Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 353
  • 394
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
В Кауфланд има агнешки главички, аз си купувам по една кофа. Най-напред им изяждам очичките.
Shocked ти си за "Страх"

# 271
Домашна баница със сирене, топя си парченцето в кристална захар и хапвам грозде. Много вкусна комбинация Simple Smile

# 272
Поръси си баницата моментално след изваждане от фурната с две шепи захар и се получава суперска, полепва и карамелизира.

# 273
  • Mediterraneo
Поръси си баницата моментално след изваждане от фурната с две шепи захар и се получава суперска, полепва и карамелизира.

Баба я правеше така  Heart Eyes

# 274
Аз баницата със сирене я мажа с мед, става чудно.

# 275
  • София/Испания
Тук ядат варена агнешка кръв с пържен лук или домати,конско и магарешко месо.Гадост! Mr. Green

# 276
  • софия
Обожавам филия със майонеза, сирене и отгоре соев сос ,а дъщерята ориз  или пържола с оцет.

# 277
За един гадост, за друг сладост.

# 278
Сещам се, че обичам филийка с пастет и отгоре сирене или лютеница със сирене, ябълката я поръсвам със захар. Но такива сладко и солено не ми допадат.
Добавям и това, че от салами, наденици и др. им изрязвам сланината и тогава ги ям.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 10:49 от Анонимен

# 279

Рецепторите за вкус по езика са горе-долу събрани в зони, и ако ям пъпеш, примерно това е все едно да слушам концерт на цигулка, солово. Козето сирене ако е пиано, то пъпеш с козе сирене е концерт за цигулка и пиано.

# 280
  • София
Унгарците имат едни мекици, викат им лангуш, които ги мажат с оцет и чесън и така ги продават. Голяма вкуснотия!

И понякога пържените картофки си ги топвам в оцет и чесън!Много ми е вкусно! Crazy

# 281
Унгарците имат едни мекици, викат им лангуш, които ги мажат с оцет и чесън и така ги продават. Голяма вкуснотия!
Това има ли го някъде в бг?
Става ли с обикновени мекици или има някаква тайна в тестото?

# 282
  • София/Испания
Естел Бързоход,можеш да погледнеш тук.https://www.google.bg/search?q=%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1 … sm=0&ie=UTF-8  bouquet

# 283
  • out of space
Филийки с много лимонов сок, сол, червен пипер, сос табаско. Отгоре или тънък слой майонеза или зехтин.

И аз съм яла котка на една хижа, излъгаха ме, че е заек.

# 284
  • Sofia
сега гледах едно кулинарно предаване за кухнята на Африка и ако знаете какво ми се прияде....пържени скакалци Sick били по-вкусни от скаридите

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 18:44 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт