяна, но усмихната.

Хора кажете ми че и видеозоните бъркат - как може до края на осмия месец да казват че ще е момиче и днес да изсипят информацията че е момче. Ше се гръмна направо. Така се бях настроила за на леля принцесата и сегаааааааа ooooh!

Бъркат, бъркат Simple Smile Моята малка кръщелница докато не излезе от мама беше принц Wink

# 327
Малеееееее, какво е станало тук, няма да коментирам.. ooooh! ooooh! ooooh!
Ох, момичета, притеснена съм....днес ми е 4-ти ден в 3-та фаза..,още първия ден имах едни +500 гр., които си викам, че ще се махнат след П четвъртък(била съм изключително стриктна с абсолютно всичко), ееее да , ама не  #Cussing out Не са се дали гадините!!!! Според вас нормално ли е това?!? Спомням си, че някоя от 3-то-фазничките тук беше коментирала това явление, като спомена, че е важно след П четвъртък да са същите кг, като при започването й(ама пусто като не помня коя беше потребителката  Rolling Eyes)! Незнам, четох че било нормално, но след П четвъртък нищо не падна  Thinking?!?
Пипи,не се впрягай на плюсовете.Много ще ги има сега в началото на ТРЕТА.аЗ СЪМ ИМАЛА ДО +4кг.....Сега включваш нови храни и организма"граби" всичко ново,което му подадеш.....Така е! Постепенно при второ,трето включване на същата "нова" добавка организма се успокоява и кантара не реагира.Така ще е.Приеми го,не се стряскай и продължавай смело по устав!!!
Режима си е измислен.Спазвай го и ще успееш! Hug

Това означава ли, че при влизане в трета фаза трябва да очакваме да качим 3-4 килогрма заради включването на нови храни или аз нещо не доразбрах Whistling

# 328
Здравейте и от мен,днес ми е 4 ден на първа фаза и се чувствам значително по-добре в сравнение с предните 3 дни.Реших да послушам вашите съвети и вместо 7 дни ударна ще изкарам 5 ,а после ПЗ по схема 5 на 5.Реших да се меря на всеки 5 дни като сменям режима и засега все още не си знам резултата,но лошото е че не чувствам никакво отслабване.Хапвам редовно от разрешените храни и досега почти не съм чувствала глад.Възможно ли е да не отслабна нито грам и ако е така означава ли,че диетата не е за мен ?

# 329
И аз в началото разправях, че ще се меря веднъж седмично, но сега първата работа сутрин ми е WC и веднага на кантара.Веднъж седмично проверявам обиколките със сантиметър.

Общи условия

Активация на акаунт