Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 415
  • 394
  •   1
Отговори
# 315
Нищо, което ям, не ми се струва гадно, все си ми е сладко  Laughing
Понеже често готвя рано сутрин, ми е супер да закуся нещо готвено - мусака, кюфтета с доматен сос. Харесвам солидните манджи, които засищат добре, по всяко време на деня.
А между "храненията" - сладичко, не мой случайно да отслабна  hahaha

# 316
О, диня със сирене - обожавам! Heart Eyes
Аз всъщност обожавам сирене и го слагам навсякъде Laughing Супа ли е - веднага си дробя сирене, разни яхнии и мусака - задължително, сред най-вкусните ми комбинации са бял боб чорба със сирене и леща със сирене Simple Smile На тези последните двете им слагам и известно количество балсамов оцет, просто обожавам комбинацията Mr. Green Сирене със всякакъв вид сладко - също - само така си ям палачинките Wink И още от серията сладко и солено - има едни черни шоколади с морска сол - уникални са! Crazy Но това не се счита за много странно, де  Simple Smile
За салатите си приготвям дресинг горчица с мед, става и за марината на месо Simple Smile
Сурова кайма много обичах да си хапвам като малка, отдавна не съм Wink А на киселите краставици им изпивам всичката марината от буркана Embarassed

# 317
  • Sofia
Мимченце,гледам живееш в Перу...ядете ли морски свинчета  Wink

# 318
Мимченце,гледам живееш в Перу...ядете ли морски свинчета  Wink

Ядат ги много, аз все още не съм опитвала. Казват, че месото било много вкусно и доста по-хранително от останалите меса. Бих вкусила, ако ми падне Simple Smile Трябва да накарам свекървата да ми сготви Mr. Green

# 319
Хм, представям си ги замразени на щанд в супер маркета  Laughing

# 320
Хаха, и аз си ги представих Laughing Обаче няма, не се продават в супермаркетите. Свекито каза, че само от хора, които развъждат може да се купи, не са така масови. И били скъпи. Деликатес, кво да го прайш Grinning

# 321
Много знаете вие дали не сте яли някое морско свинче или котка в дюнер или кренвирш, ама айде...  Mr. Green
Аз ям пържени яйца със сладко от плодове, със захар или с шоколад. Ям гъбена супа с много хляб и кашкавал, тъй да се каже - смесвам всичко и плюскам.  Embarassed Ям и домат, лук, някакъв салам или шунка/бекон с хляб, сирене и зехтин. Смесвам всичко, обърквам го и ям с лъжицата.  Embarassed На нашите им се повръща като ме видят.
Пържените картофи ги ям с малко лимонче, горчица слагам на всичко, освен на сладкото.

# 322
Едва ли  Wink Имам пред вид морските свинчета. Щом са скъпи, пък и внос от Перу  Crazy По-скоро си представям кучешко, конско и прочие "вкусотии" в колбасите, примерно.

# 323
  • Sofia
надявай се на конско...виждала ли си какви цени е,суджуци,пъстърма са над 50-60лв./кг.

# 324
По-скоро си представям кучешко, конско и прочие "вкусотии" в колбасите, примерно.
Ти конско опитвала ли си? Най-вкусната пастърма е от конско месо! И е толкова, да, 57 лв е килограма.

# 325

Динята със сирене и ръжен хляб е ясна.
Като дете умирах да ближа остатъка в купата от суровото тесто за кейк, който баба приготвяше.
.

Peace
Ориз ям задължително полят обилно с оцет.
Наскоро опитах пържени картофи със сладолед.

# 326
Ям и домат, лук, някакъв салам или шунка/бекон с хляб, сирене и зехтин. Смесвам всичко, обърквам го и ям с лъжицата.  Embarassed

Това изглежда много вкусно в моите бременни очи, ще взема да опитам Joy  chef

# 327
По-скоро си представям кучешко, конско и прочие "вкусотии" в колбасите, примерно.
Ти конско опитвала ли си? Най-вкусната пастърма е от конско месо! И е толкова, да, 57 лв е килограма.
Викаш, струва си инвестицията  Thinking

# 328
Викаш, струва си инвестицията  Thinking
Може би искаше да каже конско, което вече е било умряло отдавна преди да стигне до касапницата Laughing

# 329
  • Ямбол
....
Наскоро опитах пържени картофи със сладолед.
Не помня къде ми приготвиха салата от ориз зелен лук с олио и оцет, също като картофената, но с ориз. Много е вкусна и понякога си я правя като гарнитура.

Общи условия

Активация на акаунт