Парфюмни размисли и страсти - 77

• 39 722
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Привет, Мили, Красавички! Аз не съм писала отдавна, но много кофти неща се насъбраха,затова и да ви кажа честно нямам желание за нищо, нищичко не усещах върху себе си от една седмица, а си имам обоняние за гадните миризми,но за хубавите – не и не! Днес в този студ и мраз, се фъснах с Кели Келешчето, да знаете, ди сега, пръснат в 7.00 си изтрая,а бях на работа,после с децата се потих и ето на,много съм си доволна от него! Не,че някой пита,ама имах нужда да си кажа! Laughing
И това беше,вместо запис! Hug

# 211
  • Boston, MA
Между другото мен и проловутия Османтус на The different company не ме грабна много. Ама аз без да исках го купих от и бей... Моя грешка... За разлика от Rose Poivree, който е много интересен аромат. Роза в много уникална интерпретация, не мога да разбера защо не е харесван. Има толкова преливащи усещания в него. Само при вдишването аромата се променя според зависи колко вдишам. Пипер, мръсна роза, аромат на дъвки, всичко се прелива вътре, барабар с нещо животинско, което прави розата много мръснишка... Суперски е, хем арогантен, хем с т тази дъвкова нотка е супер детински. Много ме радва!

Има civet в него, и на мен например, ми идва прекалено животинско, а уж имам даян за "мръсни" парфюми.  Laughing

... но нека уважаваме основния замисъл на тази тема и това, че повечето хора, пишещи тук, са тук не заради този вид парфюми. ...

Какъв е замисълът на темата, ако трябва и аз да се измитам?  Wink

# 212
Хайде не се карайте  Praynig
Аз смятам, че темата е за всякъкъв вид парфюмни вълнения.Можем спокойно да обсъждаме и масовите брандове , и ниш парфюмите.Още повече вече много такива марки се предлагат и в София, а за цените-много от тях не са по-високи от един Шанел например (както на днес обсъждания Локум).

# 213
  • Boston, MA
А, не, никакво каране. Питам сериозно, защото не съм в темите от началото и не знам, ако сте се разбрали да не обсъждате нишови и редки парфюми... нямам нищо против да си дам отпис, ако трябва.

# 214
  • при морето
Аз също много се увлякох по нишовите от известно време и ми е много интересно като чета тук.Цената си е височка наистина,но всичко е въпрос на избор.За всеки.Има и нишови,които не ми харесаха,признавам.Например Datura Noir by Serge Lutens-идваше ми твърде лек и кремест,а аз харесвам по-присъствени аромати.Мдааа,хубави са,но някои може и да не ти допаднат.Нормално е.Кожа! Thinking
Та в тоя ред на мисли-нека не спираме да споделяме за нишовите!Ние,от провинцията/макар че "всичко,което не е на море,е провинция"-препратка към Хумингуей Laughing/,още нямаме щастието да пробваме и душкаме нишови,освен ако някой не ни прати милостива пробичка EmbarassedТака че ,нека си пишат щастливките ,които могат да се докоснат до тези  ухания!Само нека да споделя,че силно ще се надявам един ден да мога и аз  да пробвам   Parfum Sacre by Caron, Aqua di Parma by Profumo,Gypsy Water by Byredo, на Bond №9-всичките. Ambre Fetiche by Annick Goutal........ Ами това са.Но нямаше да знам за тях,ако не бях чела впечатления на момичета,които са ги носили,нали?На 100% знам обаче,че искам и то горещо искам да притежавам в по-достатъчни количества /засега са само тринки Wink/ето тези:Keiko Mecheri-Loukhoum/и трите вида са прекрасни,но Соара е върховен /,Hermes-Ambre Narguile,Serge Lutens-Rousse,Douse Amere.Имам ли възможност и сгоДа-ще си ги купя.Независимо от цената!Защото ,преди това,дълго ще помечтая за тях... smile3521

# 215
Бубка, първоначалната идея на двете теми беше да се разделят два групи потребителки, които не успяваха да се разберат да пишат в една тема. С времето 'родителките' на едната тема спряха да пишат изобщо за парфюми и постепенно тази тема се ориентира към по-масовите парфюми, а другата - към по-редките и труднонамираеми. Вероятно е добре да се поддържа такова разделение и потребителите да се съобразяват с него, но ако на някого му хрумне нещо, което на другите се струва неподходящо за насоката на темата, няма да бъде трито или местено, защото малко или повече е в сферата на общото ни хоби.  Peace

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:42 от bubanka

# 216
Бубанка го е обяснила перфектно, защо се разделиха преди години темите. Не случайно ни е шеф. Wink Heart Eyes
Всеки да си пише където и каквото пожелае, стига да не е в разрез с правилата на форума. Simple Smile Другата тема е обособена за по-редки неща, но тя се посещава от малко хора и понякога съвсем умира. Тази пък е по-весела и непринудена. Едно е ясно всички, които се интересуват от парфюми четат навсякъде, където има дори и ред за парфюми, а пишат където и каквото пожелаят. По принцип всички парфюмни теми умряха отдавна, защото "феите" си понакупиха шишетата за които мечтаеха, презадоволиха се, някои дори се отегчиха, на други кризата се отрази зле и не желаят нарочно да влизат и да се зарибяват излишно.
Отдавна в парфюмните теми няма търкания, дано това остане така и занапред, защото е готино. Hug

# 217
Ами аз одавна ви казах да остане една тема, все са парфюми  Wink

Днес в студеното, гадно време летния Алиен, ами още мирише, а го пръснах към 9.30 сутринта. Голямото ми дете е ценител, цял ден ми обяснява колко хубаво мириша и да го напръскам и него  Laughing
Имам си и побички от Прити шоп да разучавам и то на все непознати парфюми, но един по един. Днес прънах на китката това http://www.fragrantica.com/perfume/NafNaf/NafNaf-Too--2870.html гадост, но виалчето е в страхотна мрежеста торбичка.
Чакам и от размяна това http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Azuree-Soleil-Ea … inscent-2860.html ще пиша повече като го получа.

Аз честно казано позагубих интерес към парфюмите, но не и към вас, чета редовно и много си ви обичам всички  Hug

# 218
Ако желаете и Бубанка естествено ни разреши можем да "погребем" двете теми и да направим една чисто нова. Примерно да си върнем старото име, така както Монда го направи "Обичате ли парфюми?" и да се пише от всички, всичко съвързано с аромати.

# 219
  • Варна
Е нали не гоним норма  Laughing, нормално е всяка тема да позамре от време на време  Peace

От няколко дни съм без парфюм през деня, само вечер след душа, направо необичайно за мене, ама обстоятелствата го налагат.

# 220
  • USA, Steak State
Днес съм с Това, невероятно ми е в жегата. Мирише ми на сладък сироп или на горещо сладко от смокини докато още ври в казана... ммм

На шега на истина се влюбих в Този... Много ми е хубав! Иначе се сдобих с мостра на Този и направо..  Heart Eyes Какво ми става напоследък с тия мъжки аромати, не знам...

# 221
Привет мацки.
Гледам мине-не мине време и се подхваща спора за двете теми. Аз лично не се интересувам от нишови парфюми (наречете ме смотана или нещо друго, но...) и това което съм тествала от тях ме е потресло и ароматно и ценово. И определено спирам да пиша (не че напоследък имам много време де) в темата, просто защото няма какво да кажа, а и да си призная постовете с коментари за тези парфюми не ги и чета. Не разбирам лудостта по парфюм, който има 10бр. произведени и цената му е колкото на Лада.

# 222
Харесвам момичетата, които пишат и в двете теми. Това, че не познавам нишовите творения не ме спира да се пренасям на красиви места, благодарение на нечие описание.
За мен е по-добре наистина да има една обща тема. Hug

Днес направих малко манджа с грозде, но ми беше супер напрегнато. Сутринта Идоле, после О Мега-та...Направо тюрлю гювеч ooooh!

# 223
  • USA, Steak State
Цитат
Направо тюрлю гювеч ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 224
TheBlackWidow,нищо ново не казваш с влюбването ти в Пи. Hug GrinningИмам две приятелки,които го ползват от години.ММ в момента има второ шише от него,харесва ми как му стои,но аз не съм се изкушавала да го пробвам върху себе си.
Колкото до парфюмните теми,според мен би било добре да стане една и да се обсъждат всякакви парфюми. Peace

Общи условия

Активация на акаунт