Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои аромати са подходящи за вечерна разходка по плажа?
Кой парфюм би бил подходящ за сватба в горещ климат?
Кои парфюми са подходящи за вечерна разходка по плажа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои аромати са подходящи за вечерна разходка по плажа?
За вечерна разходка по плажа подходящи аромати са тези, които имат по-плътен и чувствен характер поради влажността и солта във въздуха. Препоръчват се тежки аромати като Sicily, AP Maie, Jasmine Noir, O de Nuit, Womanity и Un Jardin En Méditerranée. Освен това аромати като Allure EDT, Amé Toscane Reflet d'Iris, Chanel Beige, Alien Sun Essence , Armani Code Elixir, Galliano EDP , Nu EDT, Black Cashmere, Black Orchid , Cuir Amethyste и Ninfeo Mio са подходящи за романтични, палави и релаксиращи вечери край морето.
-
Кой парфюм би бил подходящ за сватба в горещ климат?
-
Кои парфюми са подходящи за вечерна разходка по плажа?
За вечерна разходка по плажа се препоръчват плътни и чувствени парфюми поради влагата и солта във въздуха. Някои подходящи аромати включват Sicily, AP Maie, Jaïsmes Noir, O de Nuit, Womanity и Un Jardin En Méditerranée. Освен това парфюмите като Allure EDT, Amé Toscane Reflet d'Iris, Chanel Beige, Alien Sun Essence, Armani Code Elixir, Galliano EDP, Nu EDT, Black Cashmere , Black Orchid , Cuir Amethyste и Ninfeo Mio са подходящи за романтични, палави и релаксиращи крайбрежни вечери.
-
Какви са основните разлики между Alien EDT и EDП?
-
Какви са основните разлики между парфюмите Мусон и Нинфео Мио?

Другата тема е обособена за по-редки неща, но тя се посещава от малко хора и понякога съвсем умира. Тази пък е по-весела и непринудена. Едно е ясно всички, които се интересуват от парфюми четат навсякъде, където има дори и ред за парфюми, а пишат където и каквото пожелаят. По принцип всички парфюмни теми умряха отдавна, защото "феите" си понакупиха шишетата за които мечтаеха, презадоволиха се, някои дори се отегчиха, на други кризата се отрази зле и не желаят нарочно да влизат и да се зарибяват излишно.
Имам две приятелки,които го ползват от години.ММ в момента има второ шише от него,харесва ми как му стои,но аз не съм се изкушавала да го пробвам върху себе си.