7-мо Тортено предизвикателство- Юли 2010

• 15 550
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
Какви са тия плетива,гоблени...шапки?    Mr. Green
Тук не правите ли торти?!    Thinking

Темата ми харесва.Надявам се да мога да се включа...дори има една-две идеи...

По регламента нямам забележки и предложения!   Grinning   

# 181
  • у дома
и аз по регламента нямам забележки и предложения  Mr. Green

# 182
  • София
На мен ми мина през ума, че всякакви Барбита биха се вписали, ако решим да допуснем пластмасовите кукли по изключение този път. Само питам какво мислите, без да имам нещо конкретно предвид.

# 183
Руми мисля че сме се нагледали достатъчно на Барбита в другата тема . Ако някой реши че иска да прави модел на рокля , лесно може да си направи захарен манекен - само торса , не е задължително да има глава .
 Все пак е добре да се опита нещо ново ...нека държим всяка пластмасова украса на страна . Това е моето виждане , нека и другите да кажат  Simple Smile

# 184
  • Vaudreuil Canada
Все пак е добре да се опита нещо ново ...нека държим всяка пластмасова украса на страна . Това е моето виждане , нека и другите да кажат  Simple Smile

при 3Д торти не е позволено ДЪМИ , при останалите да .
 Аз съм за ДЪМИ , но не и ако някой реши да прави .... 3Д торта
...
Предизвикателството предлагам да си остане Октомври .

С всичко това съм съгласна  Wink

# 185
Хей момичета, привет,

изтървах ви дирите, пак не успях да прегледам всичките торти...но обещавам да наваксам.

Темата е много интересна и благотна за размисъл, дано да ми остане време да се включа, имам вече няколко посоки в главата.

# 186
Ехо, гобленарките, плетачките, предете ли?!

То аз тоя път нещо съм се ентусиазирала, имам едни идей дет летят в главата ми smile3535, може би щот мозъка ми изФиряса 2 седмици на почивка и ся ме сърбят ръцете да напрая нещоооо....

Кога почваме?

# 187
  • София
Дарилка, дерзай! Обсъждането е ноември.

Общи условия

Активация на акаунт