Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 389
  • 394
  •   1
Отговори
# 300
Обожавам сурова кайма, особено ако е добре овкусена, както и сладко сурово тесто. Мога да ям с килограми, но все се намира кой да ме спре.  Crossing Arms

А, сега като четох по-назад за лимоните, си спомних, че като студенти понякога пиехме "коктейл" от шот с нещо си (май водка беше), гарнирано с кръгче лимон, наполовина поръсено със захар, а другата половина - с разтворимо кафе.  ooooh!

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 15:38 от McKitty

# 301
И аз обичам лимони, но без нищо.  Simple Smile Има едни с нежна кора, измивам добре и си ги гриза целите.

Те са ми любимите. Аз набарах информация за мъжките и женски лимони и сега ги избирам по 1 час.  Grinning

О,аз се чувствам чудесно след това.Понякога даже чувствам нещо, като глад за лимони,само при мисълта и ми се дояждат,отделно,че аз ги слагам във всичко що може -супи,салати.Явно моят корем просто е трениран .  Mr. Green

# 302
Много ми харесва комбинацията кашкавал и мед ( на филийка или без нея).
Също торта и маслини.
Мъжът ми много ми се чуди и че ям пържените картофи заляти с кисело мляко. А преди няколко години едно комшийче ме изуми, че към пържените картофи с кисело мляко си добавяше и захар  Laughing

# 303
Моето не е кой знае каква странност, обичам филийки с масло и мармалад и с натрошено сирене отгоре. Но ММ бие всички рекорди по гадости във моята класация. Много обича да яде кекс с кюфтета  Sick не съм опитвала и не възнамерявам. Също така обича и да си нареже кубчета домати в таратора.

# 304
Аз набарах информация за мъжките и женски лимони и сега ги избирам по 1 час.  Grinning

Има мъжки и женски лимони  Shocked Може ли инфо?

Май не ям кой знае какви странности, но примерно таратор и компот ям с хляб  Laughing На някой хора им е странно. Иначе съм чувала, че много се яде диня със сирене. Никога не съм пробвала, било много вкусно  Whistling

# 305
  • Sofia
наистина е вкусно диня или пъпеш със сирене,но никак не е полезно

# 306
  • Бургас
Бира с шоколад и кекс за мезе  Laughing

# 307
Аз набарах информация за мъжките и женски лимони и сега ги избирам по 1 час.  Grinning

Има мъжки и женски лимони  Shocked Може ли инфо?

Май не ям кой знае какви странности, но примерно таратор и компот ям с хляб  Laughing На някой хора им е странно. Иначе съм чувала, че много се яде диня със сирене. Никога не съм пробвала, било много вкусно 

Казаха ми,че има два вида лимони-едните,които са обли и в двата края,т.е. нямат издадени части от горната и долната страна, са женски лимони-те били по-сочни,имали по-тънка кора.Тези с издадени части,съответно са мъжки и нямали такава сочност,както женските.И да споделя,честно казано има доста вярно,само че си зависи от сорта, според мен ,само относно дебелината на кората.
Динята със сирене не мислех,че даже вече се води,като странна храна...Аз си ги хапвам най-редовно.  Mr. Green

# 308
  • София
Това за мъжките и женски лимони го чух от майка ми, но като се поразрових из нета няма такова нещо. По-скоро са сортове:

Лимоните по сортове се делят на кисели и сладки. Ето няколко по-популярни сорта:

кисел сорт "Еврика" - груба кора, пъпно образувание в единия край на лимона и малко семки
кисел сорт "Лисабон" - гладка кора, липса на пъпно образувание и липса на семки
сладък сорт "Майер" - сладък вкус, по-ниска киселинност

Колкото до извращенията във вкуса - видях, че някой по-нагоре споделя моите страсти към добре овкусено сурова кайва и сладко кексово тесто - сурово. Вкъщи се потрисат като ми видят да ги хапвам.
Най-голямата гадост, която съм хапвала, но щото нямаше друго - чаени бисквити с лютеница. Ми, гадно си е. Иначе обичам крем карамел с бира и риба с кисело мляко  Laughing

# 309
Здравейте Simple Smile
Аз не мога да се похваля с разнообразни и странни вкусови предпочитания като вашите, освен естествено суровата кексова смес (като малка, вече не)... но да ви кажа за дядо ми  Mr. Green
За тоя човек почти няма част от домашните животни, която да не се яде. На кокошката - глава, крака, на прасето - ВСИЧКО от главата, тестиси, крака, опашка, абе всичко. Нищо не става зян  Laughing
На агнето също главата... има и още, но за това се сетих сега  Laughing
П.П.: И все пак и вашите и на дядо са нищо, в сравнение с глада на една американка към тоалетна хартия, друга пък ядеше дунапрена от дивана си, натопен в пръст от двора  Laughing , трета пък ядеше прах за пране, друга лак за нокти... имаше и още, беше една поредица, в youtube съм ги гледала.

# 310
Диня със сирене хич даже не го броях за странно. Направо си го имам за класика  Mr. Green

# 311
Тракийка, ми то какво дядо ти, прав си е, яде си се, за братовчед ми всичко от главата на агнето, нарязано и поръсено със сол и червен пипер, е любимата салатка  Mr. Green
Аз обичам моркови с мед, ама то не ми изглежда странно.

# 312

Аз обичам моркови с мед, ама то не ми изглежда странно.

Аз редовно правя сладко от моркови. Е, не е с мед, но си е сладко. Simple Smile

# 313
  • Sofia
аз по-миналата година правих сладко от червени чушки и люти зелени ,стана чудно,сама си го изядох със сирене  Crazy

# 314
  • Ямбол
Моят съпруг яде мусаката с кисело мляко, захар и кетчуп.

Общи условия

Активация на акаунт