Разделно хранене 44

• 40 019
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • TX
Антония с 90 дневната ще си смъкнеш  килата,  а при нас ще ги задържиш това е тайната на успеха  Wink Добре дошла   bouquet

# 721
Антония ,  Hug добре дошла !  bouquet
Мили мои , пожелавам ви лека нощ !

# 722
Добро утро .
Добре дошла на Антония и от мен  bouquet Hug.
Госпожо, тази снимка ми влияе двойнствено ...
Bяра, кулинарните ми подвизи обикновено са неразделни, а разделните ястия си ги ям само аз  Laughing.
Моите хора нещо не ги харесват .
Снощи си приготвих броколи с пармезан -сварени , но не преварени и обилно поръсени с пармезан и малко зехтин .
Хайде сега да пием кафенце и да си пожелаем хубав петък  Hug.

# 723
Добро утро Hug

Алексче мерси мило   bouquet Недей още със смесените чувства  Whistling
Госпожо   bouquet Лека и спорна работа  bouquet

Момичета хубав ден и нали знаете не ви споменавам, но вие си знаете че сте всички нацелувани и нагушкани  Hug Heart Eyes

# 724
Благодаря за посрещането   bouquet
Аз по принцип съм дисциплинирана когато се захвана с нещо, но не съм сигурна че мога 90 дни да спазвам диета и то при положение че идват така изкушаващите празници. За това се надявах макар и бавно да сваля кг. само с разделно хранене  Embarassed
Алекс, и у нас е така - моя мъж се убива да ме бъзика - вика давай разделното ядене, а след него неразделното  Laughing Веднъж каката се шегуваше, че съм сготвила пиле с картофи и мъжа ми вика а нееееееее сега пилето а след 3 дни и картофите  Grinning

# 725
Хайде и от мен добре дошла Тоничка  bouquet
Като гледам една тиквена се заформя,ама то си е нормално.Все пак идва Хелоуин Mr. Green
Алекс - вкъщи посвикнаха на постното.Пък който иска кокал да си го ръфа "разделно" Joy Иначе тестените няма как,но те все пак не са ежедневие.Ти си ни подсещай с някоя сладорийка,пък ние ще решим да се давим ли или не Laughing
Задава се слънчев уикенд.Наслаждавайте му се с пълна пара Stop

# 726
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
Госпожо.  Hug Hug Hug Живота продължава......................
Между другото аз съм любител на хубавото вино. Wink Почти всяка вечер. Имаме си домашно Wine Glass Peace
Имам си и тикви, мое производство, та ако може  някоя разделна рецептичка. Praynig
Тоничка , добре дошла.  Hug
nelinceto  и аз не мога да се ориентирам коя си във фейса.  newsm78
ВяраВики ти да не би случайно да бездействаш събота и неделя?  newsm78
Приятен финал на седмицата ви желая! Hug

# 727
# 728
Добро утро и добре дошли в новата ни темичка Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=537620.msg16778149#msg16778149

Общи условия

Активация на акаунт