Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 351
  • 394
  •   1
Отговори
# 255
Хм, сега като се замисля, никакви странности не ям. Поне не се сещам.
Спомням си, обаче, леля ми навремето като беше на двадесетина години, а аз на 5-6, беше оставила сладко от ягоди, отворено на двора, за да влязат мравки в него. Някой й бил казал, че сладко с мравки било адски полезно. Изяде си го  moresmile

# 256

Един в Кубрат гълташе сурови охлюви и казва, че си излекувал така язвата. Счупва му черупката, изтръсква я и гълта.

# 257
  • В градината...
майка ми също гълташе сурови охлюви за стомаха. Първо ги оставя 2 дни да се изчистят и тогава.

# 258
  • Sofia
преди 2 седмици така ме болеше корема,че ако не бяха минали болките и аз бих посегнала към охлювите   Animal Snail  имах роднина,който по същия начин се излекува от язва

обичам да ям сушени сини сливи с кашкавал,също кашкавал с течен изстуден мед

като малка/3-5год./ядях масло от пакетчето,майка ми го купува от бакалията и докато се приберем съм го попривършила  Sick цялата омазана,но доволна ooooh! била съм много злояда и основно на масло,солети и нектар съм карала

Последна редакция: вт, 03 юни 2014, 00:35 от Doli

# 259
  • гр. София
Обичам сурови теста (и сладки, и солени Blush ) и комбинацията от синьо сирене с шоколад.
Веднъж бях яла пица с круши и карамелизиран лук и ми беше допаднала, но сякаш не бих яла повторно такова ястие Thinking

# 260
Сетих се освен другите идиотии, че умирам за оцет Embarassed, блъскам подобаващо във всяка супа, боб, леща...

# 261
Много обичам солети с шоколад. Млечен newsm78

# 262
  • варна
Много обичам солети с шоколад. Млечен newsm78
Това ми е любимото Laughing

# 263
Аз не ям такива странни комбинации,но преди години работих в пицария.Един клиент си сложи на пицата кетчуп,майонеза,горчица и...пудра захар.

# 264
На мен пък винаги ми е било странно, като чета за бременни, които ядат лед от фризера, пръст от градината, кашони и подобни Shocked за щастие съм нямала такива позиви. Бях с балансирани бременности Laughing Laughing Laughing

# 265
  • София
с какао. Невероятна вкусотия... научих и щерката на нея.
Шани,ще ме накараш да отида до кухнята и да пробвам. newsm78
И аз отивам да пробвам..  Laughing

П.С. Аууу, страхотно е!!! Напомня ми за чийз шоколад, що така не знам... Но ми хареса много  Mr. Green Еликсир, аз го направих с Нескуик.

Последна редакция: ср, 04 юни 2014, 01:13 от Гeрито

# 266
  • Sofia
какво какао се слага-подсладено или натурално?

прияде ми се,след малко ще го забъркам,но в блендер,може и бананче да добавя,за разкош Crazy

# 267
  • от Луната
Най-странното, което съм яла са вестници  Mr. Green (като малка разбира се и като ме хванаха стана еднаааааа #2gunfire hahaha)
Сега много обичам ориз на фурна с оцет и кисело мляко. Салата маруля, сол, олио, оцет и кисело мляко мога да ям нон стоп. Сладко с хляб и сирене. Мъж ми е царя на гадните комбинации - бира с боза, леща със соев сос, на ориза си слага кетчуп и майонеза. Обожава всякакви сосове, като не се съобразява дали си пасват с даденото ястие, слага си ги на каквото има  Mr. Green

# 268
  • тук-там
Обожавам сварен мозък с масло или паниран. Ама заради лудите крави, отдавна не съм се облизвала..

# 269
В Кауфланд има агнешки главички, аз си купувам по една кофа. Най-напред им изяждам очичките.

Общи условия

Активация на акаунт