Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 350
  • 394
  •   1
Отговори
# 240
обичам да си хапвам утайката от кафето

# 241
Прочетох цялата тема и нищо не ме възмути или изненада.Повечето от нещата,описвани като странни са си класика.
Установих обаче,че нищо странно не ям.
Изключвам детския ми период,в който ядях сини сливи(в двора на баба,едри и страшно сладки),без да ми пука,че имат червеи  Mr. Green hahaha.Много ги обичах. Grinning
Едно от "странните" неща,които съм опитвала е паниран цвят от тиква.Не беше лошо.....

# 242
Торта с моркови Naughty

# 243
Грис халва  chef

# 244
Голи охлюви? Twisted Evil

# 245
Някой може ли да ми каже, какво е необходимо за да мога да пиша в определен подфорум?За момента не мога да се включа....може би определен брой постинги?!

# 246
  • София
Някой може ли да ми каже, какво е необходимо за да мога да пиша в определен подфорум?За момента не мога да се включа....може би определен брой постинги?!

И се опитваш да си ги навъртиш тук? Ще те забършат за флуудене. Прочети Правилата по-добре, ще получиш отговор на въпросите си  Peace

# 247

трева?

# 248
  • В градината...
Тръгнах от странностите, та се сетих за един виц -  габровецът се качил на черешата и започнал да яде череши. По едно време викнал на приятеля си, който бил на земята: "А костилките да плюя ли?". Той отвърнал - ами как?!. Габровецът отговорил - че аз на прасковите ям костилките...

# 249

Затова ли бяха безброй налудни постинги? За да станеш ентусиаст. Прочети правилата, там всичко си пише - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0

# 250
Като малка съм яла филия намазана със свинска мас и поръсена със захар и циганска баницас олио,червен пипер,сол и оцет.

# 251

Ние, децата отпреди 40-50 изразходвахме толкова енергия, че маста от една свиня не стигаше.

# 252
  • София
ох да не почвам  ooooh!
луканка с течен шоколад; филия със сладко/мед и отгоре сирене/кашкавал; филия с пастет и отгоре сладко; диня със сирене и грозде със сирене изобщо не ги броя за странни; лучени кръгчета с мед; овесени ядки накиснати в гореща вода докат се разлигавят със сирене,масло и мед; всякакви сирена с всякакви плодове..

# 253
Аз обичам пържените картофи да са с голямо количество оцет.
Динята със сирене и ръжен хляб е ясна.
Като дете умирах да ближа остатъка в купата от суровото тесто за кейк, който баба приготвяше.

Детето - филийка намазана със заквасена сметана и обилно полята с кетчъп Хайнц.

# 254
Динята със сирене и ръжен хляб е ясна.
Като дете умирах да ближа остатъка в купата от суровото тесто за кейк, който баба приготвяше.
И  аз така Simple Smile
 Растителни продукти всякякви съм опитвала - салата от тученица, щир, всякакви цветчета, едно дърво на живота съм го пробвала като дете - вкусно киселко нещо, много обичах плодчетата на туи и хвойни   (вече знам кое по- може да се пробва и кое е клонящо към отровно , но като се сетя като дете какви съм ги  вършила) bowuuooooh!

Общи условия

Активация на акаунт