Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 819
  • 696
  •   1
Отговори
# 690
Не си взимай от Мегияс, и аз си бях харесала едни боти в сайта и ходих да пробвам, въпреки, че четох доста негативни мнения тук - бяха ужасни, супер неудобни. Нищо хубаво не видях от всичките им модели, не изглеждат качествени.

Една позната си беше взела подобни от Sketchers за 100 и нещо, но миналата година.

# 691
  • sofia
Не си взимай от Мегияс, и аз си бях харесала едни боти в сайта и ходих да пробвам, въпреки, че четох доста негативни мнения тук - бяха ужасни, супер неудобни. Нищо хубаво не видях от всичките им модели, не изглеждат качествени.

Една позната си беше взела подобни от Sketchers за 100 и нещо, но миналата година.

Juiciness, благодаря и на теб! Simple Smile Hug Ще проверя и в Скечърс, но първо трябва да видя къде имат магазини тук! Simple Smile

# 692
 Silence, аз съм доволна от Мегиас , имам едни цвички със съвсем леко токче и си ги нося от пролетта , както и преди 2 години имах техни ботички на ток и бяха много удобни. За качеството мога да ги сравня с Паоло Ботичели , но определено тези на Мегиас са по - високо ниво и ги нося доста , докато ПБ повече никога , такива боклуци са, че нямам думи. Ако имаш възможност отиди на живо да ги видиш.   bouquet

# 693
  • Ловеч
Мацки, някаква идея за обувките? ; )))

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs582.snc3/30697_122 … 433_7705665_n.jpg

# 694
Да ми препоръчате магазин в София където да си намеря яке - бяло спортно - елегантно

# 695
  • Belgium
Silence и аз ще те посъветвам да не купуваш Мегияс. Има много недоволни, попаднали на некачествени обувки, които се разлепят още в гаранция.

Бих ти предложила Replay (на Витошка) или доста по евтинки ботушки тип Uggs има в Terranova. В София има и магазин на оригиналните Uggs на Цар Иван Шишман е, иди и там ако искаш  Laughing

# 696
  • Belgium
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533496.new#new

Общи условия

Активация на акаунт