Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 357
  • 394
  •   1
Отговори
# 285
  • София/Испания
Пържени скакалци? Каква гадост,никога не бих яла такова нещо. Mr. Green

# 286

Никога не казвай никога, не си умирала от глад. Един възрастен янки разказваше за голямата депресия през 1933г. Съседските деца, седем броя, ставали сутрин рано, докато не се е вдигнала росата и скакалците са тромави, вземали по един клон, тупали скакалци, късали им главите и ги събирали в шишета. После палели слънчогледови стъбла и ги печали на ламарина. Протеини са вси пак, и то концентрирани.
    Тогавашният президент за пръв път е наредил да се отпускат помощи. На янките им било съвестно да вземат незаработени пари, и президентът наредил да строят бетонни магистрали.

# 287
  • Sofia
Казват,че несекомите ще са храната на бъдещето...може и наистина да са вкусни,малките дечица нямаха търпение да си вземат,бяха се наредили на опашка,бутаха,блъскаха се,докато не им дадоха по няколко в ръчичките,хапваха ги с кеф и се облизваха...

# 288
  • софия
 Защо при нас се води нормално да се ядат скариди? Има ги във всеки голям супермаркет и по улиците във всеки морски курорт. В този ред на мисли не виждам разлика между скариди и скакалци.

# 289
При първия удобен случай ще се пробвам в правенето им.
Благодаря ти!  bouquet

# 290
Обичам пържените с яйца филийки да си ги топя в доматен сок. Лимони на кръгчета със сол. И като бях бременна имах две любими менюта - първото:  кисело мляко, сирене и глава кромид лук със сол и хляб; и второто - филия с лютеница, компот и люти чушки. Обичам и макароните със сирене и захар. Изобщо сирене и кисело мляко мога да ям с всичко.Други странни комбинации май нямам. Не обичам особено смесване на вкусовете.
Мъжът ми може да яде всичко с всичко, даже смесено в една обща маса.  Confused Единия ми син и той като него прави какви ли не извращения с храната... Най-фрапиращо ми е било шоколадови бисквити, от тези кръглите с дупка, с парче салам между двете или слепени с лютеница. Crazy

# 291
  • варна
ММ е странна птица - обича ракия с крем карамел, мюслито с прясно мляко го яде със салам, баницата си я топи в сладко - кисел сос ooooh!

# 292
Моят син се сетих какво обича - филийка намазана със заквасена сметана и отгоре Хайнц класик, същото яде, но намазано с пастет - пилешки или риба.

# 293
  • София
  Като бях бременна с малката, сигурно организма ми си го искал, но ядях всеки ден по 6 връзки, и то дебели ,не като сегашните, магданоз.Преди време прочетох,че предизвиквал контракции, а аз преносих, а и нямах интернет да прочета.

# 294
Режа лимона и го ръся със сол,мога да изям три лимона на един път ....Това е единственото нещо,което обичам да е много солено.

# 295
Лимони на кръгчета със сол.

bowuu А моят приятел ми казваше,че само аз съм била,единствения човек,който обича комбинацията .

п.с.Извинявам се за спама,не бях видяла коментара.

# 296
Че текилата така се пие.

# 297
Е,да де,ама надали я пият с по три лимона в рамките на половин час.Пък и си имат разредител-текилата.  Grinning

# 298
И аз обичам лимони, но без нищо.  Simple Smile Има едни с нежна кора, измивам добре и си ги гриза целите.

# 299
  • Sofia
не ви ли изтръпват зъбите,а корема ви как е след тази киселина  Sick

Общи условия

Активация на акаунт