Плодове и чай с мед - 38 част

• 33 703
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
zdr momi4eta az sam Elena mn se radvam za vsi4ki vas immam edno vapros4e mojeli da qm samo plodove mnogo mi se gadi ot 4aq mersi predvaritelno i se izvinqvam za latinicata no kirilica nqmam pojelavam vi o6te mnooooooogo minus4eta Hug
Може да не пиеш чай, но трябва задължително да пиеш по 2л вода.. водата е много важна за отслабването и като цяло за организма   Naughty .  Ти кой ден си ? Simple Smile Успех  Party
Веси (Dream) блазя ти за плодовете..нямам търпение да дойде утре и аз да мога да хапна плодчета..днес се убих 1 сок от 1 грепфрут....и после 2 часа яко каране на колело и съм изцедена... Rolling Eyes Утре се надявам да съм смъкнала 1 кг поне за тези 2дни глад.. уфф.......момичета #2gunfire в депресия съм...помощщщщщщщщщщ  Sick Sick Sick

# 466
Ааааааааааа НЕ , без такива филми в нащо кино ! Без депресии , Таничка ...
Аз за утре не чакам минус ... искам задържани килца ... Днес съм на два фреша ... от грейпфрут -2  бр , лимон - 2 бр и един портокал ... ииии половинка вода ... Но сааамо два пъти посетих вц  Tired и то по мааалка нужда , за друго и дума не може да става , ако не съм пила чай =)))
Утре като стана ще почна с ягодите , такива са хубави , чееее ... лигите ми тръгват =)))
Хич не ми се спи нощем , сутрин не ми се става ... и въобще лоша работа ... Утре който стане пръв да слага чая и плодовете и всиииички да се разпишат =)
Лека нощ , момичета ! =)

# 467
Добро утро, момичета.
Как сте днес?  Вчера избутах. Вечерта ми беше адски трудно.  ooooh! Чувала съм че първите 3 дни били най трудни.
Вечерта леко прехреших /тиквени семки/, но не мисля да си го слагам дет' се вика. Продължавам напред. Днес имам голямо минусче, но е нормално за начало така че много не се впечетлих. Това от мен. А щях да казвам за чая според мен не е толкова фатално, че го пропускате, но мисля че е хубаво поне да хапвате меда защото дава енергия.  Hug
Пих и едно чисто кафе сутринта, че без него не мога.  Mr. Green Май много ми станаха прегрешенията, ама....  Mr. Green
Хайде на закуската:

# 468
Аз тази сутрин съм още -200гр надолу ... но след лунуването и толкова не съм очаквала , защото предния ден имах хубав минус ... сега само искам да задържа ... Още нищо не ми се яде ... нито пък пие ... Излюпих се преди час ... Малко ми е притеснено с тия тъпи изпити ... а снощи един познат ми каза , че така като съм била само на плодове нищо съм нямала да запомня , защото организма ми се нуждаел от много неща , а така като не набавям необходимото бла-бла-бла ... чак се притесних , честно ... Ама не съм си и помисляла да се отказвам ... просто си разсъждавам над казаното .... вие какво мислите по въпроса ?
Ден 13 ... Ох ... =) можела съм ... Мисля вече от другия петък или събота да почвам захранването ... вчера го разгледах и дори си го разпечатах та да ми е по-лесно ... готвя се психически ... Не е гадно , допадна ми ... Умирам за картофите и качамака ... Да си кажа честно - зеле не ми се яде , защото ме подува , ама като дойде ще го измисля ...
А вие къде сте се скрили , че до това време не сте се включили , а ?

# 469
dobro utro na vsi4ki dneska mi e 1 den izqdah edna qbalka DREAM bravo  smile3501 mili4ka 13 den i kolko si svalila do sega naprotiv tova koeto sa ti kazali e palna glupost spored mene mozaka se nujdae  ot fruktoza i go ima v plodovete

# 470
Добро утро дами,
Днес ми е 4-ти ден, след едни 10 дена ( на 11 се счупих).. резултат- 6 кила по малко.. но още има какво да се желае..

Полудях, Пелагия- аз съм Цвета:)))
иначе вчера и аз се разбих да вървя пеш в жегата, нищо, че казвали ходенето не топяло.
Друго се сетих- всеки път като се счупя си викам абе айде има време.. а всъщтност няма време
Вчера дами видях една съседка която беше 130 кила. За два месеца ( глад + захранвае) вярвате или не сега е 70 килца и беше по къси гащи... Не я познах. Питах я как- тя вика- глад, чай и ходя само пеш. Голям стимул.. Щом тя може, значи и ние можем Heart Eyes

# 471
Разбира се , че можем !!! Всички заедно ще се преборим с килцата в повече ... Аз от сега ви казвам - видите ли ме да му отпускам края , веднага да ме нахокате ! Ще имам нужда ! Възхищавам се на хората с воля ... на тези , които свалят по много килограми в името на това да се чувстват добре в собствената си кожа ... Искам да съм щастлива ... а аз много добре знам , че това е нещото , което ще ме направи такава ... Това е цената ... и тя не зависи от никой друг ... а от мен ! Аз съм тази , която може да направи това възможно , това е в моите ръце ... просто трябва да се преборя ... и вярвам , че всяка една от вас може ...
elincety , за 13 дни свалих 5.300 ... и съм доволна , при това много ... няма как да не съм ... просто искам в следващата седмица да сваля още 2кг ... саааамо това искам ... После ще мина на захранването и ще бъда стриктна , обещавам си ... докато захранвам ще са ми минали изпитите може би ... и след това ще работя и мисля , че ще успея да съчетая това с плодуването отново =)
Преди доста време се бях ровила из всички диети и когато попаднах в тази тема видях момиче , което беше написало в профила си , че това лято ще ходи на море ... а лентичката й беше с 40кг надолу ... Направо ми трепна сърцето ... Пишеше , че плодува от два месеца , но нямам идея 2м. със захранване или без ... Искрено й завидях ... Аз не искам 40 ... не ... Искам просто да сваля тези набелязани 10 ... до които ми остава още килце и нещо ... а след това искам да сваля още 10 ... Тогава ще се видя такава , каквато желая да бъда ... Хубаво е човек да се бори ... не бива да се оставяме на произвола ... и ме е яд на хора , които казват “Еми е... съм му майката , какво да направя , писна ми да съм все гладен/гладна и вечно дебел/а!“ ... но ме е яд и на тези , които се мъчат да ме убедят , че НИЩО МИ НЯМА и че ако отслабна ЩЕ МИ СЕ ЗАГУБИ ЧАРА ... айде моля ви се ... аз да се побирам в дрешките , за които мечтая и да се харесвам в огледалото ... и да не стърчат сланинки отвсякъде ... пък те ако искат да ме намират за чаровна ...
Желая ви лек , плодов ден , момичета ... и обещавам пак да се включа =) 

# 472
Здравейте момичета,

днес ми е 5ти ден и продължавам да стоя -2.5кг. Закусах с кивита и фреш грейпфрут и излизам да се разхождам.
Ще ям пак кивита чак вечерта....остават ми още 5 дни на плодове и после захранвам...дано през този период да сваля поне още 3кг. Аз съм Галя и ви целувам всички!  love001

# 473
   Здравейте! Правила съм гладуването на Лидия Ковачева и отслабнах доста. Искам да ви кажа, че след като започнете захранването, килцата летят направо надолу! Не се предавайте! Ще издържите, а после като си обуеш старите дънки, ще останете доволни от себе си!

# 474

здравеите на всички!виждам,че не сте писали от един месец и малко се притеснявам,че няма с кого да споделя мъката си с килограмите...ако все пак някои се вклучи-много ще се радвам!на 21 съм и родих преди 10 месеца.когато забременях бях 59,по време на бременноста качих само 8 килограма и те изчезнаха още в болницата,но след това...сега сум 75!мъжът ми и всички около мен са просто скъписани в какво съм се превърнала.сега съм мн депресирана.и днес реших окончателно да се заема със свалянето,защото ще правим след 2 месеца кръщене на малкиа и не искам да изглеждам по този начин.сигурно вече прочетох всичко,което има в google по тази тема и попаднах на вас.краи!!!!краи с шоколада и производните му!утре ще ми е първи плодов ден и като чета вашите коментари се надявам да има резултат след 10 дена.дано някои се появи,за да даде кураж!сега copy и paste,защото не знаех,че сте сменили мястото   сега ми е първи ден

# 475
  Като гладувах, ядях и банани, за 10 дни гладуване и 10 дни захранване отслабнах 8 килограма. Според мен бананите не пречат на отслабването, все пак са плод. Имам схема на 10-дневно захранване, даде ми я жена, която пък я е получила от Лидия Ковачева. Малко по-различна е от тази, която е тук. Ще я потърся, като я нямеря, ще ви я напиша.

# 476
Момичета,ззащо смесвате плодовете.
Доколкото си спомням в книгата препоръчват по един вид плод на ден. Аз не съм от най-стриктните, защото пия кафе със захарин. Ям само по един вид плод на ден. Днес ми е втрои ден, както съм написала в подписа и съм на череши. Вчера ягоди. Утре ще реша.
Аз съм Аби Simple Smile
Джоф ще чакаме да напишеш захранването.
Аз още не съм решила колко ще гладувам, но със сигурност не по-малко от 10 дни. Ще ми се да направя 25 дни, но това е само план...Simple Smile

# 477
jof , благодаря ти за подкрепата , мила ... Лично аз имах нужда да прочета редовете ти =) Дано след време си кажа , че си била права !
van4eto_7 , съчувствам ти ... Не мога да те успокоя като ти кажа , че аз съм кажи-речи на твоите килограми и без да съм раждала , нали ? Аз също съм на 21 и макар да не съм била бременна до сега ... всичките килограми , които имам в повече... ми тежат най-вече психически ... Знам , че от тук насетне ще ти е много трудно , защото ти си майка , имаш семейство , за което вземи най-елементарното - трябва да готвиш постоянно ... и ще ти е мъчно , когато всички сядат на масата , а цялата къща мирише на нещо вкусно ... НО ти си тази , която трябва да се пребори за предишното си АЗ ... Влизай по-често тук ... Има много готини мацки , които ще те окуражават и с резултатите си ще те карат да не се предаваш ... Аз за първи път плодувам ... до сега единствената диета за мен е била безвъглехидратната , но както казва майка ми - по-добре на плодове , отколкото на месо ... За това мисля , че мястото ти е при нас ... Направи го заради себе си ... и ако имаш воля съм сигурна , че няма да съжалиш ... Сред нас има жени , които са се сбогували с много килограми и аз страшно се гордея с тях ! Те са за пример !!!
Аз също съм доволна от резултатите си до момента и силно се надявам един ден и аз да съм част от тези , които са успяли да свалят желаното именно по този начин ! =)
Желая ти успех ... и пиши по-често ...  

# 478
Днес ми е втрои ден, както съм написала в подписа и съм на череши. Вчера ягоди. Утре ще реша.
Аз още не съм решила колко ще гладувам, но със сигурност не по-малко от 10 дни. Ще ми се да направя 25 дни, но това е само план...Simple Smile
А аз днес още не съм яла , но току-що си направих един фреш от грейпфрут и си обелих една ябълка ... надявайки се , че  докато е пред очите ми ще ми се дояде =)))
Аби , опитай ! Може и да успееш ... аз ще направя 20 ... и после ще започна захранването =)

# 479
Дрийм, със сигурност ще се напъна да изкарам 20 дни....плодуването за мен е най-добрата диета....Колко си висока?
Аз съм 168 см. На 27 г.
Напишете и вие момичета тези данни....

Общи условия

Активация на акаунт