Писна ми от общинското безхаберие

• 3 513
  • 52
  •   1
Отговори
# 45

Един съвет от мен - следващия път поне пет пъти трябва да споменете "район Изгрев" и името на кмета. Така безлично "общината"... не върши работа.

# 46
argun-благодаря за съвета.     bouquet  За съжаление имам чувството, че и сто пъти да бяхме споменали кмета и общината, резултата щеше да е същият. Сега даже не знам дали напук се бавят още повече  Tired

Синеоче- радвам се, че при вас са окосили вече.  Hug Ама на мен хич не ми е до смях  Rolling Eyes

# 47
да съгласна съм, че не ти е до смях, аз само исках да внеса малко иронийка  Hug
сега чакам да пръскат за комари и кърлежи, защото онази вечер за 15 мин разходка с песа ме направиха на решето по краката.

# 48
  • София
Да ви кажа пък как стоят нещата при нас.
Тревата също е над метър и половина.
Та поговорих си значи с еколога на нашата община - същата картинка като миналата година.
Още нямат избран изпълнител, евентуално в края на месеца щяло да има такъв. Припомням, че миналото лято пак избраха изпълнител юни или юли, после естествено се появиха такива дето да обжалват, и резултатът беше окосена трева в края на август.
Сега на всичкото отгоре ми казаха да съм стискала палци да се появял подходящ кандидат, щото всъщност повечето не отговаряли на условията им.  ooooh!
Може ли да има такива идиоти, кажете!
Сега ще звъня в Столична община.
Ма малко се съмнявам, че нещо ще стане...

ПП: Ми нищо не може да стане, няма кой да влияе на общините; говорих с Дирекция Зелена система.
Трябвало да седим и да си чакаме.
No comment!

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 09:51 от Red

# 49
При на окосиха още миналата седмица, дори пред блока ни
И сме в район Слатина, точно до Изгрев  newsm78
За пръскане против кърлежи, май мернах бележки че на 21 май е пръскано
Ремонтират и парка, но за сметка  на това почти няма от тия новите пързалки, само на 1 място

# 50
И в нашата градинка беше така, докато не взехме нещата в свои ръце и започнахме да си косим, да си пръскаме за кърлежи, да си садим люляци и т.н. Въобще не смятам и да чакам общината.
                            Страхотни сте   bouquet! И явно имате единствената хубава градинка (освен нашата).
Не е хубава, ама е чиста поне:)

# 51
Red- съчувствам ви.  При нас от общината още не са минали да окосят. Минал е някакъв човек с трактор и е окосил големите площи, но изрично ми казаха, че не е от общината. Не знам какъв е бил, не съм присъствала. Но пък окосената трева си стои, така, че пак не става за игра там. Crazy

За пръскането- и при нас бяха пръскали, но ефекта при неокосена трева е минимален, така, че..... Tired

Да им имам изискванията и чудото, егати претенциите. ooooh!

# 52
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Хора, а в нашия парк , който прилича на малка горичка, дойдоха едни булдозери заравниха терена и щели да правят алея с плочки ... а няма нито люлки, нито пързалки, катерушките са на от моето детство ...много ми е криво

Общи условия

Активация на акаунт