На пазар във Варна-11

• 65 085
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
В някоя от темите бяха дали телефон на фирма за пране на килими, която ги взима от дома. Не мога да открия къде точно.  Rolling Eyes

Ако някой знае случайно друга фирма, моля дайте координати. Държа да не е автомивка.
Това съм си записала като телефони и цени, от предни теми. Не знам дали са автомивки.
503 116 в Младост 2.20лв. на кв. метър - транспорт 4лв.
0897 967255, 0886 322380 1.50лв. на кв.метър - безплатен транспорт
500 622 2лв. на кв.метър, 3лв. транспорт. От 8:30 до 18ч. приемат заявки, от 18 до 22ч. вземат/връщат килимите.

# 151
търся магазин/и с голямо разнообразие на бебешки колички на марките Чико, Наук и Кангоро

# 152
Някой знае ли д-р Соколова дали работи? Звъня цял ден, но никой не ми дига, знам, че боледува, но дали практикува?

# 153
  • Варна
Някой знае ли д-р Соколова дали работи? Звъня цял ден, но никой не ми дига, знам, че боледува, но дали практикува?
Най-добре попитай тук, има майки които водят децата си при нея и ще знаят, предполагам  Peace.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2010, 22:29 от Solar Wind

# 154
sonnenschein®   bouquet

500 622 2лв. на кв.метър, 3лв. транспорт. От 8:30 до 18ч. приемат заявки, от 18 до 22ч. вземат/връщат килимите.

Ето на тази фирма си дадохме 2 килима. Каза, че ще ни ги върне до 1 седмица. Ще пиша отзиви ако ви интересува.  Peace

# 155
  • Варна
Непременно пиши, смятам след около седмица да давам килими за пране, а още се чудя къде.

# 156
Непременно пиши, смятам след около седмица да давам килими за пране, а още се чудя къде.

Много държах да не е автомивка защото нито веднъж на автомивка не можаха да ми го изперат както трябва. Преди две години ми го върнаха и на едно място изглеждаше така сякаш са го драли с телена четка. Примирих се, че явно трябва да си купя нов, но на пролет го дадох на един мъж, който беше много любезен и ги носеше на бара. Получих нов килим от него. Много се зарадвах и специално му се обадих да го питам как така на онова място където е било без косъмчета той го е възстановил  Shocked. А той ми каза, че всъщност от предното пране са го мили със силна струя вода и така е останало мястото там - степано. Направо не повярвах на очите си. Нямаше нито едно петънце след толкова пранета, той за първи път го изпра както трябва. Бях само чувала за добре праните килими на бара.  Simple Smile Но тази година този човек каза, че няма да работи.
Мъжът от този телефон каза, че не автомивка и използва препарати негово производство и много внимавал. Гарантира, че ще останем доволни. Без силна струя.
Съхнели по-бавно сега и имал много заявки - до 1 седмица ще ни ги донесе. Ще пиша.

# 157
Аз използвам същия мъж за килимите и съм много доволна. Цените са повече от прилични, а килимите винаги са отлично изпрани!

# 158
  • Варна
Е, дайте го тоя мъж, де  Wink

# 159
Е, дайте го тоя мъж, де  Wink

Laughing Сега е мой, но той като гледам се раздава.  Mr. Green

# 160
Здравейте, момичета! Чудих се в коя тема да пиша, но мисля, че намерих правилната!  Hug
От известно време търся по магазините за играчки такава на кучето Скуби ду от анимационното филмче, но съжаление не мога да открия. Дъщеря ми на 6 окт ще навърши 3 годинки и понеже е влюбена в това куче, си го пожела за подарък. С тортата решихме въпроса, но с него още не. Моля ви, ако някой случайно види да драсне в темата. Проверих във Вега, в Тойс таун и в разни други магазинчета, но нищо не намерих. Единственото, на което попадам е в интернет магазина на Той Таун, но там има един доста голям плюшен скуби ду и разни колички с пластмасови фигурки, които не ми допадат. Мисля, че на плюшен повече би се зарадвала.
Благодаря ви предварително!   

# 161
  • Варна
   Laughing Сега е мой, но той като гледам се раздава.  Mr. Green

Тенкс   bouquet

# 162
Не е много по темата но знам че тук винаги ще се намери някой да ми отговори - Искат на мъжа ми в работата / в чужбина / актуално състояние че сме женени т.е че не сме разведени , защото той е там а а з тук , голяма глупост , но знае ли някой от къде мога да извадя подобен документ , да не се лутам в единствения си почивен ден от инстанция на инстанция
Много ви благодаря  Hug

# 163
Такова съм си взимала преди година от общината (бившия партиен дом) на първия етаж....

# 164
  • Варна
Не е много по темата но знам че тук винаги ще се намери някой да ми отговори - Искат на мъжа ми в работата / в чужбина / актуално състояние че сме женени т.е че не сме разведени , защото той е там а а з тук , голяма глупост , но знае ли някой от къде мога да извадя подобен документ , да не се лутам в единствения си почивен ден от инстанция на инстанция
Много ви благодаря  Hug

Би следвало да е от Общината, води се "Удостоверение за семейно положение"

Общи условия

Активация на акаунт