Nan Sensitive - нова кутия

• 3 470
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
Направи ми впечатление, че има смяна на кутията на Nan Sensitive. Дори сравнявах съставките в новата и старата кутия и има разлика. Сигурно са сменили формулата. Потърсих информация в интернет, дори в официалната страница на Nestle, но няма нищо оповестено. Иначе млякото на мирис ми се струва същото - не съм го опитвала на вкус.
По мое виждане новото мляко образува повече пяна при разбъркването, а бебо реагира с тъмнозелено, ама доста тъмно, средно рядко ако, някой път с жълти бучки в него.
Пишете някой има ли други наблюдения по въпроса, че това ако малко ме притеснява  Crossing Arms

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 16:28 от D_A

# 1
така написано си помислих,че  си опитвала от ако-то на вкус  Crazy

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 17:01 от desperation

# 2
Ехееее чак дотам не съм стигнала. За вкуса на млякото имах предвид  Peace

# 3
Ехееее чак дотам не съм стигнала.

Joy Joy Joy

# 4
  • Стара Загора
така написано си помислих,че не си опитвала от ако-то на вкус  Crazy
И аз така си помислих  Joy

# 5
Хайде редактирах го да не се бъркат и други.
Очаквам някой да се включи с коментар по темата, а не по изказа ми Wink

# 6
Не се сърди, шегуваме се  Hug
Във всяка страна едни и същи млека имат различна кутия/опаковка.  Peace Съставът общо взето е еднакъв.
Нан не бих давала  Confused

# 7
Aa не се сърдя  Laughing Поне успях малко да ви развеселя  Heart Eyes
Ние още от болницата сме с Нан Сензитив, първо дохранвахме, а от скоро сме изцяло на него. Нали не било хубаво да се сменят млеката и като свикне бебо с едно да се продължава с него - поне нашата лекарка е на това мнение.
Кутията е сменена от миналата седмица. Странно защо  Thinking
Накрая ще им тегля чертата и ще премина на друго мляко!  #2gunfire
Но ми е интересно дали други мами са се сблъскали със същото newsm78

# 8
Не е хубаво да се сменят млеката, да, но не бих го спазвала това правило, когато формулата причинява дискомфорт на детето  Peace Тогава сменям и пробвам, докато се наредят нещата, пък ако ще и да минем през 5 млека  Simple Smile
А защо даваш Сензитив?  Hug

# 9
  • Стара Загора
Хайде редактирах го да не се бъркат и други.
Очаквам някой да се включи с коментар по темата, а не по изказа ми Wink
Извинявай ,шегувах се -не съм искала да те обидя  Hug
По темата : гледах днес кутията ,но не ми направи впечателние да е сменена ,но дори и така да е -производителите постоянно сменят формулите на млеката  Peace
Бих те посъветвала да смениш Нан сензитив  Peace

# 10
А защо даваш Сензитив?
Давам Нан Сензитив, защото в началото имахме жълтеница от кърмата и 3 дни бяхме на АМ  и по препоръка на педиатъра тогава го купих. Отделно в болницата, докато още нямах кърма, хранеха бебоците точно с това АМ и лекарката ни каза, че щом не е проявил някаква непоносимост към него и го приема да продължа с Нан, ако се наложи да дохранвам. То така и стана и до днес все с това мляко. Няколко пъти съм задавала въпроса не е ли нужно да го сменя, защото то все пак е за деца с леки храносмилателни проблеми и диария, но ми е било отговаряно, че щом бебето го приема не е нужно да го сменям и че Сензитив било едно от хубавите млека и няма нужда да обърквам детето.
Честно казано досега не сме имали проблеми, ака си редовно дечко, къде жълто, къде зелено  Laughing, но просто ми направи впечатление, че опаковката, а и съставките са промемени - преди на кутията имаше голямо В - бифидус, сега има L- по-малко лактоза, а и това потъмняване на акото... Thinking  Иначе пък не е миризливо както преди   Laughing Сега вече говоря за акото  Joy
Ама голяма тема отворих и аз! Heart Eyes

# 11
И нас ни захраниха с нан сензитив,но след един месец го минах на нан едно.Нямаме проблеми.До колкото разбрах акото е зелено-жълто,защото е на АМ изцяло.И ние бяхме с жълтеница в началото.Нан сензитива е с по малко съдържание на лактоза.Когато сменях млякото гледах съставките,разликата е минимална.Но знаеш ли как ще реагира.Има и кутия нан 1.Много са сходни,но не ми се вярва нещо да си сбъркала.

# 12
  • Fort Worth, TX
Ние пиехме такъв Нан и акото му беше постоянно зелено и със слуз.След като се видя , че няма подобрение от него +другите симптоми се наложи да минен на Фризопеп.Сега акото ни е в повечето случая жълто.

# 13
.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 20:58 от Lassi

# 14
Здравейте,
и аз се чудя за тоя Нан сенситив...
Дохранвам само - не е често, и понеже в болницата започна с такова, продължавам да го давам. Обаче почна да ака веднъж на три - четири дни и се чудя дали да го сменям. Педката е без кометар по въпроса  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт